xsara je napisal/-a:kdo bi ga nabuhal, pa kje ti živiš, mogoče pred ene 20-30 leti, danes pa komi čakajo, da dobijo en dobr razlog, da zaposlenega šutnejo
iz šihta, en strošek manj za proračun......
Dandanes ne čakajo ravno z odprtimi rokami. Vsaj v policiji ne. Ne vem, če si že kje prebral. Tega se pač ne govori javno, ker bi šlo v škodo prometni varnosti. Da pa bi policaja vrgli, pa težko. Mora biti že res nekaj hudo javno objavljenega, da ga potem vržejo. Pa še to zaradi tega, ker je pritisk ovc. Sicer ga nebi. Ti sploh veš ne, koliko policistvo primanjkuje. KRONIČNO.

2dni nazaj je bila patrulja v Desklah in spet po dolgem času, da sta bila dva moška. Prej srečal dva avtomobila in v obeh je vozila punca. Torej. Sprejemajo vse, sam da so pripravljeni jebat pošten folk. Varnost jim pa ne gre ravno najbolj od rok. Ker manjka policistov, da bi delal red po cesti, dvigujejo kazni, da bi tako prestrašili slovenske ovce. Pa kot kaže, jim ne gre najbolje. Letos je več mrtvih, kot lani, ob istem času.

Poglej to manekenko, katera s pojstlo vred ne tehta 60kg. Zadnji krik modnih očal, katere si elegantno popravi takoj na začetku posnetka. In ta pojem manekenstva bo delal red. Hm.....še enemu decu z RS-ko sem utekel z mojim gnilim bosancem, pa da se bom ustavil eni manekenki (vem ni se za hvalit

, pustimo podrobnosti) Lepo te prosim. In naši policisti so izgubili ves ugled. Še posebej z dejanju katere delajo. Jaz jih ne spoštujem, ampak ama popolnoma nič več, ker so zame eni gnoji, da jebejo pošten folk in se skrivajo po grmovju. Kolegu je pa eden skoraj ženo spravil v smrt, pa še nič. Mislem WTF?!?! Kakor sem razumel je registrska bla podana ob prijavi. Pa kaj bi še radi, da jim pokaže kje je doma in v kateri službi dela.
Drugi posnetek pri 0:15.
http://www.youtube.com/watch?v=JFAeK13pMYQPotem mam še eno smešno prigodo. Drugi kolega in dober prijatelj. Sem mu samo rekel, daj že nabavi kamerco. Ampak tisti policist se je potem še ne vem koliko časa ukvarjal z njim in ga iskal. On se jim je pa smejal iz smrek vn. Mislem človek, glej, če bi bil tip nabit, zadet, munjen v glavi bi se takrat v prvem ovniku razbil. Ampak oni specijalec je vztrajal in vzrajal in se vozil po vasi v upanju da dobi pijanca. No, ni bil ne pijan, zadet, šel je pač iz službe ob 3 ponoči. In res smešen splet okoliščin, da so šli za njim. Med to gonjo ene ure, ko so ga iskali, ga je že res malo strah ratal, ma bog si ga vedi koliko res nevarnih je v tistem času šlo mimo.

Namreč, bila je sobota in gre kdo tudi kaj popiti in požurat. Patrulja pa samo ena, kot sem že omenil, kronično pomanjkanje. In že nekaj časa razmišljajo, da bi ukinili nočno dežurstvo. To so tisti policisti, ki te sprejmejo ko prideš na PP. Teh ponoči, kot kaže, ne bo več tam. Ni kadra, za delat red po cesti in s takimi ukrepi rešujejo to problematiko.