Rabite avto-nasvet obiskovalcev foruma?

smuky
Novinec

Utripajoča modra luč na AC

Napisal/-a smuky Ne jan 15, 2012 12:58 pm

Včeraj sem šel iz obala v Ljubljano po AC in pač sem prehiteval. Imel sem notri okrog 150km/h. Med prehitevanjem sem opazil, da je za mano policija v eni takšni srebrno-zlati škodi. Na armaturni plošči so imeli sireno, ki je utripala. Je bil pa še en avto med nama vmes. Takoj, ko sem jih opazil sem se vrnil nazaj na vozni pas in so me prehiteli. Zdaj, ker sem se bal, da me kje čakajo sem zavil notri za Postojno.
Me pa zanima, da če lahko kaj pričakujem po pošti glede na mojo prekoračeno hitrost?

Uporabniški avatar
black
Poznavalec foruma

Re: Utripajoča modra luč na AC

Napisal/-a black Ne jan 15, 2012 1:02 pm

Ne, nič ne boš dobil :)

LG
Nov uporabnik

Napisal/-a LG Ne jan 15, 2012 1:06 pm

smuky je napisal/-a:Včeraj sem šel iz obala v Ljubljano po AC in pač sem prehiteval. Imel sem notri okrog 150km/h. Med prehitevanjem sem opazil, da je za mano policija v eni takšni srebrno-zlati škodi. Na armaturni plošči so imeli sireno, ki je utripala. Je bil pa še en avto med nama vmes. Takoj, ko sem jih opazil sem se vrnil nazaj na vozni pas in so me prehiteli. Zdaj, ker sem se bal, da me kje čakajo sem zavil notri za Postojno.
Me pa zanima, da če lahko kaj pričakujem po pošti glede na mojo prekoračeno hitrost?

Sirena, ki je utripala? :D hahaha
`LG

smuky
Novinec

Napisal/-a smuky Ne jan 15, 2012 1:37 pm

LG je napisal/-a:
smuky je napisal/-a:Včeraj sem šel iz obala v Ljubljano po AC in pač sem prehiteval. Imel sem notri okrog 150km/h. Med prehitevanjem sem opazil, da je za mano policija v eni takšni srebrno-zlati škodi. Na armaturni plošči so imeli sireno, ki je utripala. Je bil pa še en avto med nama vmes. Takoj, ko sem jih opazil sem se vrnil nazaj na vozni pas in so me prehiteli. Zdaj, ker sem se bal, da me kje čakajo sem zavil notri za Postojno.

Sirena, ki je utripala? :D hahaha

Ja res sem se malo čudno izrazil hahahaha. No pač so imeli vklopljeno utripajočo modro luč na armaturni plošči.

Black@
jaz upam, da res ne bom nič dobil.

peroRS
Mojster foruma

Napisal/-a peroRS Ne jan 15, 2012 1:49 pm

150kmh? Pa je to sploh kakšna hitrost? :mrgreen:

Ne boš dobil nič domov. Tudi provida se z vsemi, ki vozijo pod 160kmh sploh noče ubadat :D

Uporabniški avatar
Kalos
Stalni uporabnik

Napisal/-a Kalos Ne jan 15, 2012 1:50 pm

To so tudi mene zadnjič, ampak s prejšno A6 facelift. Sam ne vem če je policija :?: , lahko je MNZ ali pa kak MORS.
Slika

smuky
Novinec

Napisal/-a smuky Ne jan 15, 2012 2:04 pm

Kalos je napisal/-a:To so tudi mene zadnjič, ampak s prejšno A6 facelift. Sam ne vem če je policija :?: , lahko je MNZ ali pa kak MORS.

Ja saj tudi jaz sem se spraševal, da če je to sploh bila policija in še zdaj nisem čist ziher, ker je bilo vse zelo čudno. Nisem pa videl tablice.

Uporabniški avatar
oorosh
Stalni uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a oorosh Ne jan 15, 2012 3:38 pm

Videl si vozilo ki pripada PPIU.

Uporabniški avatar
myster
Poznavalec foruma

Kraj: malo tu, malo tam, odvisno od vremena

Napisal/-a myster To jan 17, 2012 2:40 pm

so pa tut eni, ki jim je dolgčas in imajo fake policijske lučke sam zato, da se umakneš na vozni pas (da se ne zadržuješ na prehitevalnem)
Lep pozdrav :)

hippo
Poznavalec foruma

Napisal/-a hippo To jan 17, 2012 2:55 pm

Mene pa zanima kaj narest ko na AC za tabo pride tisti, ko ima rdeče in modre luči.
Včasih so rekli, da se moraš na navadni cesti ustavit in spustit mimo, sam ne vem kaj narediš na AC?!

Uporabniški avatar
YOC
Uporabnik

Kraj: Spredi levo (LJ)

Napisal/-a YOC To jan 17, 2012 8:10 pm

Ja na AC se pa sigurno ne boš ustavljal. Greš na desni (vozni) pas in ne prehitevaš nikogar, dokler te celotna "kolona" vozil s spremstvom ne prehiti. Zadnje vozilo v koloni ima utripajočo modro - zeleno luč.
Je pa zanimivo, da sem se zadnjič peljal po hrvaški AC in tega zadnjega vozila z modrozeleno nimajo. Torej, so očitno mimo, ko zleti strnjena kolona "črnih" vagnov. Očitno gre za EU pravila.

lp

YOC

8)
Bolje 10 konjev premalo pod haubo, kot en osel preveč za volanom!!!
WWWWRRRRRRRRUUUUUUUMMMMMMMMM..........

hippo
Poznavalec foruma

Napisal/-a hippo To jan 17, 2012 8:16 pm

YOC je napisal/-a:Ja na AC se pa sigurno ne boš ustavljal. Greš na desni (vozni) pas in ne prehitevaš nikogar, dokler te celotna "kolona" vozil s spremstvom ne prehiti. Zadnje vozilo v koloni ima utripajočo modro - zeleno luč.
Je pa zanimivo, da sem se zadnjič peljal po hrvaški AC in tega zadnjega vozila z modrozeleno nimajo. Torej, so očitno mimo, ko zleti strnjena kolona "črnih" vagnov. Očitno gre za EU pravila.

lp

YOC

8)

Sej tudi pri nas ni imel, ker je bilo samo eno vozilo. Čudno.

Mare77
Novinec

Kraj: Južno od LJ

Napisal/-a Mare77 To jan 17, 2012 8:18 pm

Tudi pri nas sem že zasledil, da ni bilo na koncu vozila z modro/zeleno lučjo. Teoretično bi moral še sedaj tam stati =P

Uporabniški avatar
~toMmy~
Mojster foruma

Kraj: Vinica

Napisal/-a ~toMmy~ To jan 17, 2012 8:19 pm

Mare77 je napisal/-a:Tudi pri nas sem že zasledil, da ni bilo na koncu vozila z modro/zeleno lučjo. Teoretično bi moral še sedaj tam stati =P

A je res tak problem počakat naslednjo delegacijo, da ne bi kršil zakona? :roll: :D =P
Slika
"Deutschen sind vielleicht nicht die Humorvollsten, aber wer will schon ein lustiges Auto?"
Vrni se na Pravni nasveti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost