smuky je napisal/-a:Včeraj sem šel iz obala v Ljubljano po AC in pač sem prehiteval. Imel sem notri okrog 150km/h. Med prehitevanjem sem opazil, da je za mano policija v eni takšni srebrno-zlati škodi. Na armaturni plošči so imeli sireno, ki je utripala. Je bil pa še en avto med nama vmes. Takoj, ko sem jih opazil sem se vrnil nazaj na vozni pas in so me prehiteli. Zdaj, ker sem se bal, da me kje čakajo sem zavil notri za Postojno.
Me pa zanima, da če lahko kaj pričakujem po pošti glede na mojo prekoračeno hitrost?
LG je napisal/-a:smuky je napisal/-a:Včeraj sem šel iz obala v Ljubljano po AC in pač sem prehiteval. Imel sem notri okrog 150km/h. Med prehitevanjem sem opazil, da je za mano policija v eni takšni srebrno-zlati škodi. Na armaturni plošči so imeli sireno, ki je utripala. Je bil pa še en avto med nama vmes. Takoj, ko sem jih opazil sem se vrnil nazaj na vozni pas in so me prehiteli. Zdaj, ker sem se bal, da me kje čakajo sem zavil notri za Postojno.
Me pa zanima, da če lahko kaj pričakujem po pošti glede na mojo prekoračeno hitrost?
Sirena, ki je utripala?hahaha
Kalos je napisal/-a:To so tudi mene zadnjič, ampak s prejšno A6 facelift. Sam ne vem če je policija, lahko je MNZ ali pa kak MORS.
YOC je napisal/-a:Ja na AC se pa sigurno ne boš ustavljal. Greš na desni (vozni) pas in ne prehitevaš nikogar, dokler te celotna "kolona" vozil s spremstvom ne prehiti. Zadnje vozilo v koloni ima utripajočo modro - zeleno luč.
Je pa zanimivo, da sem se zadnjič peljal po hrvaški AC in tega zadnjega vozila z modrozeleno nimajo. Torej, so očitno mimo, ko zleti strnjena kolona "črnih" vagnov. Očitno gre za EU pravila.
lp
YOC
Mare77 je napisal/-a:Tudi pri nas sem že zasledil, da ni bilo na koncu vozila z modro/zeleno lučjo. Teoretično bi moral še sedaj tam stati
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost