vuc je napisal/-a:kaj če bi se pa ker na kako televizijo obrnu pomoje bojo z veseljem prišli
javr je napisal/-a: Sem v približno isti situaciji, pa me zanima, kakšni so pogoji za pridobitev kartice za parkiranje na invalidskih parkirnih mestih in kdo to izdaja.
Malo pozno, pa vendar. Točno to je bilo, kar si ti napisal. V avtu je bil star kartonček, zakaj oče ni zaprosil za novega, ne vem, sem pa 100% da tega ni vedel, ker če bi, bi to 100% naredil. Na pritožbo je dobil odgovor, da v avtu ni bilo ustreznega kartončka, toda ker je priložil vse papirje o invalidnosti, mu je bila kazen za prekršek oproščena, za 100 € za pajka pa se je lahko obrisal pod nosom. Tako, da je en majhen del krivde tudi na starših. Po tem dogodku je oče takoj dal vlogo za nov kartonček in ga tudi dobil. Tako da sedaj je vse v redu. Nimamo kaj, vsaka šola nekaj stane...hrošč je napisal/-a:Ena misel. Je bil kartoncek veljaven? Ker vem da stari, samo z znakom, ne veljajo vec, ampak so invalidi dobili (ce so seveda zaprosili za njih) nove, plastificirane, s sliko in podatki upravicenca.
To mi je padlo na misel, ker so dedku enkrat redarji rekli, da mu kartoncek ne velja vec in da si more dobit novega, zgoraj opisanega.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov