Nekako bi rad slišal še drugo plat zgodbe
To bi tud jaz rad slišal samo vrjetno ravno ne boma te sreče deležna.
Nekako bi rad slišal še drugo plat zgodbe
Ko dobim uradno porocilo, v katerem bo opis neljubega dogodka, kot ga vidi policija, ga lahko skeniram, ven pobrisem stvari glede udelezencev (da me ne bo Pirc Musarjeva gonila106 je napisal/-a:Nekako bi rad slišal še drugo plat zgodbe
To bi tud jaz rad slišal samo vrjetno ravno ne boma te sreče deležna.
Yagi-san je napisal/-a:MarkoSiroki: sožalje za vse dogodivščine in neprijetnosti ! Bi se pa sam osebno, definitivno pravno "lotil" policista. Preveč "umazanih" policistev je v tej državi ali pa so vsi taki se pritekli v Ljubljano! Sam imam večinoma same slabe izkušnje z ljubljanskimi (pa niso rojeni Ljubljančani -po dialektu sodeč) policisti ! Od poskusa podtikanj lažnih izmerjenih hitrosti z radarjem, do izdaje kazni zaradi preglasne udeležbe v prometu (izpuh-kateri je LPP odobril, kot OK), do vseh ostalih bedarij....! Policista, ki bi mi samo izdal ustni opomin še nisem srečal..... !
ko me je šel ustavljat na previsu, ko se cesta ravno začne spuščat
SuperVeloce je napisal/-a:ko me je šel ustavljat na previsu, ko se cesta ravno začne spuščat
pa kako radi to delajo nekateri jao jao. In potem ustavijo kakšno kuro, katera še vrata na stežaj v ¨Twingotu odpre. Lahko bi ji vsaj rekel, naj jih zapre nazaj. Za znoret!
No saj o tem razmisljam, zena je proti (zaenkrat)!Yagi-san je napisal/-a:MarkoSiroki: sožalje za vse dogodivščine in neprijetnosti ! Bi se pa sam osebno, definitivno pravno "lotil" policista. Preveč "umazanih" policistev je v tej državi ali pa so vsi taki se pritekli v Ljubljano! Sam imam večinoma same slabe izkušnje z ljubljanskimi (pa niso rojeni Ljubljančani -po dialektu sodeč) policisti ! Od poskusa podtikanj lažnih izmerjenih hitrosti z radarjem, do izdaje kazni zaradi preglasne udeležbe v prometu (izpuh-kateri je LPP odobril, kot OK), do vseh ostalih bedarij....! Policista, ki bi mi samo izdal ustni opomin še nisem srečal..... !
~toMmy~ je napisal/-a:SuperVeloce je napisal/-a:ko me je šel ustavljat na previsu, ko se cesta ravno začne spuščat
pa kako radi to delajo nekateri jao jao. In potem ustavijo kakšno kuro, katera še vrata na stežaj v ¨Twingotu odpre. Lahko bi ji vsaj rekel, naj jih zapre nazaj. Za znoret!
Ob takšnih neumnih ustavljanjih večinoma zapeljem tako, da mora on stat na cesti, če že tako obožujejo nevarne situacije...
Energetik81 je napisal/-a:Kje stoji policijski avto je druga zgodba, ki nima veze s prekrškom.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov