sporty je napisal/-a:No ja, zdaj je ze itak vse mimo. Vozil sem se kako leto brez izpita, ker imam pac s.p., reden posel in se mi ni placevalo soferja
. 11.6 lani so me dobili na radar in ker nisem hitro placal kazni je prislo v sistem in sem dobil se za voznjo brez izpita in izkaz z neveljavno voznisko. Vendar ker me niso dobili na licu mesta, mi niso vzeli avta in sem sibal dalje. Februarja letos pa je bilo drugace, fizicno sem izpit se imel in sem ga ob kontrolah veselo kazal, v sistemu pa je veljala prepoved. No in tako je pac policaj se preveril voznisko, ces da se zadnje case veliko ljudi kar naprej veselo vozi
in je bilo konec veselja
. To je pa tudi vse, nismo nic svercali in kradli, ampak obravnavajo me pa vseeno kot najvecjega terorista in kiriminalca
. Da ne govorim o tem kako tezko je prezivet kot samozaposleni z kombijem, placevat vse prispevke in ostale kozlarije... In kako se jim splaca mene imet na cesti, ker sem v petih letih od kar imam izpit zmetal ze vsaj 5k eu za kazni
... Ampak ne, ker kao nic drugega ni zaleglo je treba se avto zaplenit.
Ponavljam, sodnica je sprva rekla da ko naredim izpit mi ga vrnejo, a je kljub temu da sem izpit opravil prisla odlocba da se mi avto zapleni. Mislil sem da je to to, potem pa so mi na leasingu razlozili da ga bodo dobili nazaj in vrnili meni. Kar se mi pa skorajda zdi prelepo da bi bilo res, vsaj z mojo sreco. Zanima me ce je to mozno, ali lahko po kaksnih cudnih poteh sodisce to prepreci.
Lp
Mercedes, ki so ga policisti zasegli Damijanu Jankoviću, bo sodišče vrnilo lizinški hiši, ki je lastnica avtomobila.
čare je napisal/-a:V glavnem naši zakoni so prav kavbojski.Avta ki si ga kupil ti ti pod nobenim pogojem ne bi smeli vzeti,ravno tako ne izpita ki si si ga sam plačal in ga moraš delat še enkrat in kaj boš s tem dosegel??Boš s tem boljši voznik??Boš ja 2 dni.Edino kar lahko naredijo je da ti za določen čas prepovejo vožnjo to je pa to ampak ker smo slovenceljni tiho nam pa delajo kar nam delajo.
čare je napisal/-a:In kaj narediš s tem ko nekomu vzemeš avto??NIČ,ker si gre kupit druzga,se mi zdi bolj smiselno človeka u arest poslat,ker tam je pod ključem in ne more pyzdarij počet...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost