f.taunus je napisal/-a:Ne vem, kaj natančno ti ni jasno. Od sklenitve zavarovanja do prekinitve si dolžan poravnati premijo. Če prekineš polico še ne pomeni, da si oproščen starih dolgov po polici.
a4 je napisal/-a:mimogrede, če prekineš 27.aprila moraš plačati za mesec april, ane ?
DePalmo je napisal/-a:Aha. Ker nekateri so mi govorili da prekinem tako da neham plačevati,
DePalmo je napisal/-a:Prekinil sem jo pisno v začetku prejšnjega tedna in dobil pisni odgovor da bo polica prekinjena s 1.6..
Se opravičujem za nerazumljivost.
DePalmo je napisal/-a:Jp.
Sicer sem upal da je kakšna opcija da se temu izognem ...
DePalmo je napisal/-a:Jp.
Sicer sem upal da je kakšna opcija da se temu izognem ...
crxdelsol je napisal/-a:Gre za generali mogoče ?
Mislim da sem že jaz odpiral na tem forumu temo o generali. Prekinil sem zavarovanje po par mesecih, ker sem imel med zavarovalnim obdobjem škodo na kombinaciji stekla in svetlobna telesa je prišel račun še za celo leto za to kombinacijo, vse lepo in prav plačam, razliko ki je ostala sem mislil da bodo prenesli na novo polico, kar se seveda ni zgodilo in se je razlika 360€ izgubila neznano kam.
Sedaj ko se dobim z bilokaterim agentom, pokažem papirje, odrezke, vse kar se je dogajalo mi dajo prav, da mi je zavarovalnca dolžna še okoli 300€, ampak to razložit računovodstvu in pristojnim za te zadeve-nemogoče.
Kombinacijo stekla in svetlobna telesa sem plačal okoli 150€ za celo leto, ko sem menjal žaromet so mi vgradili tistega isteka kot je na siluxu za okoli 80€, po pol leta mi nedela el. nastavitev po višini in fokus se maje kot stara baba. Garancije seveda nimam so mi rekli na servisu.
Nikoli več h ugodni zavarovalnici.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov