ampak moraš imeti tako hitrost da lahko kaj takeg predvidevaš in se izogneš
H2 je napisal/-a:Pozdravljeni,
zgolj informativno me zanima, kaj se da v sledečem primeru naredit..
Včeraj ponoči sem vozil proti domu.. Ker sem moral tankat, sem šel po stranski cesti - drugi kot ponavadi..
Na začetku ulice opazim znak za 40km/h, ponavadi vozim tam do 10km/h več od predpisane ampak ponoči sem se peljal 40.. Nevem zakaj lol..
In kar naenkrat zagledam pred seboj ležeči policaj, ki ni bil označen z ničemr. TOrej ni bilo ne talnih oznak, ni bilo table in novi so tudi osvetljeni - ta ni bil.. Narejen je bil tudi iz tistih kock in ne iz asfalta. Ni bil visok, bil je dolg, oster ( tak filing sm mel, kot da bi prbou na robnik ) in ponoči ga ne vidiš.. Uglavnem videl sem ga prepozno.
Ker sem na njega prletu z 40km/h sem poču karter + istekla je hladilna tekočina, zna bit da je šel še hladilnik.. Za druge stvari še nevem sedaj, ker smo avto ponoči odvlekli do serviserja, danes pa še ni imel časa ga dvignit in pogledat..
Da je bilo z avtom kaj narobe nisem čutil. Tudi noben ni blendal ali kaj čudno gledal.. Za mano se je sicer kadilo, kar sem opazil kako minuto kasneje tako, da sem naredil še nekih 5km od tega, ko sem razbil karter in hladilnik.. Po teh 5ih kilometrih sem se ustavil in seveda olje in hladlina sta iztekla ven.. Avto na vleko in na servis.
Policije nismo klicali, ker smo bili stran od tega in tudi pomislil nisem.. Servis ne bo poceni verjetno.
Torej ali bo tole šola za naslednjič ali lahko pošljem komu račun?
Hvala za odgovore.
Lep pozdrav
tristan01 je napisal/-a:H2 je napisal/-a:Pozdravljeni,
zgolj informativno me zanima, kaj se da v sledečem primeru naredit..
Včeraj ponoči sem vozil proti domu.. Ker sem moral tankat, sem šel po stranski cesti - drugi kot ponavadi..
Na začetku ulice opazim znak za 40km/h, ponavadi vozim tam do 10km/h več od predpisane ampak ponoči sem se peljal 40.. Nevem zakaj lol..
In kar naenkrat zagledam pred seboj ležeči policaj, ki ni bil označen z ničemr. TOrej ni bilo ne talnih oznak, ni bilo table in novi so tudi osvetljeni - ta ni bil.. Narejen je bil tudi iz tistih kock in ne iz asfalta. Ni bil visok, bil je dolg, oster ( tak filing sm mel, kot da bi prbou na robnik ) in ponoči ga ne vidiš.. Uglavnem videl sem ga prepozno.
Ker sem na njega prletu z 40km/h sem poču karter + istekla je hladilna tekočina, zna bit da je šel še hladilnik.. Za druge stvari še nevem sedaj, ker smo avto ponoči odvlekli do serviserja, danes pa še ni imel časa ga dvignit in pogledat..
Da je bilo z avtom kaj narobe nisem čutil. Tudi noben ni blendal ali kaj čudno gledal.. Za mano se je sicer kadilo, kar sem opazil kako minuto kasneje tako, da sem naredil še nekih 5km od tega, ko sem razbil karter in hladilnik.. Po teh 5ih kilometrih sem se ustavil in seveda olje in hladlina sta iztekla ven.. Avto na vleko in na servis.
Policije nismo klicali, ker smo bili stran od tega in tudi pomislil nisem.. Servis ne bo poceni verjetno.
Torej ali bo tole šola za naslednjič ali lahko pošljem komu račun?
Hvala za odgovore.
Lep pozdrav
Hmmm, tole boš moral verjetno kar sam požreti. Pripeljal si toliko, da si prebil karter in hladilnik... pa praviš da si peljal le 40 km/h... Tudi sam sem že kdaj spregledal kakšno hitrostno oviro, pa mi kaj takšnega še ni uspelo narediti niti z znižanim avtomobilom. Kakorkoli že. Potem si peljal še nadaljnjih 5 km preden si opazil, da z avtomobilom nekaj ni vredu. Kaj pa rdeča lučka za olje na armaturni plošči? Je nisi opazil? Ko pade nivo olja pod minimum se prižge, ti pa praviš da sta iztekla vsa hladilna in olje... Vse skupaj mi da misliti, da si sedel za volan močno preutrujen, morda zaradi zdravstvenih razlogov nesposoben vožnje, ali pa celo pod vplivom alkohola, morda le prezaposlen z brskanjem po telefonu. Na koncu je morda še bolje, da zadeve nisi prijavil policiji, saj bi tudi njih tale dejstva močno zmotila.
Glede ceste... Verjetno ima uporabno dovoljenje, torej je tudi hitrostna ovira narejena kot je potrebno. Če je manjkala kakšna označba (prometni znak) bi sicer lahko del krivde zvalil na vzdrževalca ceste, vendar glede na nadaljevanje vožnje kljub očitno zelo močnem trku in še brez prijave nezgode policiji... Vse skupaj postavi na precej trhla tla. Glede na opis poškodb, bi bilo pričakovati, da si takoj ustavil, preveril stanje vozila in šele nato nadaljeval vožnjo. Da nadaljuješ vožnjo kljub trku v nekaj kar opisuješ skoraj kot robnik... Zadeva je precej konsistentna z vedenjskim vzorcem vožnje pod vplivom alkohola. Prav tako, možnosti za dokazovanje krivde vzdrževalcu ceste zmanjšuje dejstvo, da glede na kategorijo ceste redno pregledujejo njeno stanje. Pri cestah nižje kategorije (mestne ulice, vaške ceste in podobno) so pregledi zelo redki. Če je pregled bil opravljen in takrat niso bile ugotovljene pomankljivosti, je krivda vzdrževalca že praktično izključena.
Ne želim soditi o tvojem stanju (zdravstevno, utrujenost, alkohol) v času dogodka, saj nisem bil zraven. Sem pa navedel nekaj dejstev iz tvojega opisa dogodka, ki bodo moteča tudi na sodišču, če bi želel izterjati odškodnino.
LP Tristan01
esem je napisal/-a:Za začetek natančno povej, kje je to bilo, da ne bo kdo to ponovil. Lahko greš podnevi tja in malo poslikaš iz različnih kotov, tako bo bolj jasno, ali si kriv ti (in račun pošlješ sebi) ali je kriva preobilnost policaja (v tem primeru je vprašanje, komu izstavit račun in če ima to sploh smisel - tu bi lahko kdo pomagal).
ban je napisal/-a:Za pravdanje moraš imeti čas in pa predvsem denar, če imaš oboje potem ni problema. če je cesta občinska potem se obrni na občino, če je državna pa na direkcijo za ceste.
simimedi je napisal/-a:Zdravo,
se opravićujem za off topic, samo kratka replika Tristanu. V Hrastniku imamo takšnega ležečega policaja, da če 40 pripelješ preko lahko avto kar tam pustiš (omejitev je 30, ampak tudi to je neizvedljivo in da ne bo pomote, tu govorim o nespuščenih vozilih).
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov