Vrjetn je bolš jit vn na cest pa se mal pokazat?
dbsquared je napisal/-a:Lep pozdrav vsem.
Nisem našel nobene podobne teme, zato začnem z novo. Večinoma vsak petek oz. soboto ponoči, po kakšnem sokcu, se zapeljem v garažo Planeta Tuš/Kranj in si dam malo duška s svojim jeklenim konjičkom, malo mimo stebrov, pade kakšna ročna posledično odnese zadnji del avtomobila itd. itd. saj veste kaj mislim.Nikoli ne ogrožam drugih, in to počnem na lastno odgovornost. Nikoli mi ni nobeden zatežiu oz. opozoril. Včeraj pa je bila malo drugačna situacija. Malo pred 24:00 uro, se odločim malo poigrati. Malo gori, doli, naokoli. Nakar opazim, da se vrata garaže začnejo zapirati, pogledam desno in vidim da 3je varnostniki tečejo proti meni.
Hitro v 1vo in po gasuu do daskee. Komaj, ampak res komaj sem uspel priti iz garaže preden so se vrata zaprla. Zgledalo je kot v filmu. Videli so avto, tablico in seveda mene. Odločim se spraviti domov, nakar nekaj km od Tuša zagledam marico v vzratnem ogledalu, ki me je spremljala skoraj do doma.
Iskreno povedano, me zdaj malo skrbi. Ali lahko pričakujem kakšno kazen? Ali se vam je kdaj zgodila podobna situacija? Ali je to sploh prekršek?
A, če pa varnostniki čistijo vsak večer, potem pa ja. Če bi on še 2x potegnil ročno, majo res še več dela, se strinjam. O varnosti nebi razpravljal? Zakaj pa ne? Če bi že zakantal bi zakantal svoj avto in bi dal svoj denar da to popravi.
On je očitno falil, ker je šel v parkirno hišo.
dbsquared je napisal/-a:Ehh, vi si po moje sploh ne predstavljate, kaj se dogaja pod Tušom ob poznih nočnih urah. Če boste kakšen petek - soboto zvečer v okolici Kranja oz. blizu Tuša, se zapeljite v garažo. Folk "drifta" v vrsti avto za avtom. Blow off-i piskajo, folk ga pije dol, včasih se še celo od kolega Mustang pojavi. Uglavnm, če se v Tušu nč ne dogaja, se pod Tušom sigurno. Pogoj je le suho vreme.
croma_man je napisal/-a:kak nebi popizdovali varnostniki če pa je v tušu v kleti kompletna tuning stalaža iz interšpara nabrana, seveda vsi opremljeni z 1.0 kafe mlinčki, dr. prduh izpuhi in pa hondaškimi filtri.
GhostRider666 je napisal/-a:Pozdravljen voznik Polota
Tudi sam s svojim jeklenim konjičkem Golf-om GTI-jem driftam v garaži pod Tušem, ko se mi kar iznenada pridruži BMW M3; potem sva skupaj v krogu driftala in kar nekajkrat sva bila od stebrov oddaljena le nekaj centimetrov. Čez nekaj časa sem v vzratnem ogledalu opazil 2 policijski patrulji. Seveda sem takoj pohodil plin da se je izpod mojih gum pokadilo (ali je možno da sem mogoče skrivil moja 19-colska BBSke?) oddirjal sem, ampak patrulje mi niso mogle slediti, saj je bilo mojih 270 poskočnih konjičev prevelik zalogaj za njihove Octavie RS.
P.S: Lahko bi se kdaj dobila in se skupaj podrsela v garaži oz. kje drugje v Kranju
P.P.S: Tvojega Polota sem že videl in zares lepo zgleda v kombinaciji z modrimi led diodami!
dbsquared je napisal/-a:tad23 je napisal/-a:Posledice "driftanja" ob petkih zvečer?
Tokrat je bil četrtk.še dobro da je avtovleka prišla pravočasno, tako da sem ušel policiji in se s tem izognil 500mi € in 5 kazenskimi točkami.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov