Rabite avto-nasvet obiskovalcev foruma?

xxseby
Novinec

Kraj: medvode/pirnice

Re: "Drift" - kazen.

Napisal/-a xxseby Ne jul 01, 2012 3:33 pm

Vsi neki glasni pa pametni a 90% komentatorjev vrjetn "drifta" po cestah oz garažah a tuki ste glasni ! Upam da ne dobiš kazni ker še zmer se je bolš igrat po praznih garažah kot se je fant v tem primeru =P
Vrjetn je bolš jit vn na cest pa se mal pokazat?
Just checking....... ;)

Uporabniški avatar
tristan01
Poznavalec foruma

Kraj: Štajerska

Napisal/-a tristan01 Po jul 02, 2012 9:01 am

dbsquared je napisal/-a:Lep pozdrav vsem.

Nisem našel nobene podobne teme, zato začnem z novo. Večinoma vsak petek oz. soboto ponoči, po kakšnem sokcu, se zapeljem v garažo Planeta Tuš/Kranj in si dam malo duška s svojim jeklenim konjičkom, malo mimo stebrov, pade kakšna ročna posledično odnese zadnji del avtomobila itd. itd. saj veste kaj mislim. 8) Nikoli ne ogrožam drugih, in to počnem na lastno odgovornost. Nikoli mi ni nobeden zatežiu oz. opozoril. Včeraj pa je bila malo drugačna situacija. Malo pred 24:00 uro, se odločim malo poigrati. Malo gori, doli, naokoli. Nakar opazim, da se vrata garaže začnejo zapirati, pogledam desno in vidim da 3je varnostniki tečejo proti meni. :twisted: Hitro v 1vo in po gasuu do daskee. Komaj, ampak res komaj sem uspel priti iz garaže preden so se vrata zaprla. Zgledalo je kot v filmu. Videli so avto, tablico in seveda mene. Odločim se spraviti domov, nakar nekaj km od Tuša zagledam marico v vzratnem ogledalu, ki me je spremljala skoraj do doma. :shock: Iskreno povedano, me zdaj malo skrbi. Ali lahko pričakujem kakšno kazen? Ali se vam je kdaj zgodila podobna situacija? Ali je to sploh prekršek?

Hmmm, očitno bolj malo razmišljaš, ko te prime da bi "drftal". Si pomislil, da to počneš na tujem privatnem zemljiču??? Kako bi se počutil, če ti jutri pridem narediti v garažo kakšen burnout, ti pa boš za mano čistil ostanke gum in drugo nesnago ki jo bom pustil pri tebi? Morda naslednjič pripeljem še kakšnega kolega in bomo na vaši zelenici narisali kakšen krog na ročno ali kaj podobnega. Približno tako se ti obnašaš v parkirni hiši Tuša. Me sploh ne preseneča, da so te varnostniki poskusili zapreti v garažno hišo in o tem obvestili policijo.

O varnosti pri takšnem početju pa raje ne bom razpravljal, so drugi povedali že preveč.

LP Tristan01
Iskalec resnice in modrosti. Lahko si videl svojo prihodnost. Ostali so te dojemali kot idealista, ki jim sveti pot do lepše prihodnosti.
Naloga, ki si jo prinesel iz prejšnjega življenje:
Dovršitev tvoje naloge s pomočjo starejšim in otrokom. V prejšnje življenje si prišel z namenom pomagati ubogim in nemočnim.

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Kraj: Fant od Fare

Napisal/-a X-Hair Po jul 02, 2012 9:15 am

A, če pa varnostniki čistijo vsak večer, potem pa ja. Če bi on še 2x potegnil ročno, majo res še več dela, se strinjam. O varnosti nebi razpravljal? Zakaj pa ne? Če bi že zakantal bi zakantal svoj avto in bi dal svoj denar da to popravi. Če že frajar, nej potem prevzame odgovornost. Če je to delal med avtomobili, sam dva šamara mulcu in rešeno.

Glede makadama in zapuščene potke se pa strinjam. Sam tam je ročna brezveze. Pa mal je treba že znat, pa hitro rata, pa.... :twisted: Sej počas bo, sam nekje mora začet. Prazen parkirni plac je zame odlična izbira. On je očitno falil, ker je šel v parkirno hišo. Bodoči drifter, izber si drugi plac, nekje kjer ni varnostnikov, ni 100m okoli nobene hiše, da bi kdo slišal cviljenje. Če boš izzival, boš naj****. Take majo najraje, ko nobenega ne ogrožajo. ;)
SlikaSlika

Uporabniški avatar
crxdelsol
aka Technologic aka dejcc

Napisal/-a crxdelsol Po jul 02, 2012 10:12 am

A, če pa varnostniki čistijo vsak večer, potem pa ja. Če bi on še 2x potegnil ročno, majo res še več dela, se strinjam. O varnosti nebi razpravljal? Zakaj pa ne? Če bi že zakantal bi zakantal svoj avto in bi dal svoj denar da to popravi.

Se strinjam, samo če bi zakantal svoj avto v tuj zid in spizdil-kot mu je v navadi ni kr tak...al se lahko pridem tebi v hišo zaletavat z eno staro garo ?

On je očitno falil, ker je šel v parkirno hišo.

Nič ni falil, v Tokio Drift driftajo v garažnih hišah.

Uporabniški avatar
dbsquared
Novinec

Kraj: Kranj

Napisal/-a dbsquared Po jul 02, 2012 11:13 am

Ehh, vi si po moje sploh ne predstavljate, kaj se dogaja pod Tušom ob poznih nočnih urah. Če boste kakšen petek - soboto zvečer v okolici Kranja oz. blizu Tuša, se zapeljite v garažo. Folk "drifta" v vrsti avto za avtom. Blow off-i piskajo, folk ga pije dol, včasih se še celo od kolega Mustang pojavi. Uglavnm, če se v Tušu nč ne dogaja, se pod Tušom sigurno. Pogoj je le suho vreme. :D
Ni važno kaj voziš, važno je kako voziš.

Slika

Uporabniški avatar
TrijoAdijo
Mojster foruma

Napisal/-a TrijoAdijo Po jul 02, 2012 12:34 pm

dbsquared je napisal/-a:Ehh, vi si po moje sploh ne predstavljate, kaj se dogaja pod Tušom ob poznih nočnih urah. Če boste kakšen petek - soboto zvečer v okolici Kranja oz. blizu Tuša, se zapeljite v garažo. Folk "drifta" v vrsti avto za avtom. Blow off-i piskajo, folk ga pije dol, včasih se še celo od kolega Mustang pojavi. Uglavnm, če se v Tušu nč ne dogaja, se pod Tušom sigurno. Pogoj je le suho vreme. :D

Sej pol ni čudno, da varnostniki popizdevajo.
Italijani izdelujejo testenine, francozi parfume, nemci pivo, azijci riž, američani pa avtomobile.

Milkyot
Nov uporabnik

Napisal/-a Milkyot Po jul 02, 2012 12:36 pm

kot si napisal je dol ob petkih zvečer polno pijane mladine, ki ti lahko skoči pred avto, pol bo pa pizdarija.

Uporabniški avatar
croma_man
Mojster foruma

Kraj: Celje

Napisal/-a croma_man Po jul 02, 2012 12:37 pm

kak nebi popizdovali varnostniki če pa je v tušu v kleti kompletna tuning stalaža iz interšpara nabrana, seveda vsi opremljeni z 1.0 kafe mlinčki, dr. prduh izpuhi in pa hondaškimi filtri.
the brand with the three stripes :)

Uporabniški avatar
scorpion 007
Uporabnik še ni polnoleten

Kraj: Trbovlje, SLO

Napisal/-a scorpion 007 Sr jul 04, 2012 6:26 pm

Ej croma, polepšu si mi dan, kolikor ga je še ostalo :cry
KeN3k1 :)

Uporabniški avatar
lancia hf
Uporabnik

Napisal/-a lancia hf Sr jul 04, 2012 6:39 pm

croma_man je napisal/-a:kak nebi popizdovali varnostniki če pa je v tušu v kleti kompletna tuning stalaža iz interšpara nabrana, seveda vsi opremljeni z 1.0 kafe mlinčki, dr. prduh izpuhi in pa hondaškimi filtri.

:mrgreen: :lol: Ta je huda.
Čeprav je to bolj igranje, ker pri 10km/h se ne da driftat. Če je pa še prednji pogon je pa samo vleka zadnjega podvozja in ne drift. ;)
SlikaSlikaSlikaSlikaSlika

Uporabniški avatar
GhostRider666
Nov uporabnik

Kraj: Kranj

Napisal/-a GhostRider666 Če jul 19, 2012 8:01 pm

Pozdravljen voznik Polota

Tudi sam s svojim jeklenim konjičkem Golf-om GTI-jem driftam v garaži pod Tušem, ko se mi kar iznenada pridruži BMW M3; potem sva skupaj v krogu driftala in kar nekajkrat sva bila od stebrov oddaljena le nekaj centimetrov. Čez nekaj časa sem v vzratnem ogledalu opazil 2 policijski patrulji. Seveda sem takoj pohodil plin da se je izpod mojih gum pokadilo (ali je možno da sem mogoče skrivil moja 19-colska BBSke :huh: ?) oddirjal sem, ampak patrulje mi niso mogle slediti, saj je bilo mojih 270 poskočnih konjičev prevelik zalogaj za njihove Octavie RS.
P.S: Lahko bi se kdaj dobila in se skupaj podrsela v garaži oz. kje drugje v Kranju :)
P.P.S: Tvojega Polota sem že videl in zares lepo zgleda v kombinaciji z modrimi led diodami!

Uporabniški avatar
SašoP
Uporabnik

Kraj: Domžale

Napisal/-a SašoP Pe jul 20, 2012 7:43 am

:lol: :lol:

Uporabniški avatar
Suicidal
Novinec

Napisal/-a Suicidal Pe jul 20, 2012 8:09 am

Norci hehe :lol:
Slika

Uporabniški avatar
Mindflash
Novinec

Kraj: Koper

Napisal/-a Mindflash Pe jul 20, 2012 8:11 am

No to pa je povabilo na zmenek s stilom... :mrgreen:

gasolinedream
Uporabnik

Napisal/-a gasolinedream Pe jul 20, 2012 12:36 pm

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

dafuq.

V glavi sem dodal še dramatično glasbo ter celo patruljo policistov^^
Zadnjič spremenil gasolinedream, dne So jul 21, 2012 1:00 am, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
Kegl
Poznavalec foruma

Kraj: okolica Ljubljane

Napisal/-a Kegl Pe jul 20, 2012 1:10 pm

fantje...tokrat počitnice trajajo 2 mesca, tko da se kr navadte na takšne poste :mrgreen:

Uporabniški avatar
el_diablo
Poznavalec foruma

Kraj: Gottschee

Napisal/-a el_diablo So jul 21, 2012 11:17 am

GhostRider666 je napisal/-a:Pozdravljen voznik Polota

Tudi sam s svojim jeklenim konjičkem Golf-om GTI-jem driftam v garaži pod Tušem, ko se mi kar iznenada pridruži BMW M3; potem sva skupaj v krogu driftala in kar nekajkrat sva bila od stebrov oddaljena le nekaj centimetrov. Čez nekaj časa sem v vzratnem ogledalu opazil 2 policijski patrulji. Seveda sem takoj pohodil plin da se je izpod mojih gum pokadilo (ali je možno da sem mogoče skrivil moja 19-colska BBSke :huh: ?) oddirjal sem, ampak patrulje mi niso mogle slediti, saj je bilo mojih 270 poskočnih konjičev prevelik zalogaj za njihove Octavie RS.
P.S: Lahko bi se kdaj dobila in se skupaj podrsela v garaži oz. kje drugje v Kranju :)
P.P.S: Tvojega Polota sem že videl in zares lepo zgleda v kombinaciji z modrimi led diodami!

čudno,da nisi v to zgodbico vključil še koliko bencina si imel v keslu,kakšen avtoradio imaš,ter kako si bil oblečen :roll:
obstaja točka,na kateri drzno postane neumno...

Uporabniški avatar
primozek68
Poznavalec foruma

Napisal/-a primozek68 So jul 21, 2012 11:44 am

Ti nisi dojel fore diablo, a ne?
Sex turns gay people into Mexicans.

Uporabniški avatar
RedBull™
Moderator foruma

Napisal/-a RedBull™ So jul 28, 2012 12:00 am

dbsquared je napisal/-a:
tad23 je napisal/-a:Posledice "driftanja" ob petkih zvečer?

Tokrat je bil četrtk. :cry: še dobro da je avtovleka prišla pravočasno, tako da sem ušel policiji in se s tem izognil 500mi € in 5 kazenskimi točkami.

No zdej pa maš... če ne dobiš kazni, pa sam sebe kaznuješ... mogoče enkrat le prideš k pameti!
Ko grobar s ceste me bo pobral,vedite da redbull smrti se ni bal.
Vrni se na Pravni nasveti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov