Rabite avto-nasvet obiskovalcev foruma?

Uporabniški avatar
ervin30
Uporabnik

Kraj: Slovenska Bistrica

prepis avta

Napisal/-a ervin30 Pe avg 10, 2012 5:08 pm

Nisem vedel v katero temo gre pa sem dal kar sem,sosed ki še nima izpita,si mislit pač predčasno kupit neki avto da bo malo pošraufal ga prej ko naredi izpit itd..pa ga zanima čeprav niam izpita če lahko avto vsaj na sebe prepiše..Vglavnem gledal je neko opel astro,in ob nakupo bi avto odjavil itd..avto naložil na avtovleko pa bi ga peljali domov,zanima ga samo,če se da prepis naredit direkt na njega,tolko da so papiri na njega da je avto njegov itd..registriral bi pa ga bo ko naredil vozniški izpit.Lp
Dobra ko bbska.
stara,okrogla, malo bolj siroka ..v svojih najbolsih letih pregresno draga .. zaj parkrat rukjena pa ze dostopna...

Uporabniški avatar
bedolin
Novinec

Re: prepis avta

Napisal/-a bedolin Pe avg 10, 2012 5:26 pm

To ni več mogoče.

Lp

Uporabniški avatar
ervin30
Uporabnik

Napisal/-a ervin30 Pe avg 10, 2012 6:37 pm

bedolin je napisal/-a:To ni več mogoče.

Lp

ja lani sem kupo eno 125ko motor,pa nimam izpita za motor ampak samo za avto,pa sem lahko prepis naredo na sebe samo pač registirat nisem mogo brez izpita za motor,je pa blo to 2.8.2011 torej je bil novi zakon že 1 mesec v veljavi.
Dobra ko bbska.
stara,okrogla, malo bolj siroka ..v svojih najbolsih letih pregresno draga .. zaj parkrat rukjena pa ze dostopna...

Uporabniški avatar
soso
Uporabnik

Kraj: maribor

Napisal/-a soso Pe avg 10, 2012 9:09 pm

Poznam dve osebi, ki je avto na njiju pisan, prav tako registriran in nimata izpita, tako, da ne vem zakaj to ne bi bilo mogoče. Razen, če so si omislili kak nov zakon in jaz za njega še nisem slišal.

lp
AH NI NAM LAHKO!

čare
Mojster foruma

Napisal/-a čare Pe avg 10, 2012 9:14 pm

Papirje lahko naredi nase,tudi registrira ga lahko nase ampak bo moral nekoga z izpitom napisat kot upprabnika oz. bo ta moral it z njim na registracijo.Če ga bo pa registriral ko bo izpit naredil pa sploh ni problem nobenga.

Uporabniški avatar
tade320
Nov uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a tade320 So avg 11, 2012 1:45 am

Kupoprodajna je lahko na njegovo ime, torej je on lastnik vozila brez problema, tudi če nima izpita. Seveda ga pa ne more registirati nase, dokler ne dobi izpita, oziroma ga lahko, vendar, kot so že drugi povedali, mora nekdo, ki ima izpit z njim, da se ga napiše kot uporabnika.

Uporabniški avatar
ervin30
Uporabnik

Napisal/-a ervin30 So avg 11, 2012 7:39 am

no to me je zanima,glavno da bo na njega pisan,reg.ga bo že ko izpit naredi.
Dobra ko bbska.

Uporabniški avatar
ST 13
Novinec

Kraj: Celje

Napisal/-a ST 13 So avg 11, 2012 3:03 pm

Pa je potrebno izpit pokazati na okencu (tam ko avto prepišeš), ali uslužbenka sama pridobi podatke iz računalnika? Prejšnji teden sem nekomu prodal avto in mu ni bilo potrebno kazati voz. dov.

Uporabniški avatar
weasel
Stalni uporabnik

Napisal/-a weasel So avg 11, 2012 4:32 pm

Ko sem jaz prodajal, sva morala samo osebne pokazat.

Uporabniški avatar
ervin30
Uporabnik

Napisal/-a ervin30 Ne avg 12, 2012 8:13 am

ST 13 je napisal/-a:Pa je potrebno izpit pokazati na okencu (tam ko avto prepišeš), ali uslužbenka sama pridobi podatke iz računalnika? Prejšnji teden sem nekomu prodal avto in mu ni bilo potrebno kazati voz. dov.

ni potrebno nič kazat jaz ko sn lani 125ko kupo pa nimam izpita sn samo osebno dal pa noben ni reko nič.
Dobra ko bbska.

Uporabniški avatar
mr.ramo
Poznavalec foruma

Kraj: WestCoast

Napisal/-a mr.ramo Ne avg 12, 2012 1:22 pm

po novem voz.dovoljenje iscejo samo na zavarovalnici oz. nemores avta zavarovat ko ga hoces registrirat,če nimas izpita ;)
Vrni se na Pravni nasveti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost