Bel-Tirid je napisal/-a:Meni se je samo enkrat naredilo, da mi je cenilec rekel, da neke praske ne bo kril na parking. Še 2x sem ga lepo vprašal zakaj ne, pa je isto mutil z klasičnimi, da je praska previsoko....) Lepo ti malo kri požene v glavo, vikanje odpade, naprej gre pa tkole: lej ti, če me boš zdej jebal v glavo bo pa obojestransko, prnes mi še 10 listov pa bova pisala. In napišeš vsako pikco, bunkico, črtico, že tako moraš pretiravati, da greš sam sebi na bruhanje, ampak vedi da ti delaš vse po pravilih, ti njim plačuješ leta in leta in potem ko se ti nekaj zgodi, je pa prst v rit. Sem lepo napisal še 6 prijav škode (skoraj nevidne pikce, praskice) in dobil povračilo škode 5x večji, kot da bi mi že na začetku priznal tisti parking zaradi katerega sem prišel.
Naslednji dan sem poklical agenta Z. Maribor in sva naredila prepis zavarovanj za celo družino + za firmo. In vsakič ko se mi kaj zaplete pri uveljavlanju škode, samo začnem groziti z odjavo vsega in vse se lepo reši brez problemov.
Pač živimo v svetu, ki brez izsiljevanja ne prideš nikamor.
Bel-Tirid je napisal/-a:Meni se je samo enkrat naredilo, da mi je cenilec rekel, da neke praske ne bo kril na parking. Še 2x sem ga lepo vprašal zakaj ne, pa je isto mutil z klasičnimi, da je praska previsoko....) Lepo ti malo kri požene v glavo, vikanje odpade, naprej gre pa tkole: lej ti, če me boš zdej jebal v glavo bo pa obojestransko, prnes mi še 10 listov pa bova pisala. In napišeš vsako pikco, bunkico, črtico, že tako moraš pretiravati, da greš sam sebi na bruhanje, ampak vedi da ti delaš vse po pravilih, ti njim plačuješ leta in leta in potem ko se ti nekaj zgodi, je pa prst v rit. Sem lepo napisal še 6 prijav škode (skoraj nevidne pikce, praskice) in dobil povračilo škode 5x večji, kot da bi mi že na začetku priznal tisti parking zaradi katerega sem prišel.
Naslednji dan sem poklical agenta Z. Maribor in sva naredila prepis zavarovanj za celo družino + za firmo. In vsakič ko se mi kaj zaplete pri uveljavlanju škode, samo začnem groziti z odjavo vsega in vse se lepo reši brez problemov.
Pač živimo v svetu, ki brez izsiljevanja ne prideš nikamor.
bunny01 je napisal/-a:Meni na Zavarovalnici Maribor niso hotli priznat škode na parkirišču v višini 100 eur.
Prvo je priznal in je rekel kam naj grem avto popraviti sploh ni bil problem. Ko pa sem rekel da gre avto konec reg. na odpad oziroma v prodajo in ga ne bom popravljal pa je rekel da še mora enkrat pogledati in je potem zavrnil cenitev škode.
Epilog tega je, da sem oba vozila odjavil iz Zavarovalnice Maribor, odjavil motorno kolo, odjavil zavarovanje stanovanja in vsa nezgodna zavarovanja cele družine. Poslal dopis direkt v vodstvo Zavarovalnice Maribor in jim pojasnil dogodek, se zahvalil za izjemno strokovne in profesionalne cenilce ter jim na hitro naredil izračun koliko so sedaj oni na izgubi zaradi profesionalizma tega cenilca. Odšel sem na durgo zavarovalnico naj še tam nekaj zaslužijo.
_YUGO-GVX_ je napisal/-a:njih čisto nič ne briga kaj bo z avtom drugo leto. zavarovanje je bilo plačano polna cena, brez popusta za odpad drugo leto...
MasTTer je napisal/-a:Če bi država pol tako smoterno delala kot zavarovalnice, sedaj krize pri nas nebi bilo. Me res zanima, kak bi bilo, če bi zavarovalnice prevzele vodenje države...bi red naredile, ne pa kot sedaj, ko vsak drugi krade v višjih državnih krogih, ker pač ta denar ni njihov in se ga lahko ukrade.... Z lastnega žepa si pa noben nebi kradel
_YUGO-GVX_ je napisal/-a:njih čisto nič ne briga kaj bo z avtom drugo leto. zavarovanje je bilo plačano polna cena, brez popusta za odpad drugo leto...
_YUGO-GVX_ je napisal/-a:Enkrat lahko ugibam kje delaš. pišeš pa tako, da so se mi dobre dušice na zavarovalnicah zasmilile
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov