Napisal/-a kola1 Pe sep 21, 2012 8:51 pm
Ima kdo kakšne izkušnje če ti pripada kakšna odškodnina za pokvarjen dopust če se ti pokvari nov avto ki je v garanciji in ti ga ne morejo popravit!Saj se mi je prejšni teden v ponedeljek pokvaril avto na sardiniji in so ga odšlepali do najbližjega poblaščenega serviserja!V torek ko sem klical ford assistenco naši mojstri sploh niso do srede vedeli kje avto točno je!Ko sem v sredo izvedel,kje je avto sem hodil do mehanika cca. 3 krat na dan kjer sem v četrtek ko se je povezal z ford italija z inžinerji izvedel da avta do mojega odhoda ne bo mogoče popravit saj to napako vidijo prvič!O tem sem obvestil ford asistenco in oni seveda niso vedeli nič kak to da avta ne gre popravit če je na uradnem servisu in take!Zaradi tega sem moral oditi en dan prej z dopusta ker sem imel edino možnost ,da v nedeljo grem z letalom do bratislave!Njihova organizacija je bila v totalnem k..... in se brez mojega rihtanja in klicanja v slovenijo ter vseh groženj z odvetnikom potem v petek ta stvar celo premaknila!Zaradi te napake sem si že tak telefona nabil tak da me glava boli ker sem jaz njih obveščal o vsem in ne oni mene!Danes pa me kličejo z amzs da mi bodo krili vse stroške kaj sem jih mel z letalom in taxiji na sardiniji ne pa tudi tega računa ki sem ga predložil za gorivo in vinjeto,da je nekdo sploh lahko prišel po mene,kar bi bilo logično da tudi krijejo!Na koncu pa danes ko je avto celo prišo do servisa v sloveniji še totalno prazen akumolator!
Hvala za pomoč!