sasocar123 je napisal/-a:Ah počakaj malo no, naiven ? Če preko veze dobiš ugodnosti potem si pa kar naiven ? Kaj, saj mogoče bi bilo pa na Tiliji ali Adriaticu podobna zgodba.. Na začetku mi je bilo rečeno, da pri Mariboru načeloma ni težav s škodo, zato sem se tudi za njih odločil, ampak kako pa naj to drugače izvem kot iz prve roke ?
Triiglav mi je bil pač izven dosega, drugače so pa začeli povsod malo bolj komplicirati kot včasih, ker je vedno več goljufij in podobnih zadev...
Lp
lancia hf je napisal/-a:sasocar123 je napisal/-a:Ah počakaj malo no, naiven ? Če preko veze dobiš ugodnosti potem si pa kar naiven ? Kaj, saj mogoče bi bilo pa na Tiliji ali Adriaticu podobna zgodba.. Na začetku mi je bilo rečeno, da pri Mariboru načeloma ni težav s škodo, zato sem se tudi za njih odločil, ampak kako pa naj to drugače izvem kot iz prve roke ?
Triiglav mi je bil pač izven dosega, drugače so pa začeli povsod malo bolj komplicirati kot včasih, ker je vedno več goljufij in podobnih zadev...
Lp
Bodimo na realnih tleh.....
Vsak ti ponudi xx popusta samo, da njemu plačaš in sta oba zadovoljna, ti si dobil poceni zavarovanje on je dobil od tebe €........ vse lepo in prav dokler ne pride do škodnega primera.
Ko pa to nastane, pa se začnejo odpirati teme z naslovom komplikacija, ker mora sam kriti ta tako lepo slišani popust, a potem so pa kar zavarovalnice krive za tako naivnost zavarovancev.
Zato pravim ne bodi naiven in ne nasedaj lepim besedam in plačaj to kar moraš in ne bo nobenih problemov z nobeno zavarovalnico. Samo poglej teme z podobnimi vprašanji vsak je neke popuste dobil a ko je prišlo do škode je pa tukaj pljuval čez zavarovalnice, da mu ne krijejo škode............ Zakaj le če nisi plačal kar bi moral
Vsaj jaz tako razmišljam.
f.taunus je napisal/-a:
Problem je zgolj in izključno v strokovnosti oseb, ki opravljajo cenitve in likvidacije škod.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov