IcEm4n je napisal/-a:Tudi jaz v tem primeru (tako kot je narisano) vidim krivdo samo na strani avtomobilista.
sicer butasto, ampak kot marsikaj v naši državi: če bi ta, ki je šel čez polno črto MRV-ja povozil (on zadel v njega) bi bil 100%-kriv, tako pa je kot je - kazen sta pač dobila oba...
DePalmo je napisal/-a:
če bi pa jaz priletel v njegov srednji ali celo zadnji del, sem pa prepričan da bi bila deljena krivda (ali pa celotna na moji strani) ker je on že bil v križišču, zame se bi pa smatralo da sem hotel namerno povzročiti nesrečo. In tukaj nebi imelo veze da je križišče zelo pregledno in da sem bil na prednosti cesti.
to o deljeni krivdi sem jaz že takrat napisal, pa ste me napadli, da ni res tako.....prvotno sem sicer napisal, da naj bi bil (verjetno) ti kriv, kajti dvoumno je bilo razloženo/napisano, je pa kasneje vse razjašnjeno....
vidim sedaj, da si že razložil: in tako tudi je....kot sem že zgoraj napisal_nažalost
DePalmo je napisal/-a:Me pa nekaj zanima ker se mi neda iskati. Se je avto zaletel vate ali ti v avto?
Ker, če se je avto zaletel vate (torej te je podrl s sprednjim koncem ali s sprednjim levim bokom), potem bo on kriv 100%.