Rabite avto-nasvet obiskovalcev foruma?

ChelseaBoy
Nov uporabnik

Radar situacija

Napisal/-a ChelseaBoy Po maj 06, 2013 10:52 am

Rad bi vas vprašal nekaj stvari, ker sem danes srečal radar in nisem točno siguren če me je dobil.

Prvo vprašanje, če je kdo iz Celja, a mi lahko potrdi da je na Kidričevi ulici ( Od Hip Hopa Petrol proti Žalcu, mimo postaje Lave, ta cesta) omejitev 70 km/h? Nisem prepričan ampak mislim da je 70 in ne 50, 50 je zoper pri semaforjih če se ne motim.

Radar je stal pri bencinski, eden je bil v kombiju notri in imel napravo, drugi pa zunaj praznih rok. Nisem videl nikakršne bliskavice. Nisem siguren ampak mislim da nisem peljal več kot 75 km/h.

Ali mislite da če sem peljal 75 km/h da bom dobil kazen, in kolikšna bi bila, ali pa če sem slučajno peljal 80 na uro? Ali se sploh vidi kakšna bliskavica po dnevu na radarju ? In pa koliko dolgo ponavadi traje da dobiš kazen na dom ?

acad
Novinec

Re: Radar situacija

Napisal/-a acad Ne maj 12, 2013 9:39 pm

ChelseaBoy je napisal/-a: In pa koliko dolgo ponavadi traje da dobiš kazen na dom ?

na to ti lahko jaz odgovorim, po novem zakonu, če v roku 1 meseca (31 dni) ne pošljejo kazni in dokazne gradiva (v tem primeru slike prekoračitve) je kazen nična :con

Vikking
Uporabnik

Napisal/-a Vikking Ne maj 12, 2013 10:15 pm

Pri keri bencinski je stal radar (ponavadi stoji pri bencinski zraven Avto Celja)
Ali je radar bil na OMV-ju?

Če je bil radar na bencinski petrol pri Avto Celju, je stvar ta, da je omejitev 50km/h postavljena veliko prej kot sama bencinska in tam zelo pogosto merijo tudi z laserskim merilcem.

Uporabniški avatar
ST 13
Novinec

Kraj: Celje

Napisal/-a ST 13 Ne maj 12, 2013 10:50 pm

Tabla za omejitev 50 je nekje na sredini bencinske črpalke, do petrola je omejitev 70
Slika
Vrni se na Pravni nasveti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost