omnia je napisal/-a:pred tednom dni sem imel v službi PN in sem utrpel zvin in nateg vratne hrbtenice, udarec v ramo in udarec v prsni koš. <zdravnica mi je rekla da bo trajalo 2-3 tedne in me napotila na FTH. Ko sem prišel na FTH so mi rekli, da imajo vse polno in me naročili šele 2.1.
A mi bo komisija sploh podaljšala BD za toliko časa??? <ker sem nekje zasledil, da je ne podalšujejo...
Kolikšna je pa višina kaj odškodnine v teh primerih?? sopotnik sem bil v vozilu med službo, nisem bil kriv za nesrečo..
HVALA vsem za odgovore in nasvete..
omnia je napisal/-a:omnia je napisal/-a:pred tednom dni sem imel v službi PN in sem utrpel zvin in nateg vratne hrbtenice, udarec v ramo in udarec v prsni koš. <zdravnica mi je rekla da bo trajalo 2-3 tedne in me napotila na FTH. Ko sem prišel na FTH so mi rekli, da imajo vse polno in me naročili šele 2.1.
A mi bo komisija sploh podaljšala BD za toliko časa??? <ker sem nekje zasledil, da je ne podalšujejo...
Kolikšna je pa višina kaj odškodnine v teh primerih?? sopotnik sem bil v vozilu med službo, nisem bil kriv za nesrečo..
HVALA vsem za odgovore in nasvete..
a res noben ne ve?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov