HitriZajcek je napisal/-a:Prvi zadetek na Googlu: https://www.informiran.si/portal.aspx?c ... rna-napaka
Kar piše pod "Stvarna napaka - neskladnost".
Vaš odvetnik je tisti, ki bo povedal kakšne opcije ima punca, ne pa avtohiša. Avtohiša se potem lahko zahtevanega drži (in je zadeva rešena z najmanj stresa za vse vpletene) ali pa se ne drži in potem greste naprej s prijavo (tržna inšpekcija) in tožbo, kar bo na koncu avtohišo stalo precej več, bo pa punca nekaj časa očitno brez avta in brez kupnine, če je avto res tako zanič.
boštjan_01 je napisal/-a:Jaz bi zahteval denar nazaj. Ko bi mi v avtohiši predlagali druge opcije, bi jih prekinil in sploh ne bi poslušal njihovih predlogov. Samo denar nazaj, ostalo me ne zanima. Zelo pomembno je, da jih sploh ne pustiš do besede. Udariš po mizi in zagroziš z novinarji.
Zakoni so napisani tako, da dopuščajo več možnosti. Nikoli ne gre tako strogo po vrstnem redu, stvar dogovora.
boštjan_01 je napisal/-a:Jaz bi zahteval denar nazaj. Ko bi mi v avtohiši predlagali druge opcije, bi jih prekinil in sploh ne bi poslušal njihovih predlogov. Samo denar nazaj, ostalo me ne zanima. Zelo pomembno je, da jih sploh ne pustiš do besede. Udariš po mizi in zagroziš z novinarji.
Zakoni so napisani tako, da dopuščajo več možnosti. Nikoli ne gre tako strogo po vrstnem redu, stvar dogovora.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov