accim je napisal/-a:folk. nekj me zanima. mogoč je to že kkšn odgovoru, ampk sj ni važn. prejšn dan sm mogu spet pihat k me j ustavu kaps. že drugič sm napihov 0.00. zanima me če gdo ve, kaj bi blo če bi napihov 0.5 alpa 0.2 alpa 0.05... aja sm pa še začetnik. tko da če kkšn ve oz. ma iskušnje, bi ga prosu da mi pove kakšne so sankcije za začetnika. hvala Lp
accim je napisal/-a:zanima me če gdo ve, kaj bi blo če bi napihov 0.5 alpa 0.2 alpa 0.05... aja sm pa še začetnik.
RegY je napisal/-a:pa samo tak by the way... če si povzročitelj nesreče, si kriv, če 0,1 napihaš, kakorkoli se on vate zaletiš, ali ti vanjga... + vsega še ti kasko ne velja
RegY je napisal/-a:pa samo tak by the way... če si povzročitelj nesreče, si kriv, če 0,1 napihaš, kakorkoli se on vate zaletiš, ali ti vanjga... + vsega še ti kasko ne velja
pa to spada bolj pod pravne nasvete, se vam ne zdi?
Centurion je napisal/-a:RegY je napisal/-a:pa samo tak by the way... če si povzročitelj nesreče, si kriv, če 0,1 napihaš, kakorkoli se on vate zaletiš, ali ti vanjga... + vsega še ti kasko ne velja
pa to spada bolj pod pravne nasvete, se vam ne zdi?
se ne strinjam...
kriv si kokrkol se zaletiš, za vožnjo pod vplivom pa posebej najebeš
se prav...če bi trezen a prepotenten mladec, ki sprobava fotrovga bavarca letel skozi rdečo in pri tem nabil pravilno vozečega pijančka, bi bil za nesrečo popolnoma odgovoren mladenič, pijančka pa bi obravnavali posebej...bi blo pa kr lepo, če bi klada pijana nakonc pokasirala za vse skupi ane
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov