Rabite avto-nasvet obiskovalcev foruma?

maya13
Nov uporabnik

Sklep o prisilni izterjavi?

Napisal/-a maya13 To apr 20, 2004 9:24 am

Na dom sem dobila sklep o prisilni izterjavi v višini 14.000 SIT(nepripeta+stroški izterjevalca) Zanima me, kako se lahko pritožima, če obstaja kakšna možnost oz. kaj naj napišem, glede pasu-da ni res da sem bila pripeta al kaj podobnega? Drugače sem študentka in edino avto je pisan name-ne živim pa več na tistem stalnem naslovu.Se lahko obesijo na avto za tak majhen znesek? Hvala za čimprejšne odgovore! Lp Maya

aja, pa piše, da če se pritožim,da sepritožba kolkuje s 34000sit-a to je potem treba plačat, ali lahko samo priporočeno pošljem?
...ma pa spet teli smotani kifljci!

maky
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana

Re: Sklep o prisilni izterjavi?

Napisal/-a maky To apr 20, 2004 9:34 am

maya13 je napisal/-a:Na dom sem dobila sklep o prisilni izterjavi v višini 14.000 SIT(nepripeta+stroški izterjevalca) Zanima me, kako se lahko pritožima, če obstaja kakšna možnost oz. kaj naj napišem, glede pasu-da ni res da sem bila pripeta al kaj podobnega? Drugače sem študentka in edino avto je pisan name-ne živim pa več na tistem stalnem naslovu.Se lahko obesijo na avto za tak majhen znesek? Hvala za čimprejšne odgovore! Lp Maya

aja, pa piše, da če se pritožim,da sepritožba kolkuje s 34000sit-a to je potem treba plačat, ali lahko samo priporočeno pošljem?

ja pr men je blo isto ko nism plačal ene bedne kazni za 10k (5k polovička) in nakoncu so mi lepo od osebnega dohodka trgali 13k pa še neki drobiža....

kolkuje se z 3400 sit... to morš plačat ker morš te kolke (ko znamke zgledajo) na kuverto nalimat :wink:

tako da moj nasvet raje zdaj plačaj ker pol boš mela samo še več stroškov... že sedaj je več kot 2x več kot bi lahko plačala :wink:
SlikaSlika

G-4S

Napisal/-a G-4S To apr 20, 2004 9:39 am

Na zahtevo uporabnika smo prispevek izbrisali.
Vrni se na Pravni nasveti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov