Rabite avto-nasvet obiskovalcev foruma?

Uporabniški avatar
Tilen
Moderator foruma

Kraj: Celje

Napisal/-a Tilen Ne maj 02, 2004 4:20 pm

@Policaj: Malo off topic, ampak me vseeno zanima kaj porečeš na to, da ste policaji plačani po uspešnosti (beri realizaciji). Načeloma je vse OK, sam če pa kateri glih nima vse pošilihtan sam s sabo, pa lahko prihaja do zajebavanja po domač povedan. Glede kok je kdo pameten, pa dam policaju vedno prav, ker ste itak najpametnejši :twisted:

LP Tilen
Slika

Symon
Poznavalec foruma

Napisal/-a Symon Ne maj 02, 2004 4:36 pm

Policist je napisal/-a:
Tilen je napisal/-a:Policist a te lahko kr konkretno vprašam, kaj bi ti naredil, če me ustaviš pa mam gor 195/50/15, v homo kartončku pa vpisano 195/45/15., mam pa sabo TUV za moje feltne za moj avto in 195/50/15 dimenzijo. A bi mi napisu 25 jurjev?

Hvala za odgovor in LP
Tilen

Hja načeloma ne. Je pa spet odvisno, kolk bi bil pameten in podobne zadeve.

Še eno vprašanje z moje strani... :)
V servisni knjigi (al neki takega pač zadaj v pritljažniku) imam napisano, da imam na določeni feltni 5.5 R14 gume 175 60 R14. Sam pa imam gume 175/60 R 13. Pa še feltne so bolj tako (ne bi o podrobnostih). A imam lahko probleme ali tu zmaga zdrava pamet in mi nihče ne bo težil? Moram pa omeniti, da so gume na avtu čist do blatnikov (torej res hudo izgleda :roll: ).
....100NX GTi redtop....200SX S13 stage2....Clio182....Civic EJ9...Clio200 CUP...

dolenc
Novinec

Napisal/-a dolenc Ne maj 02, 2004 5:23 pm

Tilen je napisal/-a:@Policaj: Malo off topic, ampak me vseeno zanima kaj porečeš na to, da ste policaji plačani po uspešnosti (beri realizaciji). Načeloma je vse OK, sam če pa kateri glih nima vse pošilihtan sam s sabo, pa lahko prihaja do zajebavanja po domač povedan. Glede kok je kdo pameten, pa dam policaju vedno prav, ker ste itak najpametnejši :twisted:

LP Tilen

po moje tega ni ker bi (se pravik dobil določen procent od napisane kazni) jebal folk še bol.

Da ne bo pomote, NORCE IN PIJANCE s cest in kle policaje 100% podpiram

če si bil frajer ko si delal pizdarije po cesti, za ta dejanja prevzemi odgovornost in sprejmi kazen. kot voznik si dolžan poznat pravila, za kršenje pa ne boš dobil lizike, verjemi mi. niso krivi policaji za tvoje pizdarije.

p.s. kako pa voziš v tujini, npr avstriji ali nemčiji...? 100% pridno k uška.

Uporabniški avatar
dejan84
Poznavalec foruma

Kraj: Cesta moj duma

Napisal/-a dejan84 Ne maj 02, 2004 5:38 pm

Symon je napisal/-a:V servisni knjigi (al neki takega pač zadaj v pritljažniku) imam napisano, da imam na določeni feltni 5.5 R14 gume 175 60 R14. Sam pa imam gume 175/60 R 13. Pa še feltne so bolj tako (ne bi o podrobnostih). A imam lahko probleme ali tu zmaga zdrava pamet in mi nihče ne bo težil? Moram pa omeniti, da so gume na avtu čist do blatnikov (torej res hudo izgleda :roll: ).

Manjša kolesa pa bolje zgleda :?: Prvič slišim :P
Zakaj vozniki hond v dežju vozijo tako hitro? Ker bežijo pred rjo :D

Uporabniški avatar
Tilen
Moderator foruma

Kraj: Celje

Napisal/-a Tilen Ne maj 02, 2004 8:54 pm

dolenc je napisal/-a:
Tilen je napisal/-a:@Policaj: Malo off topic, ampak me vseeno zanima kaj porečeš na to, da ste policaji plačani po uspešnosti (beri realizaciji). Načeloma je vse OK, sam če pa kateri glih nima vse pošilihtan sam s sabo, pa lahko prihaja do zajebavanja po domač povedan. Glede kok je kdo pameten, pa dam policaju vedno prav, ker ste itak najpametnejši :twisted:

LP Tilen

po moje tega ni ker bi (se pravik dobil določen procent od napisane kazni) jebal folk še bol.

Da ne bo pomote, NORCE IN PIJANCE s cest in kle policaje 100% podpiram

če si bil frajer ko si delal pizdarije po cesti, za ta dejanja prevzemi odgovornost in sprejmi kazen. kot voznik si dolžan poznat pravila, za kršenje pa ne boš dobil lizike, verjemi mi. niso krivi policaji za tvoje pizdarije.

p.s. kako pa voziš v tujini, npr avstriji ali nemčiji...? 100% pridno k uška.

Dolenc, če je tole name letel, lepo prosim ne s***, če ne veš kaj mislim. Če si mislil koga drugega OK.
Slika

Uporabniški avatar
Drasoss
Novinec

Re: Ponarejen Homo

Napisal/-a Drasoss Ne maj 02, 2004 11:30 pm

Hanzy je napisal/-a:A se mogoče komu kaj sanja če bi lahko ponaredil homo kartonček (felge in gume)? :twisted:
Ker homta ziher ne bom naredu, bi si kr sam vpisu cifre.
A majo to kaj v računalniku?

Hvala

Slika

Symon
Poznavalec foruma

Napisal/-a Symon Po maj 03, 2004 5:50 pm

dejan84 je napisal/-a:
Symon je napisal/-a:V servisni knjigi (al neki takega pač zadaj v pritljažniku) imam napisano, da imam na določeni feltni 5.5 R14 gume 175 60 R14. Sam pa imam gume 175/60 R 13. Pa še feltne so bolj tako (ne bi o podrobnostih). A imam lahko probleme ali tu zmaga zdrava pamet in mi nihče ne bo težil? Moram pa omeniti, da so gume na avtu čist do blatnikov (torej res hudo izgleda :roll: ).

Manjša kolesa pa bolje zgleda :?: Prvič slišim :P

Ma ne vem kako bi ti razložil. Premer je za 1% manjši od prejšnjih (155/70 R13) ampak široke so pa kot pri norcih (široke feltne-gor bi šla še širina 195). Če bi videl avto bi že razumel (kar nekaj ljudi mi je že reklo, če imam distančnik, al pa da imam fejst široke gume). :wink:
....100NX GTi redtop....200SX S13 stage2....Clio182....Civic EJ9...Clio200 CUP...

Uporabniški avatar
Policist
Novinec

Kraj: Ajdovščina

Napisal/-a Policist Po maj 03, 2004 6:07 pm

LP Tilen

Lahko ti povem tole, da policisti nismo plačani po uspešnosti. Plačan si po količniku, tako kot vsi zaposleni v javni upravi. To kar ti misliš, jeda vsake toliko dobiš delovno nagrado, ki se pa ne gleda samo na delo po prometu, ampak nasplošno po vsem področju policijskega dela.
SlikaSlika

Uporabniški avatar
Policist
Novinec

Napisal/-a Policist Po maj 03, 2004 6:08 pm

monster_d je napisal/-a:
Policist je napisal/-a:
blazz je napisal/-a:
Zdravo!

Mene pa zanima kolk je kazen za nedovoljeno (nehomologirano) dimenzijo pnevmatik.
Fotra so neki nategnil k je litke kupoval in mu je un tip ene x gume gor dal, kao saj je vseeno

tnx

lp
blaž

isti msg sm Policistu poslal na PM, pa sm še tle napopu k mi mal liči na zadevo

Če v homologacijskem kartončku nimaš vpisane mere pnevmatik, ki jih imaš na vozilu, potem je za to predpisana denarna kazen 25.000,00 SIT.

Policist... eno nahitro uprasanje...
Kdaj mi lahko policist pobere tablce zaradi izpuha ki se mal prevec dere???
Al mi sledi kazen???
LP

Če ti pobere tablice, bo vsekakor zdraven tudi plačilni nalog.
SlikaSlika

Uporabniški avatar
Policist
Novinec

Napisal/-a Policist Po maj 03, 2004 6:13 pm

Symon je napisal/-a:
Policist je napisal/-a:
Tilen je napisal/-a:Policist a te lahko kr konkretno vprašam, kaj bi ti naredil, če me ustaviš pa mam gor 195/50/15, v homo kartončku pa vpisano 195/45/15., mam pa sabo TUV za moje feltne za moj avto in 195/50/15 dimenzijo. A bi mi napisu 25 jurjev?

Hvala za odgovor in LP
Tilen

Hja načeloma ne. Je pa spet odvisno, kolk bi bil pameten in podobne zadeve.

Še eno vprašanje z moje strani... :)
V servisni knjigi (al neki takega pač zadaj v pritljažniku) imam napisano, da imam na določeni feltni 5.5 R14 gume 175 60 R14. Sam pa imam gume 175/60 R 13. Pa še feltne so bolj tako (ne bi o podrobnostih). A imam lahko probleme ali tu zmaga zdrava pamet in mi nihče ne bo težil? Moram pa omeniti, da so gume na avtu čist do blatnikov (torej res hudo izgleda :roll: ).

Načeloma za tako stvar kazni ne dobiš. Ponavadi se gleda in kaznuje ekstremne primere (malo bom pretiraval: namesto 195/50-15, 225/35-18). Dejstvo pa je, da si v prekršku in da lahko dobiš kazen.
SlikaSlika

Symon
Poznavalec foruma

Napisal/-a Symon Po maj 03, 2004 6:20 pm

Alfa je napisal/-a:Lahko ti vzame tablice, ja. Jst sem zadnjic iz draga sel (bil tam 5 minut), pa me je policaj ustavil, pa mi je hotel tablice pobrati in dati izredni tehnicni. Na sreco sta bila faconarja, pa smo se zmenili na lazji nacin. Rekel mi j : A to je kao 2fast 2furious avto al kaj :?: :lol:

In kakšen je magični odgovor? :D Saj v bistvu niti niso vsi policisti zateženi. Zaenkrat nimam slabih izkušenj z njimi (moram potrkat na les). Pa bi me že nekajkrat lahko ustavili (glasno speljevanje, hitrost...).

Aja Policist hvala za odgovor.

Uporabniški avatar
Katrca
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Katrca Po maj 03, 2004 6:38 pm

Symon je napisal/-a:
Alfa je napisal/-a:Lahko ti vzame tablice, ja. Jst sem zadnjic iz draga sel (bil tam 5 minut), pa me je policaj ustavil, pa mi je hotel tablice pobrati in dati izredni tehnicni. Na sreco sta bila faconarja, pa smo se zmenili na lazji nacin. Rekel mi j : A to je kao 2fast 2furious avto al kaj :?: :lol:

In kakšen je magični odgovor? :D Saj v bistvu niti niso vsi policisti zateženi. Zaenkrat nimam slabih izkušenj z njimi (moram potrkat na les). Pa bi me že nekajkrat lahko ustavili (glasno speljevanje, hitrost...).

Tut jaz sem imeu do sedaj kar srečo s policaji do sedaj.

Tko da bi pohvalu vse ljubljanske policaje ki so bili tako prijazni z menoj (kakšemu je bila celo moja katra všeč :wink: ).
Upam da me neboste prevečkat ustavli sedaj ko bo take ŽIVE barve (magnet za policaje) :wink:

Uporabniški avatar
monster_d
Moderator / upravnik foruma

Kraj: Ptuj

Napisal/-a monster_d Po maj 03, 2004 11:37 pm

Policist je napisal/-a:
monster_d je napisal/-a:
Policist je napisal/-a:
blazz je napisal/-a:
Zdravo!

Mene pa zanima kolk je kazen za nedovoljeno (nehomologirano) dimenzijo pnevmatik.
Fotra so neki nategnil k je litke kupoval in mu je un tip ene x gume gor dal, kao saj je vseeno

tnx

lp
blaž

isti msg sm Policistu poslal na PM, pa sm še tle napopu k mi mal liči na zadevo

Če v homologacijskem kartončku nimaš vpisane mere pnevmatik, ki jih imaš na vozilu, potem je za to predpisana denarna kazen 25.000,00 SIT.

Policist... eno nahitro uprasanje...
Kdaj mi lahko policist pobere tablce zaradi izpuha ki se mal prevec dere???
Al mi sledi kazen???
LP

Če ti pobere tablice, bo vsekakor zdraven tudi plačilni nalog.

HEhe, ja to vem ja itak... SAm me zanima u cem je fora... al je to odlocitev policaja ce ti bo pobral tablice al ne?
Pol pa se sam to... kak policaj ugotovi da je sporten izpuh...
Moj se naprimer dere mal prevec... sam ni sporten...
Torej en lonec medmes dam pa nimajo kaj! no usaj tak mislim narest tak!
LP

Uporabniški avatar
TITan
Mojster foruma

Napisal/-a TITan To maj 04, 2004 12:08 am

Pol bi men moral s stock izpuhom težit, ker je "športen" in ima samo en lonec? :lol:
Slika

Uporabniški avatar
TITan
Mojster foruma

Napisal/-a TITan To maj 04, 2004 12:12 am

Pa glede manjših in širših felten se strinjam.
Slika
Vrni se na Pravni nasveti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov