nebivedu je napisal/-a:Pa še enkrat v našem zakonu manjka par točk - vsi ki kadijo skuno in jo redno kadijo bi jih moral tolerirat kot uživalce trdih drog, Ker zdej mene pa enga totalnega zadetka mečete v isti koš.
LP
Nebivedu
Zm3-D3n je napisal/-a:No zdej pa se jst da neki napisem:
KAr se tice trave pa alkohola!
Jst lahko iz lastnih izkusenj povem, da ce sem zadet ko mamba pol me ne spravs za volan ker se mi tut gledat ne da kaj sele da bi premikal roke in se vse ostalo kar je potebno pri vioznji! Ce si pa zadet tok da ti je good potem pa se vsedes v avto in vozis tako kot da bi biu v low riderju, muziko si dan naglas, v 4 prestavo in 60km/h po celovski! Jst tuki ne vidm nobenih probelmov, vozim normalno, reflekse mam zadovoljive in kar mi je najbolje, ob taki vozni uzivam. Ko pa se naslednji dan zbudim sem ko najbol naspan cloek k je spal 3 dni skp! In ne poznam se cloveka, niti slisal se nisem za kaksnega ki bi pod vplivom trave povzrocil prometno nesreco! Kar se pa tice alkoholiziranih ljudi je pa zadeva ze jasna in ne mislim nch vec govort! Tistim ki trava sede,vejo kaj delajo in se v zadetem stanju obnasajo se 3x bolj previdno kot pa v treznem stanju ker takrat ti deluje podzavest....vem da sm zadet...zato bom raje vozil pocasnej...pa se sam ucinek zadetosti ti tuki velik pomaga...nisi nagnjen k veliki hitrosti! Kar se pa tice zdej zakona...koncno so se aml spametoval pa dal na plano une testerje k ga poslins pa pokaze ce si zadnje 4 ure kej kadil oz. merilnike zenic ki pokazejo reakcijo zenice...to se mi zdi posteno do kadilcev trave ker jst po skajenem jointu skune po 3-4urah ne cutim nic vec zadetosti in se lahko obnasam narmanlo! Poudarjam pa seenkrat CE SI PREVEC ZADET se tut usedu ne bos za volan ker nisi sposobn niti gledat....sam pa kadim travo ze kar nekaj casa (nebi govoru kok) in se ne pocutm nic zaostalega, drugacnega, oz. karkoli drugega od ostalih! Sem samo zmeraj bols nasmejan ob dobre volje kar na ljudi okoli mene deluje pozitivno..pri alkoholu se pa v vecini primerov pojavi agresivnost, collin McRae sindrom, pa se marsi kaj drugega!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov