Rabite avto-nasvet obiskovalcev foruma?

Uporabniški avatar
Nu-NRG
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Nu-NRG Po jun 14, 2004 12:17 am

Glede na to, da sem nedavno (en tedn nazaj) letel iz (ravne ceste!) na travo vem kako je z tem. Sopotniki ali ti bodo lahko vlekli denar iz zavarovalnice ce so nezgodno zavarovani. Moja punca je nbezgodno zavarovana in je sla direkt do odvetnika. Jaz nisem nezgodno zavarovan mam pa AO+ in bom iz tle vn vleku. ;) definitivno pa do odvetnika in nekoliko zivcev ;) za vrat na slovenici .. do 1.5 mio :) to se ze hude pocitnice ce mene vprasas ;)

LP, Klemen
Prosim, naredite mi ta forum spet normalen!

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide Po jun 14, 2004 11:26 am

Ne govorte bedarij, al se pa sej bolj točn izražajte...vrat...do 1,5 milj. seveda, če maš težke poškodbe, če je pa teb sam kito nategnal na vratu boš pa vidu 1,5 miljon NE!
Preber mal poste nazaj Nu-NRG, pa boš vidu prav tako resnično zgodbo, ob poškodbah, ki so ble vidne, na slikah torej dokazljive, ob dobrem odvetniku, pa znesek mal poglej, ne pa bluzit to kaj ti nekdo reče da lahko dobiš! Dobiš lahko točn tko k si ti napisu, DO nekega zneska...močno lahko niha ta cifra, predvsem glede na poškodbe...Povej ko bo kdo dubu za "boleč" vrat 1,5 miljona od vas...pol bom pa verjel...

LP
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared

Uporabniški avatar
Nu-NRG
Poznavalec foruma

Napisal/-a Nu-NRG Po jun 14, 2004 2:43 pm

Brat od punce padu z motorjem .. brez fejkanja (poskodb nobenih) ali kakega prickanja .. 0,5 mio samo za bolec vrat .. vidu vse ..

LP, Klemen

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide Po jun 14, 2004 4:25 pm

Nu-NRG je napisal/-a:Brat od punce padu z motorjem .. brez fejkanja (poskodb nobenih) ali kakega prickanja .. 0,5 mio samo za bolec vrat .. vidu vse ..

LP, Klemen

Hja, odvisno kdaj se je to zgodilo, pred nekaj leti je blo to še mogoče, zdej bi blo pa to že zlo težko...kr verjem...so zavarovalnce natuhtale mal "boleče vratove".

LP
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared

Uporabniški avatar
Nu-NRG
Poznavalec foruma

Napisal/-a Nu-NRG To jun 15, 2004 2:49 pm

Slide je napisal/-a:
Nu-NRG je napisal/-a:Brat od punce padu z motorjem .. brez fejkanja (poskodb nobenih) ali kakega prickanja .. 0,5 mio samo za bolec vrat .. vidu vse ..

LP, Klemen

Hja, odvisno kdaj se je to zgodilo, pred nekaj leti je blo to še mogoče, zdej bi blo pa to že zlo težko...kr verjem...so zavarovalnce natuhtale mal "boleče vratove".

LP

Sicer ne govorim na pamet, ampak po posvetovanju na Slovenici z ocetom, kar se tice 1,5 mio. Drgac pa je res, da so nastudiral .. ne samo vratove .. se kej druzga .. prasci. Samo da dnar dobijo .. takrat te obesjo .. da bi pa dal pa ne.

Lp, Klemen
Vrni se na Pravni nasveti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov