Rabite avto-nasvet obiskovalcev foruma?

darwin
Uporabnik

Radar

Napisal/-a darwin To jul 13, 2004 9:33 pm

Zanima me, ali te, če te policaj ujame na radar, ustavijo takoj, ali lahko čez nekaj dobiš položnico.
Sm se vraču z morja in ker se mi je malce mudilo, sem peljal malo hitreje in na koncu dvopasovnice nad Črnim kalom sem peljal ne vem koliko, ampak več od omejitve zih. Pol pa kr naenkrat zagledam kapsa, k je sedel v grmu. Radarja v njegovih rokah sicer nisem vidu, ampak niti nism bil pozoren na to. Bil sem pa z mtkinim avtom, tko da mi je ful bedno, če bi slučajn kkšna položnca pršla za mano. :(
Licet volare si in tergo aquilae volat.

crazi
Stalni uporabnik

Kraj: Konjice

Re: Radar

Napisal/-a crazi To jul 13, 2004 9:51 pm

darwin je napisal/-a:Zanima me, ali te, če te policaj ujame na radar, ustavijo takoj, ali lahko čez nekaj dobiš položnico.
Sm se vraču z morja in ker se mi je malce mudilo, sem peljal malo hitreje in na koncu dvopasovnice nad Črnim kalom sem peljal ne vem koliko, ampak več od omejitve zih. Pol pa kr naenkrat zagledam kapsa, k je sedel v grmu. Radarja v njegovih rokah sicer nisem vidu, ampak niti nism bil pozoren na to. Bil sem pa z mtkinim avtom, tko da mi je ful bedno, če bi slučajn kkšna položnca pršla za mano. :(

če je bil z laserjem pol ne bo nič!!
Če je bla pa kamera boš pa čez kak cajt dobu papirčke!!!
Slika
PUNTO GT 1.4 132KM

Uporabniški avatar
RedWind
Novinec

Kraj: Domzale

Napisal/-a RedWind Sr jul 14, 2004 9:33 am

po moje se nimaš kej bat, k se je men nardil isto, pa je že 3 mesce od takrat, pa ni blo nobene položnce.do zdej :) če si dost hitr mem prpelu, se nimaš kej bat, k te itak pol niso mogl slikat :) lp..

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide Sr jul 14, 2004 10:20 am

Se strinjam s crazi-jem...Redwind od kje pa teb ideja, da če si dost hitr te ne morjo slikat...sej ni 300 prpelu :wink:
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared

Uporabniški avatar
RedWind
Novinec

Kraj: Domzale

Napisal/-a RedWind Sr jul 14, 2004 10:41 am

joke je bil.. :idea:

darwin
Uporabnik

Napisal/-a darwin Sr jul 14, 2004 11:17 am

Fjuu, sm si že oddahnu.
Kok je pa kej velka kamera, k u rokah nism nč vidu.
Licet volare si in tergo aquilae volat.

Uporabniški avatar
Josephe
Stalni uporabnik

Kraj: LJ-črnuče

Napisal/-a Josephe Sr jul 14, 2004 11:36 am

Kamera mora bit v avtu( sej nekatere so tudi zunaj ). Velika je kot potovalna borša ( kovček ). Pa avto mora biti ( policijski ) obrjen v smeri tvoje ali v nasprotni smeri tvoje vožnje.
Če pa je bil avto postaljen pravokotno ( nasloni pištolo na vrata ) na cesto pa se skoraj 99% nimaš kej bat, bil je laser.

LP Joseph
Vrni se na Pravni nasveti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov