Rabite avto-nasvet obiskovalcev foruma?

Uporabniški avatar
Fast-B
Novinec

Brez izpita?

Napisal/-a Fast-B Ne jul 25, 2004 3:29 pm

No sedaj imam pa še jst eno vprašanje iz področja prava :P
Zanima me kakšna kazen me lahko doleti če me policaji ustavjo glede na to da še nimam vozniškega dovoljenja.
Ali se kaj razlikuje če me ustavjo ko sam vozim in če me ustavjo, ko je zravn kakšna polnoletna oseba z izpitom?

Aja pa jst sm sedaj vprašav za pravni nasvet zato lepo prosim da se vzdržite kakšnih bednih komentarjev v stilu zmerjanja :?
SlikaSlika

Uporabniški avatar
lublancan
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a lublancan Ne jul 25, 2004 3:36 pm

to a je kdo zravn al ne nima veze
če vozš brez izpita je kazen (če se spomnm prou) 100 000 SIT + prepoved opravljanja vozniškega izpita za 2 leti
podpis

Uporabniški avatar
Suljo
Uporabnik

Kraj: Ljubljana - Črnuče

Napisal/-a Suljo Ne jul 25, 2004 3:47 pm

lublancan je napisal/-a:to a je kdo zravn al ne nima veze
če vozš brez izpita je kazen (če se spomnm prou) 100 000 SIT + prepoved opravljanja vozniškega izpita za 2 leti

Pa ludje kje vi žvite, take kazni so ble 5 let in več nazaj. Pač če si brez izpita, ti dajo predlog za sodnika za prekrške, in tm ti pol sodnik/ca določ kazn na podlagi pogovora k ga je opravla s tabo :wink: No usaj tko je blo pr men. Če si pa mladoletn pa nimaš izpita boš dubu UKOR tko kokr sm ga jst dubu pa sm meu že dost več prekrškov kokr pa sam vožnja brez izpita :wink:
Upam da sm biu kej u pomoč
LP

Uporabniški avatar
CockroaC
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a CockroaC Ne jul 25, 2004 3:48 pm

če nimaš izpita predvidevam da si še mladoleten ... torej predlog k sodniku za prekrške pa mamo polek ... potem pa je vse odvisno od tega kak se zmeniš ...
Slika

Uporabniški avatar
+Gambit+
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a +Gambit+ Ne jul 25, 2004 7:15 pm

Suljo je napisal/-a:

Pa ludje kje vi žvite, take kazni so ble 5 let in več nazaj. Pač če si brez izpita, ti dajo predlog za sodnika za prekrške, in tm ti pol sodnik/ca določ kazn na podlagi pogovora k ga je opravla s tabo :wink: No usaj tko je blo pr men. Če si pa mladoletn pa nimaš izpita boš dubu UKOR tko kokr sm ga jst dubu pa sm meu že dost več prekrškov kokr pa sam vožnja brez izpita :wink:
LP

A cez rdece luci si hodil? :shock:
Slika
02' TOUGE GHOST

Uporabniški avatar
tadejd
Uporabnik

Kraj: MARIBOR

Napisal/-a tadejd Ne jul 25, 2004 7:17 pm

...kolega vozil brez ispita dobo 30k ker je dijak zmes je naredil izpit in še mu ga zaj niso vzeli pa je od tega že kar leto pa pol...

Uporabniški avatar
idol plemenit
Novinec

Napisal/-a idol plemenit Ne jul 25, 2004 7:24 pm

off topic: kok pa če se na frčkotu furaš brez izpita zanj??? :wink:
men je dedek zmeri govoru:zrno na zrno pogača, kamen na kamen palača, guma na feltno-avto

Uporabniški avatar
Suljo
Uporabnik

Kraj: Ljubljana - Črnuče

Napisal/-a Suljo Ne jul 25, 2004 10:40 pm

+Gambit+ je napisal/-a:
Suljo je napisal/-a:

LP

A cez rdece luci si hodil? :shock:

A jst če sm čez rdečo hodu?? Sej mal poglej sm napisu nekje kva se je dogajal, na kratko nereg. auto, brez izpita, ukradene tablce pa še bežanje; kazn UKOR :shock: Uglavnem sm jo dobr odnesu sam s takimi stvarmi se ni za zajebavat :wink:
LP

Uporabniški avatar
PiLLLe
Poznavalec foruma

Kraj: lublana

Napisal/-a PiLLLe Po jul 26, 2004 12:36 am

idol plemenit je napisal/-a:off topic: kok pa če se na frčkotu furaš brez izpita zanj??? :wink:

odvisn na kako budalo naletsi lahk ti je sam opomin lahk pa ukor :lol: :lol:

lp PiLLLe

MetodTrobec

Re: Brez izpita?

Napisal/-a MetodTrobec Po jul 26, 2004 1:00 am

Fast-B je napisal/-a:No sedaj imam pa še jst eno vprašanje iz področja prava :P
Zanima me kakšna kazen me lahko doleti če me policaji ustavjo glede na to da še nimam vozniškega dovoljenja.
Ali se kaj razlikuje če me ustavjo ko sam vozim in če me ustavjo, ko je zravn kakšna polnoletna oseba z izpitom?

Aja pa jst sm sedaj vprašav za pravni nasvet zato lepo prosim da se vzdržite kakšnih bednih komentarjev v stilu zmerjanja :?

Slika

:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Uporabniški avatar
CST™accim
Uporabnik

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a CST™accim Po jul 26, 2004 1:05 am

hm lan sm jst slišov da je enga ustavu in mu je za 2 let propovedov delat ispit. naj ne bi bila laž? nevem no...
potem poznam zgodbo ko je polnoletn vozu samo s potrdilm, ker se mu ni dal iskt vozniškega d. in je dobu sodnika itd. :?
Lp

Uporabniški avatar
Fast-B
Novinec

Napisal/-a Fast-B Po jul 26, 2004 9:57 am

Suljo je napisal/-a:

LP

Najlepša hvala suljo, si me vsaj malo potolažil 8) :P
SlikaSlika
Vrni se na Pravni nasveti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost