Rabite avto-nasvet obiskovalcev foruma?

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide Če jul 29, 2004 12:28 pm

ITA_car_fan je napisal/-a:
Slide je napisal/-a:SVAKA TI ČAST...res...da si mu jih okol kepe nametu...ZAKON :bow ....

ej ti pičko.. pazi malo.. če maš kej proti drugim narodnostim, raje obdrži za sebe..
pa bo vse cool.

Če bi kdaj prebral še kak moj post me zdej ne bi obtoževal...
Nimam nč proti, dokler se obnašajo ko ljudje...

Enkrat sm že napisu tole pa bom še enkrat posebej zate...POZORNO PREBERI
Bil sm kr zagrižen motorist, in ko sm hodu po zborih sm spoznal velik ljudi...Nemce, Avstrijce, Hrvate, Bosance, Srbe itd...Torej tud z bivše juge...nihče mi ni nč naredu, smo si deval en drugmu za pir :pivo ga skup žural :pij: , čez dva dni pa z rokovanjem :)=(: šli domov z fajnimi spomini...na naslednjem meetingu ista zgodba...skratka lhk rečem da smo bli kolegi, tud z južnimi, sploh ni blo važn kaj so bli...tolk o moji nestrpnosti :?
Torej nč nimam proti južnim, ampak PAZI...mamo pa v mestu pr nas tako klapo čef... ki iščejo štrajt ves čas, če ga ni ga pa nardijo. Še punce ne morš normalno prpelat mim k ti jo hočjo za rit zagrabt :evil:
Slučajno so teti tipi južni in teh pa ne maram...tudi če bi bli Slovenci bi reku banda pof.... Ampak nism še vidu takih slovencov kot so oni, ker oni res stalno iščejo štrajt in sikajo za tabo...pa zakaj že, dej mi povej kaj smo jim nardil, da se dere name brez veze...ma ko bi me vsaj po slovensko obdru...vidiš to mi gre pa v nos...da me preklinja po njihov, pe še BREZ VEZE :evil: ...
Seveda tud Slovenci nismo angelčki, ampak ne pridem pa u gostilno pa se derem tko ko oni... je.em vam pi.ke slovenske...kaj gledaš...bi radi fasali itd... :roll:
tega pa res še nism dožvel no...Pr nas takih Slovencev ni no...
Tisti tip ki ga je opisu Nospeednofun, mi je deloval glih tak ko oni muloti v našem kraju, zato sm pa tko napisu...

Torej če še zdaj nisi dojel kaj hočem povedat, oziroma da nimam na splošno nč proti njim je to tvoj problem, ne me pa zmerjat s pi.... JA?

Opravičujem se ker nism napisu še te zgodbe, ki sem jo zdaj zgoraj napisu, da bi drugače razumel mojo "nestrpnost"...
Za konc bi lhk kr Murata po Jose citiral...Jz pozdravlam s prjatli vseh republik bivše juge, samo če pa oni sami štrajt iščejo ga pa nej majo

P.S moderatorji upam da nisem bil nikjer žaljiv ali provokativen...odpisu sm zato, da me ne blatjo tle na forumu z raznimi pi.kami

LP
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Če jul 29, 2004 12:29 pm

Slide ni bilo nič hudega. Za poste od prej nacionalizem prepovedan - prvo opozorilo.
Za naslednje opozorilo bodo posti brisani, ker so tako slovenci kot neslovenci in dobri in slabi.
Old subarus never die, they just get faster!

Uporabniški avatar
zupi13
Mojster foruma

Kraj: CE

Napisal/-a zupi13 Če jul 29, 2004 12:34 pm

gremo na pir in rakijo! :DDD :pivo
Slika

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide Če jul 29, 2004 12:36 pm

Sej to sm hotu dopovedat zdej...pa enkrat sm že pisu to... :wink:

Tak da ja...gremo raj na :pivo

LP
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared

Uporabniški avatar
Nixxon
Mojster foruma

Kraj: Vrhnika

Napisal/-a Nixxon Če jul 29, 2004 12:48 pm

BMW RALLY je napisal/-a:
zupi13 je napisal/-a:
BMW RALLY je napisal/-a:
SlaYeR je napisal/-a:Pri nas tudi samo jućni delajo pizdarije. Če je ni jo naredijo. Kam gre ta svet? :evil: Pol pa naj kdo reče da sm nestrpen če rečem pobit južne... :/:o:/

Točno tako! My idea: Alle suedlaender raus!! :!: :twisted:
*(ne znam preglasov nardit :P )

nimaš prav, sam tiste k pizdarije delajo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Ja no, tk mislim... :cry:
P.S a kdo ve kok napišem preglase?? :-P

Takole: Alle Südländer raus.

Za neko črko, na kateri želiš preglas najprej pritisneš shift + zgornjo levo tipko pod Esc (escapom, ta tipka ma narisana dva znaka, zgoraj ¨, spodaj pa neko čudno kljuko).Ko boš to dvoje naenkrat pritisnu se ti ne bo najprej nič napisal, potem pa samo pritisneš še željeni samoglasnik (a, e, o) in voila, dobiš ä, ë ali ö.
Zadnjič spremenil Nixxon, dne Če jul 29, 2004 12:50 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
Slika

Uporabniški avatar
zupi13
Mojster foruma

Napisal/-a zupi13 Če jul 29, 2004 12:50 pm

ä, ë, ü, ö, -zakon!
Slika

Uporabniški avatar
Nixxon
Mojster foruma

Kraj: Vrhnika

Napisal/-a Nixxon Če jul 29, 2004 12:51 pm

Ups, ja pa še u oziroma ü. :oops:
Slika

BMW RALLY
Novinec

Napisal/-a BMW RALLY Če jul 29, 2004 1:18 pm

Hvala Nixxon, to me je že dolg zanimal...(ÜöÄË...) :D

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi Če jul 29, 2004 2:23 pm

No zdj je pa dost fantje. Mislem da nas ma večina podobno mnenje glede teh stvari, saj živimo v isti državici, ampak forum res ni prostor, kjer bi to izražal. Prosim če ni več nobenega posta na to temo...
Slika

Uporabniški avatar
_VeNoM_
Mojster foruma

Kraj: Lj-Krško

Napisal/-a _VeNoM_ Če jul 29, 2004 2:38 pm

em še jaz neki prosim!heheh ponavad je še ker kmet zravn k ni južnjak ,mislim slovenec pa se obnaša kot hužnak !no te so men najhujši!

ddrugač pa me boli za druge,dokler majo svoje roke ob telesu pa gobc zaprt vse ql!

Uporabniški avatar
_VeNoM_
Mojster foruma

Napisal/-a _VeNoM_ Če jul 29, 2004 2:39 pm

Pugi je napisal/-a:No zdj je pa dost fantje. Mislem da nas ma večina podobno mnenje glede teh stvari, saj živimo v isti državici, ampak forum res ni prostor, kjer bi to izražal. Prosim če ni več nobenega posta na to temo...

no za pugija še kej povem on je največji krivokitec heheheheeh :lol: :lol:

pugzl heheh mal zajebancij mora bit!(P.S mojo makino zajebavu zmerju z grdimi imeni) :lol: :lol: :lol:

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi Če jul 29, 2004 2:49 pm

No tak co to robiš hlapec. To nenji grdo, puhalka tco musliš mat turbinku tetejku? Všehno tak ma lepa prdala ano radkapove a ma 5 brzink. Čučoretkova = borovničkova...

No tak to nenji čalamada!
Slika

Uporabniški avatar
_VeNoM_
Mojster foruma

Napisal/-a _VeNoM_ Če jul 29, 2004 3:05 pm

Pugi je napisal/-a:No tak co to robiš hlapec. To nenji grdo, puhalka tco musliš mat turbinku tetejku? Všehno tak ma lepa prdala ano radkapove a ma 5 brzink. Čučoretkova = borovničkova...

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :bow :har :rofl :EE

Uporabniški avatar
zupi13
Mojster foruma

Napisal/-a zupi13 Pe jul 30, 2004 7:07 am

Pugi je napisal/-a:No tak co to robiš hlapec. To nenji grdo, puhalka tco musliš mat turbinku tetejku? Všehno tak ma lepa prdala ano radkapove a ma 5 brzink. Čučoretkova = borovničkova...

pa včeri ja ni blo tako vroče?!?!?!??! :lol:

lahko prevod???
prosim??
Slika

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi Pe jul 30, 2004 8:32 am

zupi13 je napisal/-a:

pa včeri ja ni blo tako vroče?!?!?!??! :lol:

lahko prevod???
prosim??

Aber was machst du, Junge? Das ist aber nicht hasslich, noh etwas - wolltest du dein wagen mit ein turbo von TT instalieren? Ich glaube, dass sie hatte eine sehr schone Hintern, gutte Radkappe und eine 5-Gang-Getriebe. Čučoretkova - Blaubeere

Das ist aber nicht schlecht!

What do you think you're doing young mister? It's nothing bad in what I said, I also wanted to ask you If you're gonna install a turbine from TT? Actually my opinion is quite the opposite, she's got a nice ass (ekehm, nice behind), nice rim covers and a 5 speed transmission. Čučoretkova = blueberry

Diss shit's not bad, no it ain't you MF PIMP!

Pa šta sti mislio? To nije ništa loše, šta sam rekao, željeo sam ti ipak i pitati kako je sa ugradnjom turbine od TTja? Tvoja kola imaju uobšte lijepu guzicu, ljepe ratkape i 5 stupnjeva tranzmišena. Čučoretkova = borovnica

Uobšte to nije pušikurac...

Kvaje Venom? Pa sej to ni nč tacga kar sm reku. Itak sm te hotu prašat če boš fuknu not turbino od TTja. Hehe, škodilak ma kr lepo rito, lepe radkape (lol, sej vem da maš alu, tko da sm mal falu) pa še 5 stopnski menjalnik. Čučoretkova = borovnica

Ni slabo tole sranje od avta...

Alora, non kapito italiano, uonli for hokej end bed urds.
Faciamo patinarre con diski sola steka uno girro veloce. Stronco! Fumare mio kazzo, putana!

:noro
Slika

Uporabniški avatar
zupi13
Mojster foruma

Napisal/-a zupi13 Pe jul 30, 2004 9:01 am

aha! :lol:
mater, kaj maš pa ti cajta, ej! 8)
Slika

BMW RALLY
Novinec

Napisal/-a BMW RALLY Pe jul 30, 2004 9:17 am

hur sager man pa svenska? :P

Uporabniški avatar
menjekul
Poznavalec foruma

Napisal/-a menjekul Pe jul 30, 2004 9:22 am

filing brat čeprav do prevoda nič ne razumeš...but it sounds good :rofl :EE :EE

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Pe jul 30, 2004 10:21 am

Pugi je napisal/-a:Stronco! Fumare mio kazzo, putana!

Hahahahahaha... Cucciamo il cazzo pa res ;)
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

Uporabniški avatar
zupi13
Mojster foruma

Napisal/-a zupi13 Pe jul 30, 2004 11:12 am

svenske fluege veile bra!
(un a k ma o navrhu!)!
Slika
Vrni se na Pravni nasveti

Kdo je prisoten