Rabite avto-nasvet obiskovalcev foruma?

Uporabniški avatar
Alonso
Stalni uporabnik

Ali so res take kazni zarad neonk,ledic

Napisal/-a Alonso Ne jul 25, 2004 1:05 am

Sm zasledil - je eden tole napisal, mislim, da VOLTAGE, da če imaš pod avtom neonke in v avtu oziroma bilo kje drugje ledice, da je kazen: 40000sit + odvzem registracijske nalepke.

Sm pregledal tut drugje če kaj piše (na tem in drugih forumih) in nisem nikjer zasledil, če so kazni res tok velike.

Zanima me, če kdo ve, kok so kazni.

Hvala za odgovore.

Uporabniški avatar
lisko
Moderator / upravnik foruma

Napisal/-a lisko Ne jul 25, 2004 1:17 am

Heh vsi govorijo o kaznih pa kok so jih že dobli.....
Men pa so ustavl pred eno uro z prižganimi neonkami. Pa je bil pregled dokumentov pa še avto sem mogu ugasnit pa z njim pihat it (med tem pa so gorele neonke+modra pozicija) pa sem napihal 0.00 pa mi je dokumente sam vrnu pa zaželel srečno vožnjo.
Nobene besede o neonkah ali pa o modri poziciji......
Tko da mislim da so tele kazni nekak odvisne od policaja do policaja.
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi Ne jul 25, 2004 7:51 am

Zaenkrat je tko, da je od polcaja odvisno. :?
Slika

Uporabniški avatar
ice
Administrator a.com

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a ice Ne jul 25, 2004 7:58 am

Čist odvisno od policaja - eni ti še pritrdijo, da neonke zgledajo bomba pa kej povprašajo, drugi ti bodo pa napisali kazen in odvzeli tablice ter poslali na tehničnega. Tako da - kakor naletiš.

Zaenkrat velja, da se pač paziš oz. ne uporabljaš. Tut če ti denar ne predstavlja problema, ti bo verjetno odveč skakat okol tehničnih in kaj razmontiravat...
IceBreakr
Ustanovitelj portala/foruma Avtomobilizem.com

TOM1.5
Nov uporabnik

Kraj: Štajerska

Napisal/-a TOM1.5 Ne jul 25, 2004 9:18 am

Ja zgleda je res čisto odvisno od policaja. Mene je enkrat ustavil, ko sem imel modro neonko prižgano v notranjosti avtomobila.
Sicer ta ni nič kompliciral, rekel pa mi je, da se mi lahko zgodi, da mi bo kateri od policajev napisal kazen 40000 SIT.

Uporabniški avatar
Zok
Uporabnik

Kraj: Ponikva

Napisal/-a Zok Ne jul 25, 2004 9:50 am

men je 1x en smrkec gusu ker sm mel v APNki H4 zarnico, namest navadne 25/25 W - kao nehomologiran del... :evil: ...k sreci je pol prsu moj frend, k je cist slucajno bil tud od unga debila bratranc, pa je reku "dej pust ga, tt je faca"... :roll: ...budala pa ni glede zadnje 3" gume in sprednje 2,75" (original je spr/zad 2,25"/2.75") pa MF auspuha (pa seveda vseh tistih "nepomembnih" drobnarij v masini, ki se jih na zunaj ne opazi) nic reku.. :lol: ...cist odvisno na kerga kekca naletis.. ;)
Mondeo mk3 saloon 2.0 TDCi - 186 HP, 408 Nm

CM
Novinec

Napisal/-a CM Ne jul 25, 2004 10:07 am

TOM1.5 je napisal/-a:Ja zgleda je res čisto odvisno od policaja. Mene je enkrat ustavil, ko sem imel modro neonko prižgano v notranjosti avtomobila.
Sicer ta ni nič kompliciral, rekel pa mi je, da se mi lahko zgodi, da mi bo kateri od policajev napisal kazen 40000 SIT.

kazen nj bi dal zato ker naj bi neonke na podvozju motile druge voznike..tista znotraj avta pa ne moti nobenga tko da mi ni lih jasn zakaj bi ti kdo kazen napisov zarad tega :D :-P

Uporabniški avatar
Trigger
Novinec

Kraj: Nova Gorica

Napisal/-a Trigger Ne jul 25, 2004 10:10 am

Mene so do zdaj že 3x ustavili z prižganimi neonkami pod avtom 2x policaj sploh ni reagiral, so ga sam dokumenti zanimali u tretje pa me je uprašu kdaj mam tehninčnega in da ga s temi lučmi pod avtom ne bom naredu. Jst sm mu povedu da jih bom za tehničnega pač ugasnu (in jih ugasnem) on pa vs fasciniran aja a u kabini imaš stikalo. Jst sm si mislu d00h pol mi je reku naj ne vozim z prižganimi kr mi zna kak zaj**** policaj dat denarno kazn+odvzem registracije, pol me je pa spustu, tko da je use skp zlo odvisno od policaja.
Ni vse 206 kar se sveti :-)Slika

Uporabniški avatar
pro2c
Stalni uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a pro2c Po jul 26, 2004 11:56 am

mene je vstavil nek jezel policaj, ko sem imel ponoci prizgane neonke. Je pregledal vse dokumente, dodatno opremo, nato pa dal kazen za modre pozicijske (12k) - o neonkah pa ni nic rekel. Sicer pa tudi nikjer nic ne pise da ne smes imeti osvetljenega podvozja.

skratka drzi: odvisno od policaja
SlikaRenault Klub Slovenija [http://rk.avtomobilizem.com]

jaz2di
Nov uporabnik

Napisal/-a jaz2di Po jul 26, 2004 12:01 pm

Glede na tele poste je precej policajev kar zivljenjskih in ne tezijo brezveze in zanalasc..lepo. Mogoce si pa na ta racun zasluzijo kak slabsalni vzdevek manj..

Uporabniški avatar
Omelo
Moderator foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a Omelo Po jul 26, 2004 12:17 pm

Hehe, pol boš pa srečou enga, ke je tak k****n, da še za tiste ke so dobri nadomesti kretenizem :P

Eru
Nov uporabnik

Napisal/-a Eru Če avg 19, 2004 3:00 pm

CM je napisal/-a:
TOM1.5 je napisal/-a:Ja zgleda je res čisto odvisno od policaja. Mene je enkrat ustavil, ko sem imel modro neonko prižgano v notranjosti avtomobila.

kazen nj bi dal zato ker naj bi neonke na podvozju motile druge voznike..tista znotraj avta pa ne moti nobenga tko da mi ni lih jasn zakaj bi ti kdo kazen napisov zarad tega :D :-P

Mogoče ker tebe moti, jaz tudi ne smem brati časopisa v avtu, pa to nikogar ne moti...
Vrni se na Pravni nasveti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov