MGsax je napisal/-a: ker če bi bilo tako bi potem lahko po dežju vozili kakor bi hoteli.
borut007 je napisal/-a:MGsax je napisal/-a: ker če bi bilo tako bi potem lahko po dežju vozili kakor bi hoteli.
Si pozabil, da ne vozim po pravilih zaradi radarjev, ampak zaradi pravil samih.Omejitve veljajo kljub dežju.
![]()
X-Hair je napisal/-a:Dober info, sicer pa ob dezju je zakon. Folk se vozi pocas lahko prehitevas brez problema pa se plavih ni da bi moril. Cisti zakon stari.
der_Alte je napisal/-a:Radarja dež ne ovira. Ovira pa vse te naprave nekaj drugega. Zima. Temperature pod ničlo. Tako je pač njihovo temperaturno delovno območje.Še pol leta, pa se bo dalo spet noret okoli.
MGsax je napisal/-a:Asterix je napisal/-a:eh, ne smes dirkat v dezju, lahko se samo nasunes, tak, do kakih 2.5 promila, ustavli te tak ne bojo....jao....
misliš tako ozko da je kar joj. tudi 10-15 km več te stane ne??
bi te rad videl če se vedno po omejitvahj držiš! kriza!
MGsax je napisal/-a:X-Hair je napisal/-a:Dober info, sicer pa ob dezju je zakon. Folk se vozi pocas lahko prehitevas brez problema pa se plavih ni da bi moril. Cisti zakon stari.
poanta je v tem da ne rabiš točno 50 vozit greš lahko 70 ,..... ker včasih dajo 50 tam ko sploh ni treba. (v mb je to za moje pojme proletarske brigade)
G-4S je napisal/-a:Če so moje informacije pravilne, se v dežju ne da meriti z laserskimi merilniki in sicer zato, ker se laserski žarek "razprši" na kapljah. In če sem iskren niti nisem še doživel, da bi v dežju merili z laserskimi pištolami.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov