V BOF-u sem kupil Canyonovo brezžično tipkovnico in miško v kompletu. Cena je bila smešno nizka (6000 SIT za vse skupaj) in že v osnovi nisem pričakoval kvalitete. No, moja pričakovanja so bila potrjena. Tipkovnica je povsem uporabna za pisanje dokumentov ali surfanje po netu, ima domet malo manj kot pol metra. U glavnem, za tiste ki ne marajo kablov po mizi, pa nočejo dat 20 prešernov za spodobno brezžično tipkovnico. Problem se pojavi pri igranju iger, saj niti miška ni dovolj natančna, pa še signal tipkovnice se prekinja, pri igranju recimo dirkačin, avto pospešuje kot da bi mu zmanjkovalo bencina, se pravi, sunkovito s presledki. Sigurno je problem v tipkovnici ker sem priklopil običajno tipkovnico na žnoro in je zadeva funkcionirala kokr se spodob.
Zdej, zanima me, kakšna je šansa, da jaz nesem tipkovnico nazaj in iztržim denar nazaj. Kupljena je bila pred 13 dnevi, škatla je nepoškodovana, edino tista folija v kateri so bila baterije je strgana, ker baterij drugače nism mogel dobiti vn.
Kolikor jaz vem, obstaja zakon, ki določa da ti morajo v roku 15 dneh povrniti denar, če z izdelkom nisi zadovoljen. Kako je s tem?

LP