Rabite avto-nasvet obiskovalcev foruma?

CST™Golfy
Moderator foruma

Napisal/-a CST™Golfy Sr sep 22, 2004 10:44 am

darkdog24 je napisal/-a:BIMMER zdej mi pa ti povej ali lahko policist stoji in drži v rokah laser,ter ti nameri hitrost ali pa mora ta laser nekam naslonit na trdno podlago(šasija auta,stojalo...)?

Prosim za pojasnilo ker tegsa nezastopim kako in kaj.

vedno ma nekam naslonjen :)
nikoli nism vidu da bi ga držal v roki :roll:

Uporabniški avatar
darkdog24
Poznavalec foruma

Kraj: Velenje

Napisal/-a darkdog24 Sr sep 22, 2004 11:23 am

Golfy je napisal/-a:
darkdog24 je napisal/-a:BIMMER zdej mi pa ti povej ali lahko policist stoji in drži v rokah laser,ter ti nameri hitrost ali pa mora ta laser nekam naslonit na trdno podlago(šasija auta,stojalo...)?

Prosim za pojasnilo ker tegsa nezastopim kako in kaj.

vedno ma nekam naslonjen :)
nikoli nism vidu da bi ga držal v roki :roll:

ni res!Večkrat vidim policiste na motorju ki držijo laser v roki stran od motorja in merijo hitrost!!!!Vsak dan jih vidim če je lepo vremem na relaciji Velenje -Celje kraj Pirešica.Omejitev je 50km/h on pa laser v roki drži,stoji in meri.

Zato mi ni jasno ali je to dovoljeno ali ne?

Ker če je v autu,ponavadi ma naslonjen laser na vrata.

BIMMER RAZLOŽ!
UPOKOJENI STYLER (8 pokalov)Slika

Uporabniški avatar
golf_c
Stalni uporabnik

Kraj: Kranj

Napisal/-a golf_c Sr sep 22, 2004 11:31 am

ni res.....da mora met kam naslonjenga (radar pištolco mislm)....to je pa čist od policaja odvisno če se mu lub sam v rok držat...če sedi v avtu sigurno da bo naslonu nekam....sm pa že naletu na policaja ki je stau čist ob robu ceste in meril nasproti vozeče, avto je meu pa 5 metrov stran pod drevesi.....to pa zato ker je biu sam in je nejmu lažje....pa še svoj avto ma parkiran tko da ne ovira nikogar ko meri in če koga dobi da prehitro pelje, enostavno spusti pištolo in z drugo roko potegne znak za ustavlat ven in veselo začne mahat....aja....popravlam....
kle se ne gre za to dovoljeno al ne.....oni že vejo kako se meri......pa če ma naslonjeno al pa ne.....ker če je policaj na motorju....ta pa je ponavad sam.....kako pa bo drgač meru....sej on ne more naslonit pištole razn če se bo vlegu na motorja in naslonu nekam...al pa pokleknu zravn motorja....a je to mogoče že kdo vidu....js ne!!
SlikaSlika
Vrni se na Pravni nasveti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost