Asterix je napisal/-a:verjeli bodo uradni osebi.
kaj je to res, da morejo copsi neko normo izpolnit vsak siht?
cej e to res, potem izjala Slide-a ne drzi popolnoma
Šans je malo...zopet govorimo o pristranski priči in NElažnivem policaju, ker nima pravnega interesa lagat!
??
bizi10 je napisal/-a:No ker fora je tud v tem da on ni mene takoj za križiščem ustavil ampak e moral počakat na rdeči na prvem semaforu pol sma se pelala skoz drugega skupaj (on za mano ker sem jaz na drugem čaku) potem me pa ustavi in reče en semafor nazaj ste čez rdečo peljali. A mi bojo oni poslal komplet kako so oni vdeli zadevo če sep pritožim? Še vedno sem v dilemi ali naj probam se pritožit ali ne? Tu bi ciljal predvsem na izpodbijanje policajeve zgodbe, ki pa je bil osoren v postopku slabe volje in me je hotu zašit itd. kar pravite da ni najbolj produktivno in pa da še nisem nobenga konkretnejšega sranja delu na cesti neka nekaznovanost torej prvič pri sodniku za prekrške itd.
Za drugič: a je že kdo poskusil se pred policajem preden je začel ta pisat izognt kazni torej klečeplazenje style? Gospod policaj prosm vas ne me kaznovat sej ne bom več, študent sm itd...
Nu-NRG je napisal/-a:Zdej pa mi samo neki povej ti si se peljal (po besedah policaja) cez rumeno in on za tabo, kar pomeni je on prevozil, cisto rdeco, in recimo da te je ustavil sele na naslednjem kriziscu, zdej pa samo se reci, da se je peljal cez rdeco brez luck
CiCn je napisal/-a:Ja čez uranžno pelš loh ko si že v križišču, da ga spraznš ,če pa ti utripa zelena in s ti to vidu morš pa počakat..
Tist vidu sm tm mal čudn napisu,če ti vidš na smforju da otripa morš počakat,če si pa za smforjam pol pa lhko pelš..itak pa po 1.1 nov več zelene utripajoče luči
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost