PhoenixX je napisal/-a: Pol sm pa dobu od izterjevalca pismo da pridejo ta pa ta dan ob doloceni uri. Sm si reku faknshit, to morm cimprej placat da mi naujo avta odpelal in ga prodal pod ceno pol mi pa vrnil tistih par tisocakov. Torej sm placal.
maniac je napisal/-a:Načeloma pa je bilo meni rečeno, da(za kazen za prometni prekršek) :
zastarajo načeloma v 2 letih, če nisi dobu nobenih opominov,
absolutni ztastaralni rok pa mislim da je 5 let, če si jih dobu .
Če pa dobi davčna stvar v roke, pol pa majo 10 let čas, da te sfukajo!
AlexS je napisal/-a:Tko je zdej, z 1.1.2005 bo začel se uporabljat novi zakon o prekrških. Zastaralni rok se bo podaljšal iz 2 na 4 leta (to je absolutni rok zastaranja)
BiMMER je napisal/-a:Kot sem že napisal v enem od prejšnih postov, ne samo da se bo podaljšal absolutni zastaralni rok iz 2 na 4 leta, po novem se bo izvrševanje odsopilo ne več DURS ampak Ministrstvu za pravosodje, ki bo za vas odredilo zapor, v kolikor nimate nikakršnega premoženja za rubež! V 4 letih vam bodo sedaj že kaj našli če ne je pa še vedno veliko časa da greste na "hladno".
Torej po 1.1.2005 bo bolje plačevati kazni, ne bo se več zanesljivo zanašati na zastaranje in na to, da vam nič ne morejo.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost