W|zz je napisal/-a:Mtej
jst bom tut maja 18 star pa sm cpp ze naredu, prjavt za voznje pa to se gres pa loh sele pr 17,5. Torej novembra za naju![]()
![]()
lp
Mtej je napisal/-a:W|zz je napisal/-a:Mtej
jst bom tut maja 18 star pa sm cpp ze naredu, prjavt za voznje pa to se gres pa loh sele pr 17,5. Torej novembra za naju![]()
![]()
lp
aha,no tnx za informacijo.pp mam ze,tko da se grem kmal za cpp prjaut.
a pa ma to kej veze,če si za motor ze delou izpit-s tem mislm predvsem na to,da mas recimo manj predavanj....![]()
pa kolk cajta mas predavanja?
pa se to.se prau da bova midva od novembra teoreticno lahko ze zacela z voznjo?
i cant wait![]()
pol k pa nardimo gremo pa-seveda brez auta:)
lp
Slide je napisal/-a:Jah sej punca bo itak 18 stara, k ga bo nardila, sam nekdo mi je reku, da bo omejitev na moči...
Zdele sm zakon gledu(ki se W|zz mimgrede začne uporabljat 1.1 2005) pa nisem nahitr najdu nič o tem, tko da verjetno ne bo omejitve...
metallic je napisal/-a:Mene bl skrbijo mulci stari 18 v fotrovih avtomobilih, kot uni z 16.5 s očkati in mamicami...
tomaz40 je napisal/-a:Slide je napisal/-a:Jah sej punca bo itak 18 stara, k ga bo nardila, sam nekdo mi je reku, da bo omejitev na moči...
Zdele sm zakon gledu(ki se W|zz mimgrede začne uporabljat 1.1 2005) pa nisem nahitr najdu nič o tem, tko da verjetno ne bo omejitve...
SLIDE:To je Hrvaška fora. Nč ne bo s tem v Sloveniji. A je ta zakon sprejet na Hrvaškem pa ne vem ampak če je potem ne bo smela vozit na morje. Se boš mogu pač ti žrtvovat![]()
W|zz je napisal/-a:
Na zalost ne. Jst mam tut ze ispit za motor (H), pa nism meu nc mn ur predavanj. Predavanja sm meu pa 5 dni, vsak dan po 2-3h.
me too
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov