Rabite avto-nasvet obiskovalcev foruma?

Uporabniški avatar
Drey #24
Uporabnik

Kraj: Mars, The City Of Vipers

Napisal/-a Drey #24 Če okt 14, 2004 8:01 pm

To je kao zato da bi se zmanjšal število nesreč WTF... skos je neki povdark da je vedno več nesreč na cestah & shit... ja kwa pa lahko prčakuješ sej je vedno več voznikov/avtomobilov kokr čte na cestah... ani logično da se pol možnosti da pride do prometne nesreče povečajo?
8)

Uporabniški avatar
W|zz
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a W|zz Če okt 14, 2004 10:19 pm

Mtej
jst bom tut maja 18 star pa sm cpp ze naredu, prjavt za voznje pa to se gres pa loh sele pr 17,5. Torej novembra za naju :)
:vrum
lp

Uporabniški avatar
Kaktus
Novinec

Kraj: Mirna

Napisal/-a Kaktus Sr okt 20, 2004 5:21 pm

Hmmm, veliko ljudi ne obvlada samih sebe na cesti, pa bodo otroke učili?

Ok. Jst sem pa dans naredu CPP - naredu izpit v prvo 8) . V začetku novembra bom naredil (upam) še prvo pomoč.
Rojstni dan imam avgusta (takrat bom star 18...)

Zdj me pa zanima, če bom jst moral delat po novem sistemu, ker mi nč ne diši....

Nekje sem slišal, da če že letos začneš voziti oz. za imaš vsaj kakšno uro, da potem drugo leto delaš po starem sistemu. Vendar, če se ne motim, moraš biti za vožnjo star najmanj 17,5 let, kar pomeni, da bi jaz lahko začel šele februarja z vožnjo.
Jutri zjutraj izvem kako je s tem iz prve roke - od sošolca oče je inštruktor.

lp Pero

Uporabniški avatar
W|zz
Poznavalec foruma

Napisal/-a W|zz Po okt 25, 2004 5:48 pm

Kaktus si kej zvedu?

drgac pa: Z podzakonskim aktom je bilo izvajanje tega zakona (voznja pri 16,5 letih) odlozeno za 2 leti.
torej ta mladi:...konc vesela..haha :P

Povedu mi je pa to en instruktor tko da ni to en larifari...

lp

Uporabniški avatar
vesolc
Poznavalec foruma

Kraj: Kranj

Napisal/-a vesolc Po okt 25, 2004 5:52 pm

ja tocno tko...nc ne bo s tem!!! ni bil sprejet predlog, tko da do nadaljnega bojo kr pr 18ih zacel izpite delat!! :twisted: :wink:

Uporabniški avatar
Mtej
Nov uporabnik

Kraj: novo mesto

Napisal/-a Mtej Po okt 25, 2004 7:21 pm

W|zz je napisal/-a:Mtej
jst bom tut maja 18 star pa sm cpp ze naredu, prjavt za voznje pa to se gres pa loh sele pr 17,5. Torej novembra za naju :)
lp

aha,no tnx za informacijo.pp mam ze,tko da se grem kmal za cpp prjaut.
a pa ma to kej veze,če si za motor ze delou izpit-s tem mislm predvsem na to,da mas recimo manj predavanj.... :roll:
pa kolk cajta mas predavanja?
pa se to.se prau da bova midva od novembra teoreticno lahko ze zacela z voznjo?

i cant wait :vrum
pol k pa nardimo gremo pa :pivo-seveda brez auta:)

lp

Uporabniški avatar
Kaktus
Novinec

Kraj: Mirna

Napisal/-a Kaktus Po okt 25, 2004 7:45 pm

W|zz...sem mal pozabil na tole temo....
Je rekel, da se sploh še ne ve točno, če bo prišlo v veljavo to, da pa verjetno ne in da naj počakam do novega leta in da bo takrat povedal kako in kaj.

Se pravi sva izvedela isto :)

Upam, pa da bo to 100% držalo...

lp Pero

Uporabniški avatar
GReddy_
Novinec

Kraj: primorska

Napisal/-a GReddy_ Po okt 25, 2004 7:58 pm

Če sem jaz prav slišu bo ta zakon glede vozniškega pri 16-ih stopil v veljavo šele leta 2006...
...pa ne me kregat.

LP

Uporabniški avatar
W|zz
Poznavalec foruma

Napisal/-a W|zz Po okt 25, 2004 9:13 pm

Mtej je napisal/-a:
W|zz je napisal/-a:Mtej
lp

aha,no tnx za informacijo.pp mam ze,tko da se grem kmal za cpp prjaut.
a pa ma to kej veze,če si za motor ze delou izpit-s tem mislm predvsem na to,da mas recimo manj predavanj.... :roll:
pa kolk cajta mas predavanja?
pa se to.se prau da bova midva od novembra teoreticno lahko ze zacela z voznjo?

i cant wait :vrum
pol k pa nardimo gremo pa :pivo-seveda brez auta:)

lp

Na zalost ne. Jst mam tut ze ispit za motor (H), pa nism meu nc mn ur predavanj. Predavanja sm meu pa 5 dni, vsak dan po 2-3h.

:vrum me too :D

Uporabniški avatar
PiLLLe
Poznavalec foruma

Kraj: lublana

Napisal/-a PiLLLe To okt 26, 2004 5:36 pm

kindergarden.

Lp PiLLLe :)

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide To okt 26, 2004 5:44 pm

Če kdo ve, naj mi pove tole, ne da se mi spet zakonov brat...ampak če kdo VE!
A bo kakšna omejitev na moči avtomobila ali ne?

LP
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared

Uporabniški avatar
W|zz
Poznavalec foruma

Napisal/-a W|zz To okt 26, 2004 5:46 pm

PiLLLe je napisal/-a:kindergarden.

Lp PiLLLe :)

vsi ti zavidamo k si se ti pa z 18imi leti rodiu :roll:

Slide, kukr je ta instruktor men razlozu, ne bo nobenga novga zakona...vse se prelozi za 2 leti... vse bo isto kt je blo zdej. Nisem pa 100% :?

lp

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide To okt 26, 2004 5:57 pm

Jah sej punca bo itak 18 stara, k ga bo nardila, sam nekdo mi je reku, da bo omejitev na moči...
Zdele sm zakon gledu(ki se W|zz mimgrede začne uporabljat 1.1 2005) pa nisem nahitr najdu nič o tem, tko da verjetno ne bo omejitve...
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared

Uporabniški avatar
W|zz
Poznavalec foruma

Napisal/-a W|zz To okt 26, 2004 6:00 pm

No sej sm reku da nism sigurn :P :D

Uporabniški avatar
metallic
Poznavalec foruma

Napisal/-a metallic To okt 26, 2004 6:01 pm

Mene bl skrbijo mulci stari 18 v fotrovih avtomobilih, kot uni z 16.5 s očkati in mamicami... :roll:

Uporabniški avatar
Tomaz40
Poznavalec foruma

Napisal/-a Tomaz40 To okt 26, 2004 6:22 pm

Slide je napisal/-a:Jah sej punca bo itak 18 stara, k ga bo nardila, sam nekdo mi je reku, da bo omejitev na moči...
Zdele sm zakon gledu(ki se W|zz mimgrede začne uporabljat 1.1 2005) pa nisem nahitr najdu nič o tem, tko da verjetno ne bo omejitve...

SLIDE:To je Hrvaška fora. Nč ne bo s tem v Sloveniji. A je ta zakon sprejet na Hrvaškem pa ne vem ampak če je potem ne bo smela vozit na morje. Se boš mogu pač ti žrtvovat :twisted:

metallic je napisal/-a:Mene bl skrbijo mulci stari 18 v fotrovih avtomobilih, kot uni z 16.5 s očkati in mamicami... :roll:

Točno tko. Če bo eno leto vozu zraven fotra bo mogoče sam pogruntu, da ni čist tko simpl vozt avto pa da sekunda nepazljivosti lohk nardi tako sranje da verjet ne moreš. Jest lohk sam zase rečem, da ko sm naredu izpit ni blo teorije da bi mi foter dal avto. Sm kr ene pol leta vozu zravn njega, pol je pa počas kluče dal. In hvala bogu da je blo tko, ker me drugač ne bi blo več tuki. Mi je kr parkat rešu rit.
Če bi hitrost ubijala, bi bili vsi dirkači že zdavnaj mrtvi.

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide To okt 26, 2004 6:26 pm

tomaz40 je napisal/-a:
Slide je napisal/-a:Jah sej punca bo itak 18 stara, k ga bo nardila, sam nekdo mi je reku, da bo omejitev na moči...

SLIDE:To je Hrvaška fora. Nč ne bo s tem v Sloveniji. A je ta zakon sprejet na Hrvaškem pa ne vem ampak če je potem ne bo smela vozit na morje. Se boš mogu pač ti žrtvovat :twisted:

A da bi mene ženska okrog vozila??? Pa ja...Ji bom že dal jz...ona mene vozila...phhh :?
AUUUu...lubica ne po glav no :/:o:/ ...sej bom zbrisu no...auuuu...pa ne z vajlarjem no...auuu Slika sej boš ti vozila no...zmiri:lol:
JOKE ;)
Zadnjič spremenil Slide, dne To okt 26, 2004 9:48 pm, skupaj popravljeno 2 krat.

Uporabniški avatar
Mtej
Nov uporabnik

Kraj: novo mesto

Napisal/-a Mtej To okt 26, 2004 7:00 pm

W|zz je napisal/-a:
Na zalost ne. Jst mam tut ze ispit za motor (H), pa nism meu nc mn ur predavanj. Predavanja sm meu pa 5 dni, vsak dan po 2-3h.

:vrum me too :D

to sm zarad tega uprasu,k mam doma nek list,na kermu pise,da mam kao neki priznano zarad opravljenega H izpita :roll: fora je u tem, da bi mogu pa pr tej autošoli delat :?
kdaj pa bos zacel ti vozt ?
ayd :)

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide To okt 26, 2004 9:46 pm

To ni izpit za MOTOR ampak kolo z motorjem...oziroma moped(H), kar je velika razlika, lahko bi pa pri 16 šli delat ta CPP tečaj za oboje skup, za A(MOTOR) in B(AVTO) To sem naredil jaz in ni blo problema... ;)

Uporabniški avatar
RAPMAN
Uporabnik

Kraj: Ljubljana - Trnow

Napisal/-a RAPMAN To nov 02, 2004 9:41 pm

metallic je napisal/-a:Mene bl skrbijo mulci stari 18 v fotrovih avtomobilih, kot uni z 16.5 s očkati in mamicami... :roll:

ja sej fotri bodo pa itak skos na ročni visel :P pa dodatn airbag notr naštimal :) :) :lol:
>>ZIDEK<<
Slika
Vrni se na Pravni nasveti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov