Rabite avto-nasvet obiskovalcev foruma?

damekk
Nov uporabnik

Vozniška - preklic preklica?

Napisal/-a damekk Po jan 10, 2005 8:54 pm

hi!

Pred časom sem izgubil denarnico z dokumenti, skupaj z vozniškim dovoljenjem. Na UE sem dal vozniško preklicati v uradnem listu. Minilo je nekaj časa in vozniško so mi našli... Vendar pa to seveda ni več veljavno... Na UE mi pravi, da najbrž ni druge možnosti, kot narediti novo - 6k. Kaj preklic preklica se ne da narediti, da bi lahko naprej mel staro? Najbolj me moti znak duplikat :evil:

Hvala in lp!

aike
Novinec

Napisal/-a aike Po jan 10, 2005 9:13 pm

kolkr vem se da - pac pa ni glih po njihovih pravilih - oni so pac dovzni da to preklicejo in ti izstavijo racum za 6k - poskusi stopit se do kakega drugega uluzbenca mogoce ti bo pa uspelo - DRUGA PA SE DA IN NI TREBA DELAT NOVE VOZNISKE - glede napisa duplikat no pri meni ze pise DUPLIKAT - DUPLIKAT -ker se pac jo zgo ze 2X in se bojim ce bi jo se tretjic ko nevem kam bi vec ta duplikat npisali ! :) :lol:

Uporabniški avatar
BiMMER
Moderator foruma

Kraj: Lucija, Slovenija

Napisal/-a BiMMER To jan 11, 2005 8:51 am

Ne ni možno. Preklica, ko je objavljen v UL ni več mogoče preklicat. Moral boš po novo VD.

PS: moj nascet. Če izgubite VD pojdite na UE in zahtevajte, da vam za mesec dni izdajo potrdilo o prijavi izgube. Ta ppair velja na cesti enako kot VD. Do takrat imate še vedno čas, da VD najdete ali pa ga najde kdo drug. Jst sem ga enkrat nekam založu in sem ga hotu že preklicat, ampak sem ga najdu slučajno čez 20 dni
-JuRE-
BMW F30, bj. 2017

darwin
Uporabnik

Napisal/-a darwin Ne jan 16, 2005 7:23 pm

Jst mam tut, mislm, da v aktualnem UR listu preklicano vozniško. Sam nism dubu duplikata, k sm spotoma vpisu še novo kategorijo. :D

aike je napisal/-a:glede napisa duplikat no pri meni ze pise DUPLIKAT - DUPLIKAT

Aja, pa če jo zgubiš, dobiš duplikat. In če pol še tega izgubiš, ti dajo gor dve štampiljki "duplikat?" :shock:
Licet volare si in tergo aquilae volat.
Vrni se na Pravni nasveti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov