anonimus je napisal/-a:Matr me raz*****jo včasih teli vaši posti... A morjo bit res za vsako VAŠO pi***rijo res zmeri vse policaji krivi??????
A je kdo kdaj pomislu da so na policiji zaposlene tud tajnice k morjo zadevo pretipkat pa spravit v neko mal bolj uradno obliko, pa tehnični risarji ki morjo v natančnem merilu narisat skico... Pa fotografi k morjo fotke prometne nesreče razvit????? No??? Nobeden, a ne? Morte zmer krivdo sam na uniformo zvalit, pa nč druzga...![]()
PiLLLe je napisal/-a:Kva se pa ti pizdis?
Lj stari tkole ti bom povedu z mojim primerom.
Sm sofer kamiona..dostava po lj in se dle vecinoma gradbeni material in podobno.
Sef dobi od stranke klic da takrt pa takrt nuca kamion.
Sef poklice mene k sm leteci in jst sm naprm na enm gradbiscu nalozen in predn se jst raztovorim stranka ze pizdi sefu kje sm jst.
Torej se od mene pricakuje da sm jst v trenu oka z lokacije na lokacijo ob tem pa nesmem na cest nesmem niti enga prekrska narest kr duplo vec odjebem.
In zdj ne ti men tle da niso oni krivi. Usak ma svoje douznosi za opravt! Tist k jih ne dela ne sluzi na tisto delovno mesto.
Aja pr policiji je ta razlika da se jim j**e. Policisti ze opravjo svojo delo pac tist napiseta policista ane sam se pa j**e ostalim tko da ....
LP PiLLLe
Se Opravicujem za blatenje teme!
PiLLLe je napisal/-a:anonimus je napisal/-a:Matr me raz*****jo včasih teli vaši posti... A morjo bit res za vsako VAŠO pi***rijo res zmeri vse policaji krivi??????
A je kdo kdaj pomislu da so na policiji zaposlene tud tajnice k morjo zadevo pretipkat pa spravit v neko mal bolj uradno obliko, pa tehnični risarji ki morjo v natančnem merilu narisat skico... Pa fotografi k morjo fotke prometne nesreče razvit????? No??? Nobeden, a ne? Morte zmer krivdo sam na uniformo zvalit, pa nč druzga...![]()
T`rdeča je napisal/-a:Pa si pomislu tut na to, da so plačan za to kar delajo?!!
Uprava je že tk organizirana, da ma vsak svojga pomočnika, da delajo za njih, če so pa policaji v tazadni vrsti po hierarhiji...smo pa tam. So deklice za vse. Naj doštudirajo pa bojo lahk sami taglavn!
Sej sm js v istem šitu! Od tajnice, vzdrževalke, .... uradno pa delam na takem delovnem mestu kot policaj, me pa ponucajo za vse prej kot za tist, za kar sem na šihtu. Sam da dobim plačo, pa je vse ql.
istvan je napisal/-a:V Ljubljani traja povprečno 4 tedne, na periferiji pa manj. V primeru da se je nekdo pritožil, pa še dlje.
Zapisnik si lahko ogledaš s pravnim zastopnikom (=odvetnikom). Fizične osebe nimajo vpogleda v zapisnik.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov