s_mande je napisal/-a:Lep pozdrav!
Jaz pa imam eno mogoce malo "smesno" vprasanje ki nima veze z to temo me pa vseen zanima!Zato lepo prosim,ne se delati norca itd.(mislim nekatere ki prevec vedo in radi pametujejo)Mislil sem da bi mi lahko kdo kar tukaj pomagal brez da odpiram novo temo...In sicer me zgolj tako zaradi radovednosti zanima kaj se zgodi v primeru da ti policaj najde KIJ v avtomobilu!Vem da sledi placilni nalog oz.kazen in sodnik za prekrske...ve kdo od vas mogoce tocne podatke!Se ze v naprej zahvaljujem!Lep dan zelim se naprej!
Za kij ti nima kaj, ker se ne smatra kot hladno orožje... bol je fora da imaš v predalčku v vratih nunchuk palčke in to v črnem bmw-ju

(na srečo takrat ni blo pi....ij ker jih očitno ni videl)
drugač pa bi mu samo pokazal člansko iskaznico od kickbox društva
So pa najdli cariniki enemu mojemu frendu palčke, palico in še nekaj takih 'mafijskih stvari' v avtu (pač jih je pozabu vzet iz avta po treningu) in so se mislili cariniki usrat k so vidli vso to orožarno v kofani

jih je pršla cela gruča gledat, kot da bi vidli vesoljce
pa še ena the best of izjava policaja, ko me je ustavu in sm lepo počasi segel po cigaretih v žep, oni pa kar prime za pištolo, začne težit nej spraznem žepe, pol pa me upraša (dobesedno tako) če imam pri sebi kakšno orožje. Kak nož, pištolo, granato, bombo. Men se je mal zamejalo po taki izjavi in rečem da nimam nč takega in da takih stvari sploh ne rabim. Un pa je verjetn to razumu v takem stilu, da sploh ne rabim pripomočkov za ga razbit in mi je malo razburjen reku da oni pa majo pendreke in pištole

jst sm mislu da se userjem od smeha