darkdog24 je napisal/-a:Kako pa zgleda zaevda pri sodniku za prekrške? alohk kdo to mal razloži?V kaki so be nahajaš itd....
HORSE je napisal/-a:Še kot mladoleten sem bil tam, ker sem 10m od prehoda za pešce prekal cesto.
Z mano je šel fotr in glede prekrška je bilo govora prve tri stavke. Ostalih 30min pa je sodnica na vsak način hotel prepričat mojga očeta, da bi ga začel skrbet, če se jaz slučajno ne družim s kakšnimi huligani in "da jem mamile"... Fotr je bil seveda neomajan, pol mi je pa irekla ukor in to je to...
Bor je napisal/-a:HORSE je napisal/-a:Še kot mladoleten sem bil tam, ker sem 10m od prehoda za pešce prekal cesto.
Z mano je šel fotr in glede prekrška je bilo govora prve tri stavke. Ostalih 30min pa je sodnica na vsak način hotel prepričat mojga očeta, da bi ga začel skrbet, če se jaz slučajno ne družim s kakšnimi huligani in "da jem mamile"... Fotr je bil seveda neomajan, pol mi je pa irekla ukor in to je to...
Moja sestra je nardila isto kot mladoletna in ji je sodnica težila da če se bo to še enkrat ponovilo, bo šla v popravni dom pa take. In da zdej ji naj bo, ker ima vzorne starše.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov