Rabite avto-nasvet obiskovalcev foruma?

Uporabniški avatar
_VeNoM_
Mojster foruma

Kraj: Lj-Krško

Napisal/-a _VeNoM_ Sr mar 02, 2005 9:21 am

lisko je napisal/-a:
RegY je napisal/-a:
Courage™ je napisal/-a:RegY, ne da hočem bit nesramen al pa kaj, ampak kaj ti se na vsakem delu poškoduješ ?

Sem ču da si si v comtronu skoro prst bek odrezo :)

čula rekla pa vse verjamemo, kajne? prsta lih ne, je pa bla malo poškodovana mišična struktura prsta, ja

drgač pa... bo moj odvetnik to lepo preštudiral itd. zahtevek zavarovalnici pa bo podan kr od mene (obema, če smo natančni - moji in ŠS)

no, to je to zaenkrat, čeprav še bom tej "šefici" šel en dan življenje zagrenit, pa ji povedat kaj vse delajo narobe, ker sem v tem enem tednu videl več kot preveč

Čiist tko prijatelsko..... upam da ne boš zameru..... ampak a se ti ne zdi da boš za odvetnike ti več zdevu u življenju kot pa zaslužo? Ok za avto ti je blo opravičen..... ampak pol pa dalje tole sranje..... prvo z roko in računalnikom .... zdej z vozički in nogo..... lepo se pozdrav premisli če je tole sploh pametno..... pol pa išči službo dalje...pa bodi čimbolj previden..... tud če ti reče da morš hitet al pa delat tko kot bojo oni rekli..... lepo počas pa ziher tudi če tizga ne opraviš u celoti.... si pa le ti zdrav..... mal več pameti u roke fant no :)
Za primer z moje strani je firma u kateri delam vsako poletje in tudi občasno...... kot študent itak ne bi smel varit in podobno.... ampak ker sem prekleto vesel da sploh dobim kje kaj za delat pač to požrem.... se opremim z vsemi moćnimi zaščitnimi sredstvi..... in delam..... pa tudi če nardim pol manj kot navadni delavci ali ostali.... a jebat ga pa sem do zdej še vedn ostal cel ( TOK TOK trkam po mizi) Ne rečem da men kaj podobnega ne more doletet..... ampak z glavo se da marsikaj..... pa sem delu že tud na 600-tonski preši, ki se ne ustavi kr tko in ne upraša al maš pod prešo še roko,nogo,glavo.....
Pamet pa previdnost u roke..... lepo počas pa ziher..... ne pa neki na huruk in pol se tožarimo.
Sam kot nasvet je tole.....

svaka cast se podpisem,k si podobno mene opisal! :-P :P 8)

lp venom

Uporabniški avatar
|jurcek|
Novinec

Kraj: DUPLEK

Napisal/-a |jurcek| So mar 12, 2005 9:56 pm

RegY si nezgodno zavarovan preko študentskega.....tako da ni skrbi boš tam dobil denar. Moraš dobiti.
Sem sam delal v tušu, v radvanju v mb, pa se je enkrat en nekaj vrezal,...pa ga niso odpustili...so čudno na pobrežju. Da bi pa tožil TUŠ pa je že kriza, ker tak neboš nič dosegel. KOt študent nimaš zaposlitve za določen čas ampak lahko prekinejo kao delovno razmerje ko se njim zazdi!
To, da pa se vsepovsod poškoduješ pa je že tud k****. Delam že par mesecev v rač štacuni pa ni poškodb...proizvodnja....jah...ni take krize.
Tega zaj ne razumeti narobe. Dobi nekaj ko boš v pisarni al pa kako delo v avtopralnici...
Drive as fast as you can and be happy!

Janez Blond
Novinec

Napisal/-a Janez Blond So mar 12, 2005 10:32 pm

Ok ne vem kaj je točno bilo, sam zadeva je taka. ČE si oddal napotnico si zavarovan.
Lahko bi jih tožu sam dvomim da bi kaj dosegu ker si lohk privoščijo boljše odvetnike in na sodišču kaj drugega natvezijo.

Zadevo požri pober zavarvalnino pa pejt u Mercatorja al pa v Špara.

Čim manj si deli problemov dokler si majhna ribca oziroma paglavec.
Pa ne vzet tole za hudo.
Vrni se na Pravni nasveti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov