Najboljs eno leto pocakat ... pol te pa pridejo iskat s taxijem in te odpeljejo za 12 dni v polni penzijon... Pa se wellness je vkljucen v ponudbo...
Drugace je pa tako: do dolocene meje in za dolocene prekrske velja abolicija. Ne vem pa kako je s tem, ce si slucajno napihal oziroma naredil kaksen drug vecji prekrsek - to pa res ne vem ali je zajeto v aboliciji ali ne...
kokr jaz vem velja abolicija prekrškov samo za tiste ki so jih storili do konca prejšnjega leta, pa še to ne za vse. Naj bi bili pa tisti ki so se jim prekrški črtali pismeno obveščeni. Če se kaj motim nej me kdo popravi...
SubaruFreak je napisal/-a:Najboljs eno leto pocakat ... pol te pa pridejo iskat s taxijem in te odpeljejo za 12 dni v polni penzijon... Pa se wellness je vkljucen v ponudbo...
Mimogrede. Tega ni več. Po novem greš v zapor toliko časa, dokler se ne odločiš in plačaš kazen. Kzen pa moraš na koncu še vedno plačat.
stealth je napisal/-a:kokr jaz vem velja abolicija prekrškov samo za tiste ki so jih storili do konca prejšnjega leta, pa še to ne za vse. Naj bi bili pa tisti ki so se jim prekrški črtali pismeno obveščeni. Če se kaj motim nej me kdo popravi...