Rabite avto-nasvet obiskovalcev foruma?

Uporabniški avatar
W|zz
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a W|zz Ne apr 10, 2005 11:39 pm

Samotar je napisal/-a:
W|zz je napisal/-a:Moj fotr je enkat isto vzratno vozu, opazu eno starko, ustavu, je šla una mim in je nadaljevau. Eni fuul pozorni očividci so pa vidl kako jo je on kao "zbil", so si zapisal registrsko in je kapsarija h nam na dom prsla. Pr nas so pa lepo avto pogledal, ki je biu na srečo dost prašen, in so vidl da ni uzadi nikjer prah "obrisan", torej ni nobenga zadel. Tko da niso potem nc vec hotl in so lepo šli.Pa je isto una mel priče itd.
Tko da če maš kšno možnost, poslikaj avto, čeprov je najbrs že prepozn, pa probi dobit tisto ku*** zdravniško potrdilo ot une da se vidjo te njene grozne fizične poškodbe :-P
lp

A zdej pado pa vsi drugi krivi sam njen pijani mož ne ?

Amm..Ne. Lih to sm napisu, da nej zbere dokaze, ki ga bodo razbremenil krivde. Torej da ne bodo vse drugi krivi. Sicer pa ce ma plav uc od moža in še druge značilne poškodbe, tega sigurno ne bo mogla avtu pripisat.
lp

Uporabniški avatar
AgitatoR
Mojster foruma

Kraj: Rbn 104

Napisal/-a AgitatoR Ne apr 10, 2005 11:40 pm

Pugi je napisal/-a:En hud predlog. Prasico staro pejt zdj zbit če te je že tožla zarad tega, bo mela saj kej za tožt, baba smotana. Js bi jo s 4. prestavo pa pržganimi brisalci, pol pa še v rikverc za sigurnost poškodb. Sovražim smrkce!

Kaj ti je spet Azrael pobegnil ?
U ti mater kakšna kolona je danes. Še dobr, da sm taprvi.
Bencin je zakon. Probej se zadevati z dizlom. Neizvedljivo.

Uporabniški avatar
playa
Novinec

Napisal/-a playa Po apr 11, 2005 8:00 am

Pridobi si list kjer ima napisane njene poskodbe, da vids kaj ji je zdravnik napisal ker lahko da se ze iz tega vid da takih poskodb sploh ne mores dobit na tak nacin ko ona prav
Calibra

_Jerry_
Uporabnik

Napisal/-a _Jerry_ Po apr 11, 2005 9:45 am

Pugi je napisal/-a:En hud predlog. Prasico staro pejt zdj zbit če te je že tožla zarad tega, bo mela saj kej za tožt, baba smotana. Js bi jo s 4. prestavo pa pržganimi brisalci, pol pa še v rikverc za sigurnost poškodb. Sovražim smrkce!

Po mojem bo to res edina pametna resitev :mrgreen: Se mi pa zdi, da bo vse skupaj se najbolj humano, ce mu jaz kamioneta posodim -frslok ji bo v tem primeru prav gotovo prihranil bolecine ob predelavi v pasteto... :cry

Uporabniški avatar
Mrcina
Uporabnik

Kraj: Kočevje

Napisal/-a Mrcina To apr 12, 2005 7:47 am

Prijavi jo nazaj!!! Reci da ti je poškodovala avto (seveda naredi poškodbo) potem pa zapustila kraj nesreče... Če ne pa povzroči še eno nesrečo z njo v glavni vlogi in poskrbi, da bo res zapustila kraj nesreče!!! Mogoče celo permanentno!!! Veš koliko ljudi ti bo hvaležno, ker ne bo več štrikala pred njimi v trgovini?!?!

Lp Mrcina
Pod pokrovom pa (že) 86 hrčkov...
dihtunga.press

Uporabniški avatar
killah bee
Smrtonosni čebelj

Kraj: RS

Napisal/-a killah bee To apr 12, 2005 7:54 am

Samotar je napisal/-a:
Noben posnetek brez privolitve snemanega, na sodišču ne more veljati kot dokaz.
Lahko pa je neuraden dokaz za polcaje, ki bi po slišanem verjatno preverili še par stvari in bi pol ona sam priznala, da ga je hotla sam zajebat.

Po tej logiki jaz lahko nekoga štihnem,pa vse to kamera posname,in zdaj jaz ne privolim v to da me je kamera posnela,mi tega ne morjo dokazat :roll: Kr neki

Take stvari so prepričljiv dokaz,da je nekdo nekaj naredil.

Sej ,če ti hočeš kaj dokazati,rabiš vse črno na belem.

Zakaj pol video nadzor itd. ,če ni legitimen :roll:
Slika

maestral
Nov uporabnik

Napisal/-a maestral To apr 12, 2005 8:12 am

killah bee je napisal/-a:Po tej logiki jaz lahko nekoga štihnem,pa vse to kamera posname,in zdaj jaz ne privolim v to da me je kamera posnela,mi tega ne morjo dokazat :roll: Kr neki

Kolikor vem, mora biti nekje označeno, da je prostor/stavba/karkoli pač, pod video nadzorom. Mislim, da to celo piše v nekem zakonu.

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide To apr 12, 2005 12:48 pm

maestral je napisal/-a:
killah bee je napisal/-a:Po tej logiki jaz lahko nekoga štihnem,pa vse to kamera posname,in zdaj jaz ne privolim v to da me je kamera posnela,mi tega ne morjo dokazat :roll: Kr neki

Kolikor vem, mora biti nekje označeno, da je prostor/stavba/karkoli pač, pod video nadzorom. Mislim, da to celo piše v nekem zakonu.

Tako je...to da bi jo posnel ko bi se z njo pogovarjal, nima prav nobene vloge na sodišču. Razna prisluškovanja, sledenja in zvokovna ali slikovna snemanja so hudo delikatne zadeve in zakon posebej določa v primeru katerih kaznivih dejanj, se takšni ukrepi lahko izvajajo.
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared

Uporabniški avatar
_YUGO-GVX_
Poznavalec foruma

Kraj: Črnomelj

Napisal/-a _YUGO-GVX_ To apr 12, 2005 4:38 pm

Slide je napisal/-a:
maestral je napisal/-a:

Tako je...to da bi jo posnel ko bi se z njo pogovarjal, nima prav nobene vloge na sodišču. Razna prisluškovanja, sledenja in zvokovna ali slikovna snemanja so hudo delikatne zadeve in zakon posebej določa v primeru katerih kaznivih dejanj, se takšni ukrepi lahko izvajajo.

eno je če jo i snemaš prikrito (za to mislim da bi potreboval sodni nalog-ki se ga pa dobi za malo hujše stvari+to dela policija) drugo je pa video nadzor javnih površin/trgovin,itd. tam je pa itak zmeraj kakšna nalepka da je vse skupaj pod video nadzorom.tako da če bi dobil bi po moje veljal kot dokaz.saj na tem forumu je bila ena tema ko so razreševali kdo je kriv v prometni nesreči in se je mislim da model rešil z posnetkom ko ga je slučajno posnela kamera na bencinski + s tem da je ta posnetek potrdila varnostna služba ki je nadzirala to črpalko, tako da je posnetek res pristen/original al karkoli že
litr bencina, litr olja ;)

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide To apr 12, 2005 5:00 pm

_YUGO-GVX_ je napisal/-a:
Slide je napisal/-a:
maestral je napisal/-a:

eno je če jo i snemaš prikrito (za to mislim da bi potreboval sodni nalog-ki se ga pa dobi za malo hujše stvari+to dela policija) drugo je pa video nadzor javnih površin/trgovin,itd. tam je pa itak zmeraj kakšna nalepka da je vse skupaj pod video nadzorom.tako da če bi dobil bi po moje veljal kot dokaz.saj na tem forumu je bila ena tema ko so razreševali kdo je kriv v prometni nesreči in se je mislim da model rešil z posnetkom ko ga je slučajno posnela kamera na bencinski + s tem da je ta posnetek potrdila varnostna služba ki je nadzirala to črpalko, tako da je posnetek res pristen/original al karkoli že

Ja, to pa že, če bi tisti parkplac kaka kamera snemala!
Jaz sem mel v mislih prisluškovanje itd, ki ga je omenil Sale XII. To ne bi veljalo ;)
Malo smo se narobe zastopli ;)
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared
Vrni se na Pravni nasveti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov