Rabite avto-nasvet obiskovalcev foruma?

Borči
Nov uporabnik

Zanima me kako je s tem.....?

Napisal/-a Borči Če apr 21, 2005 4:26 pm

Nimam veljavnega VD...pred časom sem pihnil,postopek in sankcije pa tako poznate. No sedaj pa pameten kot sem sem moral nekam nujno in ni mi preostalo kaj drugega kot v avto in peljat....seveda nebodi jih treba ravno takrat se pojavijo policaji,me ustavijo in postopek je stekel. Zanima pame sledeče-policist mije na licu mesta napisal plačilni nalog za 120k po138. členu odstavek5. tam pa med drugim piše da dobim tudi 8.kazenskih točk,če sem prav razumel....ali bodo še kakšni drugi ukrepi ,mislim na nadaljno prepoved opravljanja vozniškega izpita. Kam mi bodo zapisali tistih 8. točk ,če je moje VD neveljavno??? Če policist izda plačilni nalog na kraju samem potem zadeva ne gre na sodišče in je zaključena....si pravilno razlagam ali se morda motim?? :?:

Uporabniški avatar
HyundaiGTI
Novinec

Kraj: Še sam ne vem dobr

Napisal/-a HyundaiGTI Pe apr 22, 2005 6:39 am

ti boš šel sodniku za prekrške pomoje
Ej štef pazi s kom dirkaš !!!

Uporabniški avatar
Asterix
Uporabnik

Napisal/-a Asterix Pe apr 22, 2005 7:06 am

Nič drugega. Domov boš dobil položnico za 120 k sir, pa kakih 8 jurjev povprečnine, pa 8 pik. Sem imel enak primer, pa je še bilo samo 90 k sit, pa nič pik. Niso pa mi prepovedali še naprej opravljanja vov. izpita.
Kadim Lord, vozim Ford, v Avstriji mešam mord.

Borči
Nov uporabnik

Napisal/-a Borči Pe apr 22, 2005 8:02 am

Plačilni nalog +položnico mije izdal policaj na kraju samem !! Kam mi bodo zapisali tistih 8. kazenskih točk,če je moje vd neveljavno??
Vrni se na Pravni nasveti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov