Rabite avto-nasvet obiskovalcev foruma?

Uporabniški avatar
bridgestone
Novinec

Napisal/-a bridgestone Pe apr 22, 2005 6:28 pm

MATR SI TI EN K....

a te loh vprašam če res nimaš kej bolj pametnega za delat kot pisat bučke po internetu?

no ampak bom vseeno mal obrazližil, čist teoretično ker vidm da folk ki to bere dejansko to verjame in daje nasvete ki so čisto neumesni.

- torej prvič, če je bil tvoj brat pod vplivom alkohola (trdiš da je napihu), prvo kot
prvo ne bi smel sest za volan
- drugič če si bil ti isto pod vplivom alkohola (trdiš da si napihal), ne bi smel sedeti
spredaj
- tretjič, nimaš nobene pravice da si nesramen, žaljiv ali agresiven v pogovoru z
uradno osebo na dolžnosti, poleg tega njega zoper to ščiti tudi zakon
- četrtič, noben policaj se ne bi obnašal tako kot si ti opisal in te ne bi brez razloga
fizično obravnaval, in prav gotovo te ne bi porival po tleh
- petič, tudi če te bi, nimaš pravice se znašat nad njem, ali ga fizično ali besedno
napasti, imaš pa se pravico braniti v skrajni sili, oziroma ga prijaviti pristojnim
oblastem ali zopre njega sprožiti postopek
- šestič, če se uradna oseba ne identificira (maloverjetno, če zahtevaš), te nima
nobene pravice kakor koli omejevati
- sedmič, če bi bilo kaj od tvoje zgodbice res, bi bila ti in tvoj brat pridržana in
odpeljana na policijsko postajo, grozila vama bi pa kazen do 3. LET ZAPORA

torej dejte take zgodbe ignorirat, izbrisat ali pa vsaj pametne pripombe, ker tale stran bo kmalu mobisux v stilu kako sem pretepel policaja in zbežal, pol so me pa lovili in sem jim ušel v jugoti....

Uporabniški avatar
BiMMER
Moderator foruma

Kraj: Lucija, Slovenija

Napisal/-a BiMMER Pe apr 22, 2005 6:52 pm

Vse je res razen tistega o zaporu 3. let. Kot sem že na začetku povedal je šlo tukaj na prekršek in ne K.D.
-JuRE-
BMW F30, bj. 2017

Uporabniški avatar
bridgestone
Novinec

Napisal/-a bridgestone So apr 23, 2005 10:59 am

BiMMER je napisal/-a:Vse je res razen tistega o zaporu 3. let. Kot sem že na začetku povedal je šlo tukaj na prekršek in ne K.D.

sej ti govoriš čisto točno, samo o neki drugi situaciji, kolkr pa vidiš iz te zgodbice, ki ne more bit resnična je pa opisal da se je zagnal za policajem, in to je že fizični napad na uradno osebo, in to ni več prekršek ampak KD za katerega je predpisana kazed DO 3. let zapora, seveda v praksi ni nikoli tri leta, ampak največ par mesecev.

pa itak se je s takimi zgodbicami brezveze ukvarjat ker je očitno da fant zajebava.

Uporabniški avatar
BiMMER
Moderator foruma

Kraj: Lucija, Slovenija

Napisal/-a BiMMER So apr 23, 2005 7:10 pm

No ja, lahko bi ga tudi kazensko ovadili, če bi ga res napadel,... pa še to, kazen za napad je 2 leti, 3 leta je z orožjem ali nevarnim orodjem
Je pa res, da pomoje vsaj pol zgodbe ni resnične!
-JuRE-
BMW F30, bj. 2017

Uporabniški avatar
Asterix
Uporabnik

Napisal/-a Asterix So apr 23, 2005 8:51 pm

Verjetno je res tak, kot je v zapisniku :lol:
Kadim Lord, vozim Ford, v Avstriji mešam mord.

Cizi
Stalni uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a Cizi So apr 23, 2005 8:53 pm

Z lepo besedo se daleč pride...
Vrni se na Pravni nasveti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov