Courage™ je napisal/-a:lublancan je napisal/-a:Asterix je napisal/-a:Totalno blesavo je, da ga moraš opravljat še enkrat. Ok, vzamejo ti za 6 mesecev, to je ukrep, ok, ne pa da moraš še enkrat delat, saj si izpit že naredil, saj nisi zaradi prekrška pozabil vozit, tore vozit znaš. To je samo zato, da gre dnar od tebe.
Pa čez 1.5 naj vzamejo za eno leto, pa naj dajo 500k kazni, samo da moraš ponavljat, je pa čisto mimo. Pravi kekci so.
point je, da si pou leta brez vozniške, greš v avtošolo, kjer osvežijo tvoje znanje in si potem 2 leti voznik začetnik in moraš met 0,0
torej si napihal preveč -> 2 let morš bit trezen za volanom + 0,5 leta ne voziš = 2,5 leta mamo mir pred enim pijanim voznikom
seveda le v teoriji....
sem te glih hoto prekinit, pa sem vido da si sam napisal. To velja le v teoriji. Jaz vem da je malokdo tukaj ki bi zgubil izpit za 2 leti in se zaradi tega 2 leti nebi vsedel za volan...
dros je napisal/-a:PI****DA zakaj ti še šole al pa faksa ne vzamejo ko ga kej na šihtu userješ!!!
Sem čisto za odvzem za ?? let, samo da greš pa še enkrat delat izpit je pa res![]()
![]()
Ronin je napisal/-a:3 leta. 2 leti je za alkohol ( da mors met 0.00)
dros je napisal/-a:Odvisno kaj delaš... :P
Gre se za znanje ne za kazen! Kako ti lahko vzamejo znanje?
To se pravi ga na šihtu userješ, pol morš pa še enkrat fax nardit?
Ne rečem o prepovedi vožnje za bla bla let..... samo kar je preveč je preveč!
dros je napisal/-a:Odvisno kaj delaš... :P
Gre se za znanje ne za kazen! Kako ti lahko vzamejo znanje?
To se pravi ga na šihtu userješ, pol morš pa še enkrat fax nardit?
Ne rečem o prepovedi vožnje za bla bla let..... samo kar je preveč je preveč!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov