Že kake pol leta nazaj sem imel prometno nesrečo, v kateri nisem kriv. V BTC-ju mi je v rondoju prednost izsilil drug voznik. Policaji naredili zapisnik, kriv je on, skratka do tukaj vse OK (glede na razmere)
Slika poskodovanega avta TUKAJ
No v glevnem, sem imel probleme z dobavo predracuna in pomanjkanjem časa, zato sem šele prejsnji teden dobil predračun, katerega sem včeraj nesel na zavarovalnico.
Tip tam reče da zgleda vredu, glede na to da je za moj avto prevideno 250kSIT popravila, račun pa znaša 220kSIT.
Par ur kasneje se je pa začelo: Kliče en drug od zavarovalnice da se s tem ne more strinjat. Zanimal ga je kaj je tle pododbijač na računu (on ga ni napisu ker ni vidu da je butnjen), sem reku da je zanič in je za zamenjat. Mi prbije, če mu tastarga lahko prnesem pokazat

Je reku, no sej to bi se slo, pol pa trdi da je ličarski kvadratni meter predrag, da je kao 31.5 kSIT (nisem siguren v enote, v številko sem), moj klepar pa je dal ceno 35 kSIT. In da nej pelem h enmu kekcu k tud vladne avte štriha pa ma tako ceno. Sm mu reku da ne bom.
In da je površina 2.5 kvadratna metra preveč, on je izračunal 1.5. Jest od kje mu cifra, "ja sej lahko pridete pa bomo z metrom pomerli, ga mamo" mi prbije.

Sem mu reku v čem je problem, če je račun v meji ki so jo postavili. Je reku da on more met nekir rezerve za zavarovalnico. Zakaj? Vem da je to nateg.
Vglavnem, moj klepar bo tega genija klicu da se zmenta. Pol bom pa bolj grob ratal.
Zanima pa me:
Kolk je kvadratn meter ličanja oz. farbanja
Kakšen nasvet kaj nej naredim. Cene spustil NE BOM.
Hvala, LP, N
PS: Gre se za Zavarovalnico ADRIATIC.
PPS: Adriaticovci, cigani ste!!!