Rabite avto-nasvet obiskovalcev foruma?

Uporabniški avatar
Gti-Driver
Novinec

sodnik za prekrške

Napisal/-a Gti-Driver Pe feb 04, 2005 3:34 pm

Evo, stvar je taka. Pred kakimi 10 meseci so me dobil na radar, izven naselja kjer je omejitev 90, izmerili so mi pa147km/h. In danes sem dobil odločbo od sodnika za prekrške. Kjer je pač vse to navedeno, kolko sem se pelu, kakša je kazen in ostalo kar pač spada zraven. Opazu sem eno napako, pri denarni kazni in sicer: z številkami je napisano 50.000,00 z besedo pa petinštiridesettisoč. Mislim da bi se to dvoje moglo ujemat? Zraven sem pa dobu tudi dve položnici in eno za 50.000 eno pa za 6.000sit, ta druga je za sodniške stroške.Zdaj me pa zanima kaj mi svetujete, glede tega. Kaj bi se dalo narest da bi se čim ceneje izveko iz tega s..... . Merili so pa z ročnim laserskim merilnikom.

Že naprej se vam zahvaljujem za nasvete.

Uporabniški avatar
STENTOR
Uporabnik

Re: sodnik za prekrške

Napisal/-a STENTOR Če feb 10, 2005 2:12 pm

Gti-Driver je napisal/-a:Evo, stvar je taka. Pred kakimi 10 meseci so me dobil na radar, izven naselja kjer je omejitev 90, izmerili so mi pa147km/h. In danes sem dobil odločbo od sodnika za prekrške. Kjer je pač vse to navedeno, kolko sem se pelu, kakša je kazen in ostalo kar pač spada zraven. Opazu sem eno napako, pri denarni kazni in sicer: z številkami je napisano 50.000,00 z besedo pa petinštiridesettisoč. Mislim da bi se to dvoje moglo ujemat? Zraven sem pa dobu tudi dve položnici in eno za 50.000 eno pa za 6.000sit, ta druga je za sodniške stroške.Zdaj me pa zanima kaj mi svetujete, glede tega. Kaj bi se dalo narest da bi se čim ceneje izveko iz tega s..... . Merili so pa z ročnim laserskim merilnikom.

ti bi se rad čim cenej zvleku iz tega? drugič pa mal razmišljaj preden voziš 150 naokoli, saj ne da sem jaz zdej nek angel v vozniški preobleki, pa vendarle drugič malo bolj pazi! če si pameten plačaj in pozabi... ;)
Fahren bis der Arzt kommt!

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Če feb 10, 2005 2:21 pm

pa pi*ko mater kaj morte vedno vsi bit pametni al kaj ?

če nimaš kaj pametnega za povedat drži gobec pa se ne vmešavaj. Človek je lepo vprašal, pa zdi se mi da ni hotel mnenja o njegovi vožnji ampak nasvet kaj nardit.
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

Uporabniški avatar
vesolc
Poznavalec foruma

Kraj: Kranj

Napisal/-a vesolc Če feb 10, 2005 2:25 pm

evo ti nasvet: Placaj pa drugic pocasnejs vozi!! kaj bi kr vsi nekej pritozbe pisal in se neki ugovarjal!! zmerjen si bil, prehitr si vozu, zdej si pa pac kaznovan zarad tega!! nimas kej!!

@Courage™ : a je slucajno kej narobe povedou?? prej bi pomislu preden je stisnu 150 km/h!!

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Napisal/-a Courage™ Če feb 10, 2005 2:41 pm

bil je prehiter, kaj naj se zdaj obesi al kaj ?

vprašo je če se da kak znižat kazn, ne kako je vaše mnenje o njegovi vožnji.

stick to the topic
Slika

Uporabniški avatar
vesolc
Poznavalec foruma

Kraj: Kranj

Napisal/-a vesolc Če feb 10, 2005 2:47 pm

ni se mu treba obest sam placa nej pa bo mir!! dobr ve da nima kej kot placat!! pa sej takih tem je blo ze malo morje in vsi so neke pritozbe hotl pisat in nizat kazni!! nimas kej...prehitr si...placaj!! ni se mu nobena krivica naredila, sej sam osebno ve, da je prehitro vozil!!

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Napisal/-a Courage™ Če feb 10, 2005 3:28 pm

ok nebomo teme blatili.

plačaj pa je to to
Slika

Uporabniški avatar
Gti-Driver
Novinec

Re: sodnik za prekrške

Napisal/-a Gti-Driver Če feb 10, 2005 3:47 pm

audi4ever je napisal/-a:
Gti-Driver je napisal/-a:Evo, stvar je taka. Pred kakimi 10 meseci so me dobil na radar, izven naselja kjer je omejitev 90, izmerili so mi pa147km/h. In danes sem dobil odločbo od sodnika za prekrške. Kjer je pač vse to navedeno, kolko sem se pelu, kakša je kazen in ostalo kar pač spada zraven. Opazu sem eno napako, pri denarni kazni in sicer: z številkami je napisano 50.000,00 z besedo pa petinštiridesettisoč. Mislim da bi se to dvoje moglo ujemat? Zraven sem pa dobu tudi dve položnici in eno za 50.000 eno pa za 6.000sit, ta druga je za sodniške stroške.Zdaj me pa zanima kaj mi svetujete, glede tega. Kaj bi se dalo narest da bi se čim ceneje izveko iz tega s..... . Merili so pa z ročnim laserskim merilnikom.

ti bi se rad čim cenej zvleku iz tega? drugič pa mal razmišljaj preden voziš 150 naokoli, saj ne da sem jaz zdej nek angel v vozniški preobleki, pa vendarle drugič malo bolj pazi! če si pameten plačaj in pozabi... ;)

Itak da bi se rad! Kdo se pa nebi? Saj se zdaj na tem mestu vozim po omejitvah :P . Pa očitno nisem tok pameten, ker ne bom, kar takoj plačal.

Uporabniški avatar
ALFA 166
Novinec

Kraj: LOGATEC

Napisal/-a ALFA 166 Če feb 10, 2005 3:48 pm

Pejt do sodnika pa ga posl u 3PM pol ga pa se pref... do smrti ! Pol se pej pa pozanimat ker škif te je ujeu na radar in pol se njega pref... do smrti ! in se nimas kej bat pa tut placat ti ne bo treba :-:o :lol:
NE SE BAT NE GA SRAT!

Uporabniški avatar
Gti-Driver
Novinec

Napisal/-a Gti-Driver Če feb 10, 2005 3:52 pm

ALFA 166 je napisal/-a:Pejt do sodnika pa ga posl u 3PM pol ga pa se pref... do smrti ! Pol se pej pa pozanimat ker škif te je ujeu na radar in pol se njega pref... do smrti ! in se nimas kej bat pa tut placat ti ne bo treba :-:o :lol:

To ja :woohoo Še dobro da vem kera škifa sta bla :woohoo jih bo treba kar :/:o:/

Uporabniški avatar
Gti-Driver
Novinec

Napisal/-a Gti-Driver Če apr 28, 2005 1:28 pm

Evo stvar je taka, sem malo prej prišo domov iz službe in sem najdo pismo od sodnika za prekrške.Gledam kaj piše za vsebino in: ODLOČBA- ABOLICIJA, kaj te je zaj to? Pač odprem, da vidim kaj je? Je odločba da se prekršek ustavi, ker obstojijo okoliščine, ki isključujejo postopek o prekrku.
Tak da sem se rešu še enga sr....a :D . Mislim pa da mi je malo pripomogel k temo tudi novi zakon :oops: .
Vsi tisti, ki ste pa bili tak glasni da naj plačam pa :P :P :P

PeCi
Stalni uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a PeCi Če apr 28, 2005 1:31 pm

ena šola več ki te je stala 0 :D :P

Uporabniški avatar
Gti-Driver
Novinec

Napisal/-a Gti-Driver Če apr 28, 2005 3:43 pm

PeCi je napisal/-a:ena šola več ki te je stala 0 :D :P

ja, je zaj že kar nekaj takšnih šol bilo.
upam pa da jih nebo več
Vrni se na Pravni nasveti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov