Rabite avto-nasvet obiskovalcev foruma?

Uporabniški avatar
Shatzy
Stalni uporabnik

Kraj: Ljubljana

Buraz furu, kaps ustavu, kva zdej?

Napisal/-a Shatzy Sr feb 23, 2005 11:38 pm

OK, here's the deal. Dons sm na enmu parkplacu mal ročno pretegvou, nakar me je mlajši brat prosu če mu dam mal za spelat. Sm reku, OK, nej ti bo (brat je v prvem letniku gimnazije), in je naredu dve lepe osmice, uču sm ga preprijemanja, nakar se ustauva, in mu razlagam delovanje sklopke. K pogledam v špegu, vidm kombi z modrimi lučkami. Fešta, si mislm in tamau v paniki odpre vrata in stop vn. Nakar naju plavca popišeta in greta. Tamau je biu kr pošteno presran, ker še nikol sploh ni vidu polcaja od bliz, kva šele da bi ga u kiblo odpelal. Do zdej niti jst niti on nisva mela frk s polcijo, tko da sva čista. Kakšen zaplet lahko pričakujem? kkšno lepo pismo na dom, pa povabilo k sodniku na prijateljski razgovor, al kr nej začnem šparat pa ulagat v kkšnga Rastkota za 100 čukov težko kazen?

LP

Uporabniški avatar
joke
Novinec

Kraj: štajerska

Napisal/-a joke Sr feb 23, 2005 11:45 pm

po moje, da ne bo nobene katastrofe pa hudih kazni. nisi pa nič povedo, če so vama kaj očitali. :?:

Uporabniški avatar
Shatzy
Stalni uporabnik

Napisal/-a Shatzy Sr feb 23, 2005 11:47 pm

joke je napisal/-a:po moje, da ne bo nobene katastrofe pa hudih kazni. nisi pa nič povedo, če so vama kaj očitali. :?:

Nope. Un k je z mano govoru me je uprašu samo kje žvim, kdo sm, čigav je avto. Jst sm mu migrede še reku da sm dau tamaumu enkrat za spelat.

Uporabniški avatar
joke
Novinec

Kraj: štajerska

Napisal/-a joke Sr feb 23, 2005 11:49 pm

ne bo frke, upam vsaj, če vama niso očitali nobenih prekrškov
tu pa tam se še najde v redu policaj :o

Uporabniški avatar
lisko
Moderator / upravnik foruma

Napisal/-a lisko Če feb 24, 2005 3:54 am

Vse skupaj je blo sam preventivno..... pač vidu da mal probavaš na parkingu.. je popisal in šel... če vama ni nič reku pol tko al tko ni frke....
Je pa tole bolj fora d rečmo se najde zjutri na parkingu en avto ki je zrukan.... pol pa pogledajo po zapisnikih kdo je vse bil tam in prevrjo.... ravn iz tega razloga se furajo po parkingih in popisujejo.
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

CST™Golfy
Moderator foruma

Napisal/-a CST™Golfy Sr maj 04, 2005 4:18 pm

kaj je blo pol kej? :?:

Uporabniški avatar
zlabon
Novinec

Napisal/-a zlabon Sr maj 04, 2005 4:22 pm

podoben primer je imel nedavno nazaj uporabnik z nickom GOBA :D :D
če se bo kej oglasu ga mal povprašte, je pa isto 17 let star pa po parkplacu sprobavu. Dubu sodnika. 8)

LP, zlabo

Uporabniški avatar
BaNe
Nov uporabnik

Napisal/-a BaNe Sr maj 04, 2005 4:49 pm

Jst mam podobne izkušnje, le da nisem imel vozniškega dovoljenja z seboj, policist je sam preveru ali imam vozniško dovoljenje. Potem je prijazno zaželel srečno vožnjo...
po enmu mescu pa kuverta z zapisnikom(same laži, še kraj in čas se nista ujemala,pa da mi je povedal da bom dobu sodnika itd.. + da sem mel pričo) in vabilo k sodniku za prekrške pa sem dobil "sam" ukor.
LP Bane

Uporabniški avatar
splash
Poznavalec foruma

Napisal/-a splash Sr maj 04, 2005 5:21 pm

moj brat je enkrat učiu punco vozt (staro 18let- mela je že enepar ur) pa sta se po enem velikem parkirplacu ob hosti vozila. pa je cop tja pršu, jo popisal in se odpelov. samo njo je popisal, mojga brata pa nič, čeprov je njegov avto vozila.
čez en mesec je dobila kazen na dom. 120k. pol so se poa prtožil, zdej pa ne vem kaj je blo iz tega.

sj te nočm nč strašit. veš tle je ful odvisno od policaja. :roll:

Uporabniški avatar
HyundaiGTI
Novinec

Kraj: Še sam ne vem dobr

Napisal/-a HyundaiGTI Sr maj 04, 2005 5:46 pm

nobene panike ni za pričakovat
Ej štef pazi s kom dirkaš !!!

Uporabniški avatar
Shatzy
Stalni uporabnik

Napisal/-a Shatzy Sr maj 04, 2005 8:49 pm

No, pametnjakoviči, prišel je poziv k sodniku...glih sm pršu domov iz Kanegre, mati so že na vratih stali, pa so rekli: "Zdravo sine, si v redu?" :D Naslednja stvar je bla pa: "Kva je pa tole???" :evil: In v rokah drži poziv k sodniku... Tko da... Isto je blo napisan, da je vozu po cesti, in ne po parkirišču, in še kr tko ene par bučk zravn...morm dobr zagovor prpavt za tamauga...

Kkšni predlogi so dobrodošli... :roll:

Sledi razrešitev spora na sodišču...

Uporabniški avatar
Suljo
Uporabnik

Kraj: Ljubljana - Črnuče

Napisal/-a Suljo Sr maj 04, 2005 8:55 pm

Momci vi se nč skrbet nč nebo hudga :D Sploh pa un k je napisu da je meu en punco k je bla stara čez 18 pa je dubila kazn je pa neki druzga k kokr smo se učil si pr teh letih že polnoletn tvoj buraz je pa str 15 al pa 16 tko da ni panike,sam pr sodniku povej kaj je točno blo da ni blo tko kokr piše u zapisniku in to je to...Dubu bo pa ukor ti že zdj povem tko da nč skrbet ;)
LP

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide Sr maj 04, 2005 10:36 pm

Suljo je napisal/-a:Momci vi se nč skrbet nč nebo hudga :D Sploh pa un k je napisu da je meu en punco k je bla stara čez 18 pa je dubila kazn je pa neki druzga k kokr smo se učil si pr teh letih že polnoletn tvoj buraz je pa str 15 al pa 16 tko da ni panike,sam pr sodniku povej kaj je točno blo da ni blo tko kokr piše u zapisniku in to je to...Dubu bo pa ukor ti že zdj povem tko da nč skrbet ;)
LP

Glede na to da je bil zraven njega polnoletni brat, ki mu je prepustil vozilo v upravljanje, oziroma mu le-tega ni preprečil, bi lahko sodnik tud kaj drugega potuhtal...skrbi niso čisto odveč...
Vsaj včasih je blo tako, da če mu je starš(ali druga polnoletna oseba) dal avto za vozit, je tudi odgovarjal za prekršek če so ga dobili policisti...če ga je vozil sam(spizdil starcem iz garaže) pa ne, ker mu tega pač niso mogli preprečit...če bi mu lahko pa mu niso, so torej odgovarjal oni...ampak tako je bilo pred ZVCP-1, ali se je stvar spremenila, bi pa lahko povedala policist in Bimmer.
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared

Uporabniški avatar
phoebus
Uporabnik

Napisal/-a phoebus Če maj 05, 2005 12:21 am

A to je še da če kifelčki dobijo mladoletnika vozit da lahko potem dela izpit šele pri 20? Se spomnem v srednji je to dubu moj sošolc pa je čist popizdu...sam je pa res da se je on vozu po slovenski v drugi do konca gas pa delal špure :lol:

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Če maj 05, 2005 7:42 am

phoebus je napisal/-a:A to je še da če kifelčki dobijo mladoletnika vozit da lahko potem dela izpit šele pri 20? Se spomnem v srednji je to dubu moj sošolc pa je čist popizdu...sam je pa res da se je on vozu po slovenski v drugi do konca gas pa delal špure :lol:

hahahaha :)

mater, vidim da je vse bolj popularn rek BABA ČULA BABA REKLA
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

Uporabniški avatar
YOC
Uporabnik

Kraj: Spredi levo (LJ)

Napisal/-a YOC Če maj 05, 2005 7:57 am

Napiš jim da se je g. policist verjetno zmotil saj si avtomobil vozil ti in ne tvoj mlajši brat. Saj motiti se je človeško :P

lp

8)
Bolje 10 konjev premalo pod haubo, kot en osel preveč za volanom!!!
WWWWRRRRRRRRUUUUUUUMMMMMMMMM..........

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide Če maj 05, 2005 11:46 am

Courage™ je napisal/-a:
phoebus je napisal/-a:A to je še da če kifelčki dobijo mladoletnika vozit da lahko potem dela izpit šele pri 20? Se spomnem v srednji je to dubu moj sošolc pa je čist popizdu...sam je pa res da se je on vozu po slovenski v drugi do konca gas pa delal špure :lol:

Ni čisto tako...včasih si lahko dobil od sodnika prepoved opravljanja vozniškega izpita, po drugi strani je pa spet res da tega že lep čas ni več...bilo je pa ;)
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared

Uporabniški avatar
zlabon
Novinec

Napisal/-a zlabon Če maj 05, 2005 4:48 pm

poslušte suljota, to so izkušnee iz prve roke =I
ane :D

sam me prov zanima za kucota kaj bo dubu, ker je tud napihu :D sam je blo po ZASEBNEM parkirišč 15m (burnout)pa so ga prasci vseen pofukal...

Uporabniški avatar
phoebus
Uporabnik

Napisal/-a phoebus Če maj 05, 2005 4:54 pm

Courage™ je napisal/-a:

Ja vem da on do 20 pol tudi dejansko NI delal izpita in je redno pizdil da ne sme delat...tko da vsaj bilo je tko... ok pol dobr da tega ni več 8)

GT
Nov uporabnik

Kraj: Kamnik

Napisal/-a GT Če maj 05, 2005 5:02 pm

MA ej ne boj se nč nou mojga frenda so dubil k je str 16let k fura že skoz pa je dubu sam 1.opozorilo da tega ne dela pa on vseen dela :D :D ¨kva pa še komi k si ti dau bratu po parkingu za spelavat ja itaq da nou nč zihr stasam opozoriu dobila!!!!! :D :D :D
Vrni se na Pravni nasveti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov