YOC je napisal/-a:Če si res parkiral ob vozišču kolikor vem ti redar ne more nič ampak le policija.
Redar ti lohk kao sam na pločniku pa še ne vem kje. Če se motim me popravte.
lp
YOC
zombi je napisal/-a:...Skrbi pa me, ker so v nekaterih občinah tile "privat policaji" totalna tesla, ki po vrhu vsega že šol nimajo ustreznih(policaji jih vsaj imajo)., vsaj na Vrhniki je tako.
Samo malo še manjka, pa ti bo na avto delavec javnih dela nalepil položnico...
joke je napisal/-a:No, da še jaz izkoristim priliko.Pred 2 tednoma v Izoli, dostava do stranke, ni prostega parkirnega mesta stranka pa čez 10 minut zapira trgovino. Kaj naredim? Parkiram na pločnik (tako, da pešci še vedno lahko pridejo mimo), vklopim vse 4 žmigavce in na armaturko nastavim napis "dostava". Čez 10 minut se vrnem, za brisalcem obvestilo redarstva....čez cca. 2 tedna po pošti plačilni nalog. Kazen: 20.000 SIT. Ok, ne bunim se, prekršek je prekršek, plačam in čao. Ampak, človeško pa ravno ni. Kakšen komentar?
PureTNT je napisal/-a:joke je napisal/-a:No, da še jaz izkoristim priliko.Pred 2 tednoma v Izoli, dostava do stranke, ni prostega parkirnega mesta stranka pa čez 10 minut zapira trgovino. Kaj naredim? Parkiram na pločnik (tako, da pešci še vedno lahko pridejo mimo), vklopim vse 4 žmigavce in na armaturko nastavim napis "dostava". Čez 10 minut se vrnem, za brisalcem obvestilo redarstva....čez cca. 2 tedna po pošti plačilni nalog. Kazen: 20.000 SIT. Ok, ne bunim se, prekršek je prekršek, plačam in čao. Ampak, človeško pa ravno ni. Kakšen komentar?
Dobro za lokalno ekonomijo, ni kaj.
Mrcina je napisal/-a: Po drugi strani pa, če bi bilo dostavi sproščeno napačno parkiranje, bi pešci lahko hodili samo še po luftu...
LP Mrcina
joke je napisal/-a:Mrcina je napisal/-a: Po drugi strani pa, če bi bilo dostavi sproščeno napačno parkiranje, bi pešci lahko hodili samo še po luftu...
LP Mrcina
Ja se popolnoma strinjam. Samo, tem cepcem redarskim (sorry, verjamem, da so v manjšini) manjka enega občutka. Videl sem že primere, ko je šel redar "mrtav hladan" mimo avta, ki je neupravičeno parkiral na prostoru za invalide, naslednjemu, ki pa ni imel parkirnega listka, pa zataknil "pozdrav" za brisalec. Verjetno je imel oni "tapravo" registrsko al kaj
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost