Rabite avto-nasvet obiskovalcev foruma?

Uporabniški avatar
Mare9mm
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Re: kaj sledi? :((

Napisal/-a Mare9mm Ne maj 22, 2005 8:38 pm

dyn je napisal/-a:V noci iz sobote na nedeljo me je hotel policaj ustaviti a se nisem ustavil in nadeljeval z voznjo, posvetil je za mano z lucko v tablico in si jo verjetno zapovnil. Zaceli so me lovit in na sreco sem jim zbezal.

niso niti vozli za mano, sam posvetil je z lucko v tablico ko sm sow mimo njega...
:roll:
Kera varjanta zdej drži... Jst sem car, k so me lovil, pa sem ušel... al polcaj me je popisu, jest pa itak nisem vedu, kaj delam in sem se odpeljal naprej...
:ue
Si ti mal skregan sam s sabo :noro al si mislu, da ti bomo tuki :clapclap :bow ploskal, k si tako temo odpru. :bonk

Skratka, upam da bo kazen vzgojna.
...ampak to je samo moje mnenje.
Slika

Uporabniški avatar
metallic
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a metallic Ne maj 22, 2005 8:55 pm

Templar je napisal/-a:
metallic je napisal/-a:
dyn je napisal/-a:heh, se zavedam da sm naredu pizdarijo in mi je zal. Zdej sam cakam na poloznico in upam da ne bojo mi izpita vzeli :/
drugace pa se lahko zahvalim bogu da se mi ni nic zgodilo.... :cry:

Ja, zdej ti vsekakor verjamem, da ti je. Sam lohk bi bil ob glavo, pa ne samo ti... :?
OK, dost bo očetovskega nakladanja. ;)

Namesto nakladanja bi bile nadvse primerne BATINE!!!!

:/:o:/

Ja, sam kaj če bi te pol nazaj ruknu? :P
Ma, če se člouk zadeva, kva je naredu, pol tega ne bo več ponovu, če se pa ne, ga pa lahko prefukaš k mačka, pa ga ne bo ganil... Hvala bogu, da se ni nobenmu nč zgodl.

Uporabniški avatar
Zzooommm
Stalni uporabnik

Kraj: Kranj

Napisal/-a Zzooommm Ne maj 22, 2005 9:06 pm

krt206 je napisal/-a:
dyn je napisal/-a:ajaj 120k. Prevozu sm tudi rdeco in prehiteval po polni crti ..... se frke bojo :/

:ue Kva je z vami

Js sm mislu, da se to samo v filmih dogaja.... I guess I was wrong :lol:

Uporabniški avatar
RegY
Moderator foruma

Kraj: MariboR

Napisal/-a RegY Ne maj 22, 2005 9:53 pm

nikol ne moreš verjet kaj vidiš lahko na slo cestah, dokler ne doživiš... včeraj zvečer in danes čez dan sem recimo doživel ene 3 kritične siuacije, ki res ne vem kaj bi nardil z motoristi, če bi se zabili, ko sem se čisto po pravilih vozil... če nebi bili mrtvi, bi jim pa verjetno jaz vrat zavil predn bi prišli kopsi... ups, on je bil kriv, pa je umrl. hopla.

res ne moreš verjet... h, neom sploh komentiral tega primera, ko je norc, da *upa* da nebo nič, pa da še upa vprašat kaj mu sledi, ko ve da ne bo milo.
če bi moj sin to nardil, mu JAZ vzamem izpit, pa ne pustim več vsest na vozniški sedež.
Slika

Uporabniški avatar
pilgrim
Uporabnik

Napisal/-a pilgrim Po maj 23, 2005 5:58 am

RegY je napisal/-a:če bi moj sin to nardil, mu JAZ vzamem izpit, pa ne pustim več vsest na vozniški sedež.

ja, pa - žal - ni tvoj.
ravno v tem je problem prometne kulture, ki ostaja enako v ku*cu pri nas. nobenega vzgleda ni. Npr. iz ene druge teme tu zgoraj:
moj fotr ko gremo na morje ucasih zapele cez 220km/h stem da vozi (ne)VARNO!
no ko vozi cez 200 se jest tak za vrarata drzim da ... .

Al pa se ti za rit zalepi kaka ladja z nervoznim fotrom in na sprednem zicu petletnik, te izsili in oddivja naprej ko norec - tak sin že ne bo odgovoren voznik.
Pa vsakodnevno vidim starše v avtu spredaj privezane z varnostnim pasom - ker nočejo plačat - froc pa stoji med sprednjima sedežema in veselo gleda okrog. No pri 50 na uro in trčenju, ga imaš na hebl nataknjenega, pri več pa razmazanega po šajbi.
Takim bi pa jaz jemal vozniške.
aja, pa še čik imajo ponavadi v g....
lp pilgrim

Uporabniški avatar
RegY
Moderator foruma

Kraj: MariboR

Napisal/-a RegY Po maj 23, 2005 10:06 am

to je še najbolj veselo za videt, ja, da froc po celem avtu pleže, tolk da ne podira zadnjih sedežev pa si hodi v kuferam po čokolado, ki sta jo z mamo kupla v trgovini

kinderzici so pa itaq zastonj v zakonu, da morajo bit...
Slika

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Če maj 26, 2005 6:14 am

Še hujš je tist kar sem lansko leto videl. Starša spredaj privezana in s čiki u gobcu, zadaj pa otroček spal na zadnji polici nad sedežema v safranu. Še dekco pa povšterček je mel - če bi zabremzal na hitro bi takega froca odnesl naprej direkt v prednjo šipo in skoz njo na cesto.
Old subarus never die, they just get faster!

Uporabniški avatar
Stuhec
Novinec

Kraj: M. Sobota

Napisal/-a Stuhec To jun 21, 2005 1:14 pm

vsi nedolzni angelcki naj si zamislijo: kolko prekrskov so naredl, pa ce jte je kdo videl al ne
ce kdo prizna napako (lahk tu napise), mu je polovica oprosceno, to sem mislil najbolj za dyn pa se za kerga, ki prizna kaksen prekrsek

Uporabniški avatar
Asterix
Uporabnik

Napisal/-a Asterix To jun 21, 2005 1:26 pm

nebivedu je napisal/-a:Še hujš je tist kar sem lansko leto videl. Starša spredaj privezana in s čiki u gobcu, zadaj pa otroček spal na zadnji polici nad sedežema v safranu. Še dekco pa povšterček je mel - če bi zabremzal na hitro bi takega froca odnesl naprej direkt v prednjo šipo in skoz njo na cesto.

Je imel vsaj rolo potegnjen cez sipo? :lol:
Đizus, kaj si vse ne zmislijo.
Pa zakaj morem vedno levi meni zapirat, zakaj ni vedno zaprt?
Kadim Lord, vozim Ford, v Avstriji mešam mord.
Vrni se na Pravni nasveti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost