Rabite avto-nasvet obiskovalcev foruma?

frikoslav
Nov uporabnik

BARVANJE AVTOMOBILA - REKLAMACIJA

Napisal/-a frikoslav Sr jun 22, 2005 4:40 pm

Mam en problem k se mu reče mavričast avto, en del je tak drug je spet tak in ta tret je original. Govorim o niansah barve - rumene, se ve.

Ko sem dal štrihat zadnji spojler, so mi vsi rekel barva je še sveža, se bo že še spremenila, mau ga dej na sonce zapečt in take podobne kuzlarije.

Problem pride, k sem jest pa res čakal, čakal, nastavljal sončku, ..., pol ane pol mi je pa prekipel, pa kva naj jest tuki pečem, če pečem pa nkol dobr ne zapečem, da bo ta spojler enake barve kot karoserija. Isto je bilo z blatnikom, k mi ga je en kickbokser mau brcnil in z barvo odbijačov k pa so taki prišli ven iz tovarne.

Od tega je miilo 2 leti, seveda sončnih dni je bilo zelo malo, in grem jest do mojga serviserja in mu povem to, pa je rekel zakaj pa nis to takoj reklamiral. Ja kako takoj če pa so rekli nej čakam pa pečem barvo na soncu.........pa da piše na neki klavzuli od FIATA da se barva lahko spreminja (plastika-kovina) za nekaj nians.

bulšit

A mi lahko kdo kej več pove kaj naj naredim, poleg tega da dam avto na lastno roko štrihat k enmu? A poznate pocen pa dobrga ličarja?

Hvala
$Matej$

AudiQUATTRO
Novinec

Kraj: Kranj

Napisal/-a AudiQUATTRO Sr jun 22, 2005 5:11 pm

Ja u komendi je en avtoličar k baje zelo dobro nardi pa tut reklamacijo upošteva....tko sm slišou..
Megane RS250 Cup Extreme Blue
Clio RS182 Cup Liquid Yellow
Vrni se na Pravni nasveti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov