Rabite avto-nasvet obiskovalcev foruma?

lucky009
Novinec

Kraj: ljubljana

Napisal/-a lucky009 Pe maj 20, 2005 12:01 pm

kva zdej cvikaš če ti ga bojo uzel js bi ti ga že na licu mesta, prej bi mislu pa bi šou kako drugače.drgač pa te kazni glede alkota so pa tok švoh pa še nben sodnik se jih ne drži.bratranc je meu prometno 3 lažje poškodovani avto totalka mlad voznik s ceste zletu doma skoz govoru da ni blo alkolta.pride zapisnik iz zavarovalnce 0,7 pa položnca za dva miljona k sta te dve u avtu tožile sodnik pa eno mejhno kazn za povzročitev nesreče.kolega pa ustavjo pa napiha 2,17 pa ponajhitrejšem postopku brez izpita star mačk pa brez pizdari do tkrt

Uporabniški avatar
maL
Novinec

Re: Napihal

Napisal/-a maL Pe maj 20, 2005 5:46 pm

Courage™ je napisal/-a:
maL je napisal/-a:
gorgo je napisal/-a:
KMX je napisal/-a:
robi gumpot je napisal/-a:Sem voznik začetnik in me je strah, da mi bodo izpit vzeli. Ve kdo koliko je meja za odvzem izpita za voznika začetnika?

Kolkr jest vem mora met voznik začetnik 0,00 drugače je odvzem!

Nism pa 100%

to mislim da ni res, vcasih je blo za zacetnika 1,1, trenutno pa nevem tocno...

:shock: :shock: :shock: kaj si pa to zdj vn useku? :lol:
Za voznika začetnika je 100% meja 0.0 torej ne sme piti NIČ! (kar bi blo tut prav za vse voznike) Do kdaj si pa voznik začetnik je blo pa tut že obravnavano v eni temi...

lp,maL

kaj znaš ti brat ?

voznik začetnik ne sme napihati nič, AMPAK če napiha mu izpita ne odvzamejo za vedno če napiha manj kot 1.1 ! Voznik ki ni začetnik LAHKO napiha do 0,5 promila pa ne dobi kazni, medtem ko voznik začetnik dobi kazen že pri 0,2.

dajte si malo prebrat zadeve predn pribijate v meglo...

sry :roll: sm mau površno prebral.
Slika

Damjan19
Uporabnik

Kraj: Celje

Re: Napihal

Napisal/-a Damjan19 Pe maj 20, 2005 6:10 pm

frutko je napisal/-a:
Courage™ je napisal/-a:
maL je napisal/-a:
gorgo je napisal/-a:
KMX je napisal/-a:
robi gumpot je napisal/-a:Sem voznik začetnik in me je strah, da mi bodo izpit vzeli. Ve kdo koliko je meja za odvzem izpita za voznika začetnika?

Kolkr jest vem mora met voznik začetnik 0,00 drugače je odvzem!

Nism pa 100%

to mislim da ni res, vcasih je blo za zacetnika 1,1, trenutno pa nevem tocno...

:shock: :shock: :shock: kaj si pa to zdj vn useku? :lol:
Za voznika začetnika je 100% meja 0.0 torej ne sme piti NIČ! (kar bi blo tut prav za vse voznike) Do kdaj si pa voznik začetnik je blo pa tut že obravnavano v eni temi...

lp,maL

kaj znaš ti brat ?

voznik začetnik ne sme napihati nič, AMPAK če napiha mu izpita ne odvzamejo za vedno če napiha manj kot 1.1 ! Voznik ki ni začetnik LAHKO napiha do 0,5 promila pa ne dobi kazni, medtem ko voznik začetnik dobi kazen že pri 0,2.

dajte si malo prebrat zadeve predn pribijate v meglo...

sej pol se pa čudnmo zakaj je tok nesreč na cestah, če folk sploh ne ve kako se vesti na cesti! mogl bi polovici ljudem uzet izpite!!! eden takih je gorgo, ki sploh ne pozna osnovnih prometnih predpisov...

fak ej..pa se spravi na ljudi na forumu, ki se vsej trudijo...
pa dej poglej mal okol, na ljudi, ki za forum še čuli niso, ki nimajo nikakršnih nasvetov, pomoči...vse tvoje sosede, ko so nardil izpit 40 let pa še več nazaj, al pa tut take ko so ga nardil 10 let nazaj...v krožnem se niti ne znajo obnašat pravilno, ti se pa ljudem na forumu režiš, da teorije ne znajo dobr...pa ka smo mi policaji al kaj?
če bom številko promilov znal na pamet, pa kazenske pike, skupaj z kaznijo mi to ne bo nič pomagalo...teorija ne pomaga...pomaga praksa-sej veš:˝Natakar, taxi prosim˝
praksa je pa da smo slovenci narod ki ga rad pije in se pol cikcak vozi, dej to seštej z neupoštevanjem(ali celo nepoznavanjem) kur**** znakov, zato so nesreče, ne pa zato kr ljudje ne vejo številkic na pamet.
Ti dam primer...v šoli si vedu da če boš švinglu, da boš dobu 1 pa cell kup sra*** zram...pa si to še kr delu, vse ali nič!Isto je z vozniki¨!

išči probleme drugje

polhi
Novinec

Napisal/-a polhi Pe jun 10, 2005 12:47 pm

Nekaj me zanima.

Novembra lani sem napihal 1.45. Danes pa sem dobil povabilo k sodniku za prekrške. Zanima me če ima kdo kakšno idejo zakaj mi niso oprostili zaradi sprejete abolicije. Ter kaj oziroma kakšno kazen lahko pričakujem. Ali je kakšna možnost da mi sodnik ne da denarne kazni?

PeCi
Stalni uporabnik

Napisal/-a PeCi Pe jun 10, 2005 12:56 pm

polhi je napisal/-a:Nekaj me zanima.

Novembra lani sem napihal 1.45. Danes pa sem dobil povabilo k sodniku za prekrške. Zanima me če ima kdo kakšno idejo zakaj mi niso oprostili zaradi sprejete abolicije. Ter kaj oziroma kakšno kazen lahko pričakujem. Ali je kakšna možnost da mi sodnik ne da denarne kazni?

Z abolicijo so ukinli samo manjše prekrške, pričakuj točke pa od lepga kupčka cankarjov se lahko začneš poslavljat :D
NI varjante da se kazni izogneš, samo na obroke lahko odplačuješ :roll:
Drugič pa taxi proslim :P

Uporabniški avatar
RegY
Moderator foruma

Kraj: MariboR

Napisal/-a RegY Pe jun 10, 2005 1:31 pm

polhi je napisal/-a:Novembra lani sem napihal 1.45.

Slika Slika

morem še kaj ostalega rečt? zmagal si :D
Slika

Uporabniški avatar
zombi
Novinec

Napisal/-a zombi Pe jun 10, 2005 1:34 pm

Nočem bit pameten, samo če se prav spomnim so za male kazni klasificiral prekrške do 100K ali 3 pike, če se prav spomnim.
<FyreDaug> fuckin ricers
<FyreDaug> civics are like tampons, every pussy has one

polhi
Novinec

Napisal/-a polhi Pe jun 10, 2005 1:41 pm

ka to pomeni da bo moja kazen več kot 100 tisoč in več kot 3 pike

Uporabniški avatar
RegY
Moderator foruma

Kraj: MariboR

Napisal/-a RegY Pe jun 10, 2005 1:43 pm

verjetno res :tomidelej:

oprosti, ampak moraš priznat, da si jo zaslužiš
Slika

Uporabniški avatar
Templar
Poznavalec foruma

Kraj: Savinjska regija

Napisal/-a Templar Pe jun 10, 2005 1:43 pm

polhi je napisal/-a:Nekaj me zanima.

Abolicija je zadela vse prekrške v cestnem prometu ki pa niso smeli imeti najmanjše zagrožene kazni večje od 3 pik.

Taki zadetki :nae nad 1.10 dobijo 5-7 pik
Če lahko bereš tole si preblizu! Drži varnostno razdaljo!

Uporabniški avatar
Templar
Poznavalec foruma

Napisal/-a Templar Pe jun 10, 2005 1:45 pm

polhi je napisal/-a:ka to pomeni da bo moja kazen več kot 100 tisoč in več kot 3 pike

Tvoja kazen po starem zakonu(po katerem boš tudi obravnavan) je 90.000SIT + sodni stroški(mislim da okoli 20.000SIT) +5-7pikic. ČE je "le" 90kSIT še ne pomeni da si oboliran, ker je bil pogoj ali manj kot 3 pike in manj kot 100kSIT če je kaj o tega več ni oprostitve.

Maš pa srečo če bi šel čez 1.5 promila bi šla tudi tista roza knjižica ki so ti jo potalali na upravni enoti.

Uporabniški avatar
[g0ran24]
Stalni uporabnik

Kraj: brežice

Napisal/-a [g0ran24] Pe jun 10, 2005 1:58 pm

Jst bi take teme samo zaklepo ko folk sprašuje napiho sm preko dovoljene meje a lahko pričakujem kazn...

Mislim halo če je preko meje kazn bo in to zaslužena

Pol pa še take kako pritožbo bi sestavo da bi se izogno kazni pa nevem, ka še mislim da se brezveze smetijo posti nč drugega. Jest če bom šov zvečer ven pa bom mislo si več spit 100% nebom šov z mojim avtom ampak peš ali pa če bo kolega pelal ki NEBO pil.

samo mnenje da nebo zdej kaka kritika na mene letela
In the end there can only be one :P nism se nč druzga spomno :D

Uporabniški avatar
ice
Administrator a.com

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a ice Pe jun 10, 2005 2:01 pm

Offtopic mal: če si predstavlaš, da se en za tabo ali nasprot pelje z 1.45 v krvi z 2 tone ali več težkim avtom, se kr mal zamisliš... no, eni še alkota ne rabjo da se zaletavajo. Hell, včerej v Leclercu se je en tip zaletu v moj parkiran voziček z vso silo k ni gledal naprej :twisted: pa ni bil pjan :)
IceBreakr
Ustanovitelj portala/foruma Avtomobilizem.com

Uporabniški avatar
maniac
Novinec

Napisal/-a maniac Pe jun 10, 2005 3:02 pm

pod abolicijo niso spadali prekrški za vožnjo pod vplivom alkohola in prav je tako!

Uporabniški avatar
Templar
Poznavalec foruma

Napisal/-a Templar Pe jun 10, 2005 4:01 pm

maniac je napisal/-a:pod abolicijo niso spadali prekrški za vožnjo pod vplivom alkohola in prav je tako !

:tomidelej:

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Po jun 13, 2005 7:32 am

jafak.

moderatori ?
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

robi gumpot
Nov uporabnik

Napisal/-a robi gumpot Po jul 11, 2005 11:09 am

Pozdrav!

Moj primer je zaključen :). Odnesel sem jo brez kazenskih točk in denarne kazni, kar pa ne pomeni, da še pijem kadar vozim...

Hvala vsem, ki ste potrudili in mi skušali pomagati z vašimi odgovori!

Damjan19
Uporabnik

Napisal/-a Damjan19 Po jul 11, 2005 11:28 am

zj pa zapit veseli dogodek :) :) :)
hec, če ga boš idi brez avta :P
Vrni se na Pravni nasveti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost