Biskvitek je napisal/-a:No fantje zdej pa še jst rabi, pomoč! Včeraj smo ga mal žural in sem mal preveč popil...( pa brez takih da mi je prov da sm napihal pa take ker obžalujem da sem pil) in se pečjem domv in me ustavi policaj( aja nisem spil kake ogromne količine pač 4 pive) ... no kje sem ćže ostal me ustavi policaj n mi da za pihat ter jaz ker nisem nič jedel napiham 0,77 promila... no da se ve da nisem več mladi voznik tak da bi lohk napihal 0,5 promila... no ok jst prčakujem da bom pač dobu ene 50 k kazni in da bom lohk naprej pelov... in kaj mi reče polcaj "ja fnt ker si tok napihal ti bomo za 24 ur vzel vozniško" jst sm kr mal čudno pogledu ampak sm reku ok in moram jutr po vozniško, sam čudno se mi zdi k nism tok prekoracu dovoljeno mejo pa mi je vzel vozniško... kolk kazni lohk prčakujem? aja pa če se kšn spozna na zakone nej mi mal obrazloži... hvala!
ps: a se mi splača pisat pritožbo?
pa kak si lahk tzuk velik pihnu po 4-ih pivih?
mene je blo rpejšn teden strah ko so me nardara dobil pol so mi dal pa še pihat spil sem 5 pirov po 0,5 laških pa je pokazal 0,22.
če si res spils amo 4 pive... lahk da jim un alkotester narobe kaže. po 4 pivih neb smel tuk pihnt edin če maš 30kg pa da cel dan nis nč jedu pa cel dan fejst delal.