Rabite avto-nasvet obiskovalcev foruma?

BMW Motorsport
Stalni uporabnik

Kraj: LJ-Center

Napisal/-a BMW Motorsport Sr avg 31, 2005 3:27 pm

RoZleht je napisal/-a:
Alfa-boxer je napisal/-a:Vsi ste angelčki. A še noben ni šel preko 140 km/h po Slovenski cesti mimo Name alil kaj :oops: .Pač se zgodi da te tudi ujamejo.Mene je tudi včeraj dobil, ko sem šel preko 100 km/h ampak sva samo ugotavljala hitrost :twisted:

priznam nisem sel IN NA TO SEM PONOSN!!!

:roll: Nisi šu al ti avto ni šu?? :P

Vsazga normalnga človeka k zna vsaj mal vozt ga ni nč strah pred tiščanjem. Bl se morš bat takih kot si ti in avto stisnejo enkrat na pol leta in se čist userjejo k je kšna kritična situacija... ;)
Bayerische Motoren Werke fuer immer!!!

P.S.: Need $ for Bavaria: Please donate... ;)

Uporabniški avatar
Zzooommm
Stalni uporabnik

Kraj: Kranj

Napisal/-a Zzooommm Sr avg 31, 2005 4:57 pm

anonimus je napisal/-a:
RoZleht je napisal/-a:
Alfa-boxer je napisal/-a:Vsi ste angelčki. A še noben ni šel preko 140 km/h po Slovenski cesti mimo Name alil kaj :oops: .Pač se zgodi da te tudi ujamejo.Mene je tudi včeraj dobil, ko sem šel preko 100 km/h ampak sva samo ugotavljala hitrost :twisted:

priznam nisem sel IN NA TO SEM PONOSN!!!

Rozleht - Vsaj eden pameten!!!

Če bi vsi tko razmišljali bi ble take teme sploh nepotrebne...

Alfa-boxer - jutri se začne šola in pred Namo bo nabito polno otrok... Sej nočeš da bi blo naslov enega izmed tvojih naslednji postov "povozil sem pešca, prosim pomagajte"???

Ja in po tvojem bi to počel ob 8h zjutraj al kaj? :bonk Itak je čez dan taka gužva, da moraš biti resno dementen za kaj takega.

Uporabniški avatar
Alfa-boxer
Novinec

Kraj: Ljubljana-Vič

Napisal/-a Alfa-boxer Sr avg 31, 2005 5:34 pm

Takrat mladiči tako kot ti spijo. Jst mam šiht ob šestih, tako da te podvige delam okoli pol šestih. To hitrost sem pa dosegel en ponedeljek okoli enih zjutraj. Sej popoldne se ne da. Ker moram paziti na take ki kot vi ko se peljete po rumeni coni :?
Prej znan kot Alfa
Slika Slika Slika

Uporabniški avatar
kochar
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a kochar Sr avg 31, 2005 5:48 pm

Alfa-boxer je napisal/-a:Jst mam šiht ob šestih, tako da te podvige delam okoli pol šestih. To hitrost sem pa dosegel en ponedeljek okoli enih zjutraj.

Aja, potem pa ni panike :bonk
I'll be back.

Uporabniški avatar
Speedfighter
Uporabnik

Kraj: Domžale

Napisal/-a Speedfighter Sr avg 31, 2005 6:29 pm

Fantje, morte bit pa res ponosni na vaše so called "podvige" da greste v naseljih al pa čez center mesta ipd 100km/h in več-res ste carji! Pa še bolši carji ste da žalte na forumu tiste, ki se ne lotevajo takih podvigov-smo pa eni res bedni da tega ne počnemo,ne... :roll:

Rajš prodajte avtomobile pa si pejte večje tiče dat delat, če vam primanjkuje samozavesti-bodo vsaj ostali v prometu varni! Pa BMK če me zarad tega zdej banate, sam take bedne izjave nekaterih me pa zmeri razpizdijo!

Pa za vse k se ne poslužujete dvojnih prekoračitev hitrosti in ste na to tudi ponosni-RESPECT! Mal nas je takih...

lep pozdrav, SF

Uporabniški avatar
BBoss
Poznavalec foruma

Napisal/-a BBoss Sr avg 31, 2005 7:14 pm

Speedfighter ne se nervirat, ker nima smisla... na forumu si več ali manj anonimen zato se pa taki "heroji" najdejo in se celo hvalijo s svojimi podvigi pri tem si pa še mislijo; "joj kol'k sem jez cool".

Ko ga bo enkrat policaj dobil ali pa bo naredu nesrečo (bognedaj z žrtvami) bo pa zraven tolk jecljal (če bo sploh lahko), da ne bo mogu še dveh povezanih stavkov skupi spravt.

Drugače pa anonimni drkači skozi naselja, da ne boste mislili, da vas nihče ne vidi - kamere so vsepovsod še tam, kjer jih najmanj pričakuješ.

Pa prosim, dajte no že enkrat odrast, ker cool ste zgolj sami sebi ostali vas pa vidimo precej drugače - pa ne bom povedal kako, ker bo zopet kreg.

sleby
Nov uporabnik

Napisal/-a sleby Če sep 01, 2005 12:52 am

ok jz z mojim postom nism mel namena nacet nikakrsnega prepira, zanima me samo kaj lahko storim, da bo kazen cim bolj blaga. vem, da se placilu skoraj ni mogoce izogniti!

drugace pa tisti, ki se kdaj vozite po izanki veste kok je ob 23:00 tam prometa in se posebej koliko je takrat tam SOLSKIH OTROK.
Slika

cordo
Novinec

Napisal/-a cordo Če sep 01, 2005 7:06 am

Nizkoleteči projektil!

Uporabniški avatar
5cho
Novinec

Kraj: LJ

Napisal/-a 5cho Če sep 01, 2005 7:54 am

Speedfighter je napisal/-a:Fantje, morte bit pa res ponosni na vaše so called "podvige" da greste v naseljih al pa čez center mesta ipd 100km/h in več-res ste carji! Pa še bolši carji ste da žalte na forumu tiste, ki se ne lotevajo takih podvigov-smo pa eni res bedni da tega ne počnemo,ne... :roll:

Rajš prodajte avtomobile pa si pejte večje tiče dat delat, če vam primanjkuje samozavesti-bodo vsaj ostali v prometu varni! Pa BMK če me zarad tega zdej banate, sam take bedne izjave nekaterih me pa zmeri razpizdijo!

Pa za vse k se ne poslužujete dvojnih prekoračitev hitrosti in ste na to tudi ponosni-RESPECT! Mal nas je takih...

lep pozdrav, SF

podpis :hi

Uporabniški avatar
5cho
Novinec

Kraj: LJ

Napisal/-a 5cho Če sep 01, 2005 7:57 am

5cho je napisal/-a:
Speedfighter je napisal/-a:Fantje, morte bit pa res ponosni na vaše so called "podvige" da greste v naseljih al pa čez center mesta ipd 100km/h in več-res ste carji! Pa še bolši carji ste da žalte na forumu tiste, ki se ne lotevajo takih podvigov-smo pa eni res bedni da tega ne počnemo,ne... :roll:

lep pozdrav, SF

podpis :hi

aja btw ob keri uri se je že zgodila tista nesreča na celovški, z več kot tragičnim razpletom....

Uporabniški avatar
Alfa-boxer
Novinec

Kraj: Ljubljana-Vič

Napisal/-a Alfa-boxer Če sep 01, 2005 1:44 pm

Jst nisem ponosen na svoje podvige ampak pač dal sem primer. S svojo samopodobo sem pa čisto zadovoljen, mam urejeno življenje tako na ljubezenskem kot na delovnem področju ;) . Samo zdej razumem zakaj se mi perje v avtu pojavlja, tok angelčkov je na cesti :idea:
Prej znan kot Alfa
Slika Slika Slika

Uporabniški avatar
BiMMER
Moderator foruma

Kraj: Lucija, Slovenija

Napisal/-a BiMMER Če sep 01, 2005 3:13 pm

Alfa: Ne provociraj! Drugi pa prav tako nehajte z "Off-topic" odgovori!
-JuRE-
BMW F30, bj. 2017
Vrni se na Pravni nasveti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost